- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Megérkeztek Kínából a tablethez rendelt cuccok, de mivel a tabletem már nincs meg így keresik gazdájukat.
Szóval ha valakit érdekel van egy hajtogatós tokom (így néz ki) és 3db kijelzővédő fóliám. -
madmike
őstag
Közben rendeltem egy ilyet.
A tabletet tegnap megvettem (menyasszonyom vette át, így nem lett rendesen kipróbálva). Én ma reggel vettem kezelésbe. Megy is vissza az eladónak, szerencsére korrekt és visszaveszi.
Fél óra nyomkodás alatt ötször indult újra, Play áruházból semmit se tudtam letölteni, mindig más volt a hibakód, 4-5 különbözőbe is belefutottam. Gyári böngésző megállás nélkül bezárult. Front kamera megfagyasztotta a kamera appot.
Mindent megpróbáltam, de semmivel se sikerült normális működésre bírni, így fél óra után abbahagytam, mielőtt véletlenül nekirepült volna a falnak...Ja és a tok, illetve 3db fólia amint megérkeznek beszerzési áron (+egy tábla Milka) eladóak lesznek.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Napokon belűl egy ilyen tab tulaja leszek. Valamilyen ebayes fólia és tok kompatibilis vele? Kamionba, navigálásra is szeretném használni. A gyári tartóval van tapasztalat? Nem remeg benne? Vagy ennyi pénzért van jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest