Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
MaxxDamage #1074 üzenetére
Szia,
Bevált a kamera?
-
pmheros
őstag
válasz
MaxxDamage #1072 üzenetére
A személyes véleményem az, hogy a pc -s webkamerák területe nagyon elhanyagolt a gyártók által. Hogy ennek mi az oka azt nem tudom, de igazából én is csak azt látom, hogy más technikai eszközökben meg tudják oldani a magas felbontást, és a megfelelő egyéb paramétereket.
Az UHD felbontásod nem értem. Az általam ajánlott két kamera 1080p -t tud 30fps mellett. Továbbá a nálad működő webkamera anyaga jellemzően nem a te TV -den fog megjelenni, hanem a beszélgető partner megjelenítőjén.
Én nem tudok olyan "olcsó" eszközről ami UHD felbontást gyenge fényviszonyok mellett folyamatos és jó minőségű képet tudna produkálni. Nem zárom ki hogy van, csak én nem ismerek.
A c922 -nek például 3 hónapos az utolsó driver -je.
Üdv.: pmheros
-
pmheros
őstag
válasz
MaxxDamage #1070 üzenetére
A sport kamerákról azt írják a tulajok, hogy csak jó fényviszonyoknál tudnak megfelelő képet adni, ha sötétben is használnád akkor neked valami más kell.
Webkamerának a c920 jó, amit ismerek is. A másik ami a youtube videók alapján jónak tűnik az a c922.
Csodák nincsenek, ha gyenge fényviszonyok mellett akarod használni, akkor az expozíció nőni fog.
Üdv.: pmheros
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest