- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz. Ha pedig ilyen topikot nem találsz, akkor se egy konkrét kérdésnek nyiss újat!
Ezt a topikot pedig zárom.
-
Tomdriver
őstag
Nekem is ez a navigációm van, Sygic szoftverrel vettem.
Viszont nálam lassúnak tűnik a GPS, volt úgy kocsiban, hogy majd 10 perc is eltelt mire megtalált, pedig felhőtlen tiszta idő volt. Utána nem veszti el a jelet, csak sokára találja meg.
Ha navigáció indítása nélkül csak a GPS kereső alkalmazást indítom el, úgy sem tűnik táltosnak.Szerintetek ezért érdemes lehet garanciába visszaküldeni? Lehet a GPS vevővel van valami gond?
-
cityboy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Wayteq x995 MAX Androidod navigációm.
4.4.2 KitKat Android rendszerrel. Kijelző: 7” 1024x600 kapacitív,
Processzor: MediaTek MT8127 Quad-Core 1,3 GHz "négymagos"
Memória: 1 GB RAM, 8 GB tárhely,
Nagyon jó GPS, főleg mert a GPS antennája különálló, igy pikk pakk megtalálja a műholdakat.
A kérdésem az lenne, hogy az android rendszert le lehet cserélni újabbra? A KitKat elavult már és sok program,
köztük a waze nem támogatja. Csak a régebbi waze-t tudom rajta futtatni ami még a 3.7.8.0. Az ettöl újabb frissítések már nem futnak a navin.SEGÍTSETEK!
Köszi
CityBoy
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest