Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
steverawen
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémába ütköztem
:
Tegnap a sógorom megbízott, hogy a laptopjára installáljam már fel a szép új webkameráját, mert Ő nem nagyon ért hozzá. Gondoltam mi sem egyszerűbb.
User manual átnéz, lemez be, driver install start. Feljött egy panel, amin az a bizonyos növekvő izé tájékoztat az install folyamat előre haladtáról. Egy darabig elmászott a folyamatjelző, mejd felpattant egy panel egy OK fombal a közepén felette angol szöveggel: Lécci frissítsd az XP-t SP2 szervízcsomaggal, mer Én anélkül nem mükszök!
A gyártó honlapján található leírás alapján, valóban. Minimum SP2 kell neki, de megy az SP3 és 32 ill 64 bites Vista alatt is.
A problémát az okozza, hogy a gépen nem rég telepített (igaz nem jogtiszta) XP pro hun van, arra sorban felrakva az SP1 SP2 SP3 magyar nyelvű javítócsomagjai!!! Ötletként az ugrott be, hogy ráerőszakolom a hozzá adott drivert, de a lemezen nincs más .inf állomány csak az autorun.inf, egy pár .exe, egy .ico és egy .dll fájl. mellett. Arra gondoltam, biztos az XP törése kavar be, és elmentem egy ismihez akinek fullos, jogtiszta SP3 van a gépén. Mondanom sem kell, nálla is a fenti hibaüzenetet kaptam majd megszakadt az telepítés.Link a kamerához: http://www.speed-link.com/?p=2&cat=1M&pid=17401&paus=1
A saját (lemezen adott) és a honlapon található drivert is próbáltam felrakni, egyik sem ment.Tud valaki megoldást?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Milyen széket vegyek?
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest