- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
MaxxDamage #1074 üzenetére
Szia,
Bevált a kamera?
-
pmheros
őstag
válasz
MaxxDamage #1072 üzenetére
A személyes véleményem az, hogy a pc -s webkamerák területe nagyon elhanyagolt a gyártók által. Hogy ennek mi az oka azt nem tudom, de igazából én is csak azt látom, hogy más technikai eszközökben meg tudják oldani a magas felbontást, és a megfelelő egyéb paramétereket.
Az UHD felbontásod nem értem. Az általam ajánlott két kamera 1080p -t tud 30fps mellett. Továbbá a nálad működő webkamera anyaga jellemzően nem a te TV -den fog megjelenni, hanem a beszélgető partner megjelenítőjén.
Én nem tudok olyan "olcsó" eszközről ami UHD felbontást gyenge fényviszonyok mellett folyamatos és jó minőségű képet tudna produkálni. Nem zárom ki hogy van, csak én nem ismerek.
A c922 -nek például 3 hónapos az utolsó driver -je.
Üdv.: pmheros
-
pmheros
őstag
válasz
MaxxDamage #1070 üzenetére
A sport kamerákról azt írják a tulajok, hogy csak jó fényviszonyoknál tudnak megfelelő képet adni, ha sötétben is használnád akkor neked valami más kell.
Webkamerának a c920 jó, amit ismerek is. A másik ami a youtube videók alapján jónak tűnik az a c922.
Csodák nincsenek, ha gyenge fényviszonyok mellett akarod használni, akkor az expozíció nőni fog.
Üdv.: pmheros
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Nintendo Switch 2
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest