- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
MaxxDamage #1074 üzenetére
Szia,
Bevált a kamera?
-
pmheros
őstag
válasz
MaxxDamage #1072 üzenetére
A személyes véleményem az, hogy a pc -s webkamerák területe nagyon elhanyagolt a gyártók által. Hogy ennek mi az oka azt nem tudom, de igazából én is csak azt látom, hogy más technikai eszközökben meg tudják oldani a magas felbontást, és a megfelelő egyéb paramétereket.
Az UHD felbontásod nem értem. Az általam ajánlott két kamera 1080p -t tud 30fps mellett. Továbbá a nálad működő webkamera anyaga jellemzően nem a te TV -den fog megjelenni, hanem a beszélgető partner megjelenítőjén.
Én nem tudok olyan "olcsó" eszközről ami UHD felbontást gyenge fényviszonyok mellett folyamatos és jó minőségű képet tudna produkálni. Nem zárom ki hogy van, csak én nem ismerek.
A c922 -nek például 3 hónapos az utolsó driver -je.
Üdv.: pmheros
-
pmheros
őstag
válasz
MaxxDamage #1070 üzenetére
A sport kamerákról azt írják a tulajok, hogy csak jó fényviszonyoknál tudnak megfelelő képet adni, ha sötétben is használnád akkor neked valami más kell.
Webkamerának a c920 jó, amit ismerek is. A másik ami a youtube videók alapján jónak tűnik az a c922.
Csodák nincsenek, ha gyenge fényviszonyok mellett akarod használni, akkor az expozíció nőni fog.
Üdv.: pmheros
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- SSD kibeszélő
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- E-roller topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest