Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A személyes véleményem az, hogy a pc -s webkamerák területe nagyon elhanyagolt a gyártók által. Hogy ennek mi az oka azt nem tudom, de igazából én is csak azt látom, hogy más technikai eszközökben meg tudják oldani a magas felbontást, és a megfelelő egyéb paramétereket.
Az UHD felbontásod nem értem. Az általam ajánlott két kamera 1080p -t tud 30fps mellett. Továbbá a nálad működő webkamera anyaga jellemzően nem a te TV -den fog megjelenni, hanem a beszélgető partner megjelenítőjén.
Én nem tudok olyan "olcsó" eszközről ami UHD felbontást gyenge fényviszonyok mellett folyamatos és jó minőségű képet tudna produkálni. Nem zárom ki hogy van, csak én nem ismerek.
A c922 -nek például 3 hónapos az utolsó driver -je.
Üdv.: pmheros
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest