Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
így van, meg is köszöntem, és kösz mégegyszer! aztán jött a vita, a félreértések miatt a többiekkel, sajnálom.
DM43 viszont a másik kütyüről írta meg ugyanezt, (cns globe HD)az alapdilemma ugyanis a két készülék közti döntés volt, amiben a telefon kihangosítás egy fontos szempontként került számításba. így most mindkettőről tudom a frankót, hála nektek.
szerintem így a valamivel nagyobb tudás (párhuzamos port, folyamatos rom frissítés, keményebb kijelző) a cns mellett szólnak,
ami nekem a wayteq-ben hiányozni fog, az mp3 lejátszó, mert logikusabban felépített, jobban kezelhető lejátszóval nem találkoztam, pedig kipróbáltam párat - remélem futni fog a cns-en is -, meg a ceruza, mert az irtó nagy baromság, hogy az autós tartóba integrálták!
Új hozzászólás Aktív témák
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest