Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Nekem is a video lejátszással akad egy kis nyűgöm. Természetesen én is keresek olyan CorePlayer verziót, ami megbízhatóan működik, és jól viszi a DivX/Xvid filmeket.
Nekem Wayteq x950-em van (nem HD) és a melóban ezen nézem a sorozatokat, és mondhatom elég sokat. Elég nonszensz lenne állandóan konvertálgatni, főleg ilyen mennyiséget.Az iPhoneToday skin Wayteq device v.1.3 (by Gipsztigris) felülettel van csomagolva egy Core Player (nem tudom a verzió számát, mert valami apple skin van rátéve, és az about-nál nem ír kis semmit) ami gyakorlatilag akadás mentesen, és "vajsimán" viszi a standard DivX/XviD filmeket. Csak egy a bajom vele, hogy 10-ből 8-szor lefagy a film indításakor, sokszor úgy, hogy csak a reset segít. Mondjuk az az érdekes, hogy mikor elkezdtem használni, nem fagyott le ilyen sokszor, de ma már ott tartok, hogy 10-ből 10-szer nem tudok vele filmet elindítani.
Ha valaki tud olyan lejátszót, vagy olyan CorePlayer beállítást amivel simábban mennének a filmek nagyon jó lenne, ha megosztaná. Esetleg ha lenne valami tipp, hogy miért van, hogy egyszer megy az említett lejátszó, és sokszor lefagy, hogy vajon mi lehet a baja. Már gondoltam arra is, hogy a sok feltelepített, majd leszedett skin-ek teljesen összekutyulták a WIN CE regisztrációs adatbázisát, és azt kellene rendbetenni, de erre nem hiszem, hogy vállalkoznék.
-
Corbie
csendes tag
válasz
Soldika30
üzenetére
Szia!
Én még nem frissítettem a ketyerét, de a régi fw-el ezzel a beállítással szépen mentek a filmek:PocketDivXEncoder_0.3.60
MPEG-4 codec (alapbeállítások)
480x272 pixel 25 FPS a (16:9-es filmnél nem baj ha a program magától 272-nél kisebbre veszi a magasságot és 4:3-as filmnél 480-nál kisebbre)
128-160kbit/sec Stereo 44KHz MP3 audioMajd kipróbálom az új frissítéssel hogy 800x480-ba konvertálással ugyanaz é az eredmény

-
georgeh
tag
Totál érthetetlen..
Van bárki, akinek egy 700mb-s "standard" Divx v. Xvid megy rendesen? Tényleg nevetséges lenne konvertálgatni! Sőt, visszagondolva a 410-es Wayteq-em is nyomta a divx-et (igaz, az nem tudom melyik Divx verzió volt, és lehet, hogy most már a kodek algoritmusa kíván combos gépet, de akkor ne reklámozzák úgy, hogy ez aztán visz mindent, mint az állat)? Imádtam ezt a márkát, de ez most igan nagy fekete pont. 500-as procival köhögő video!!! És firmware után dicsérni a lejátszást, ami minősíthetetlen...Furcsa, kaptak nálam egy kis feketepontot, bár tény, nem(csak) ezért vettem a kütyüt. -
Soldika30
tag
Igen nos én is azért vettem ilyet mert azt irták szinte minden téren tökéletes mind a navigáció mind a Divix lejátszása terén. Sőt a frissités ami a hivtalos oldalon van az is azt irja,hogy " Javult a videolejátszás minősége. Nagyobb felbontású (max. 800x480) videoknál is megfelelő minőségű a lejátszás." nos ez mind kamu? Nehogymár én konvertálgassak kicsinyitsek filmeket mert az amiért kiadtam a pénzem,nem képes normálisan lejátszani egy Divixet.
-
georgeh
tag
válasz
Soldika30
üzenetére
Tényleg érdekes, hogy nekem a régi 770bt simán vitt akármilyen gigás Divx-et (még az mkv-t is!!!), akármilyen konvertálásban, a 950HD pedig esik/kel 350mb-tól is. Jó lenne megtudni, hogy kodec v. grafikus gyorsítási gond e. Ha valakinek menne vmilyen lejátszóval, kérem írja meg. Köszi!
-
Soldika30
tag
De akkor mért szerepel a specifikációba hogy alkalmas diwix filmeg lejátszására? akkor ez igy enne a formában nem igaz..!! valaki leirná,hogy miylen formátumba érdemes átkonvertálni és milyen méretezés stb legyen?
-
Soldika30
tag
Szia nekem ezt irták vissza a hivatalos képviselettől. :Tisztelt Horváth Krisztián!
A honlapunkon található és letölthető frissítésnél újabb nem létezik. Elképzelhető, hogy a video felbontása, tömörítése, file mérete olyan mértékű, hogy azt a készülék nem tudja akadásmentesen lejátszani. Kérjük konvertálja át a filmet kisebb felbontásúra.
-
-
Soldika30
tag
nektek amugy nincs ilyen gondotok? viszi rendesen a diwix et?
-
Soldika30
tag
a zenelejátszó probléma megoldódott. de a filmet továbbra is kaki módon játsza le:S
-
Soldika30
tag
Igen igazad volt egy számtech boltba bevittem betttek egy sd karit és frissitették ahogy itt a linken szerepelt. de semmi eredmény ugyanugy lasú a filmlejátszás.. még egy kisebb formátumot ha jól emléxem mpeg? azt is kipróbltunk de ugyanugy az is lassú késik a hang.. olyan mint ha kodek problémája lenne. a másik msot hogy frisitettük a zene lejátszónál hiába pipálom ki az EQ engedélyezését és állitgatom a hangszineket mégis egy szólamban szól. egyszóval nem tudok magas mély hangot állitani próbálgattam a pop rock baromságokat azok se szólalnak meg.. kezdek kétségbeesni megvettem számomra sok pénzért és szopok vele,,

-
m.jeno
senior tag
válasz
Soldika30
üzenetére
Szerintem csak sd-ről telepíthető, mert feltelepítés után minden alklommal újratelepíti magát, mert a telepítést csak újraindítás után végzi el ha nincs fent a telepítendő program, illetve lehet, hogy eleve úgy van beállítva az elérési útvonal hogy SD-ről tudja csak telepíteni..
-
Soldika30
tag
bocs figyelmetlen voltam,le van irva részletesen minden. Nincs külön memórakártyám csak a belső memória ami 4 gb oda is másolhatom? onnan is el,epithetem? mert itt külön mikr sd-t ir
-
Soldika30
tag
bocs nem megy ez nekem itt a kép http://kep.psharing.com/509565.jpg
-
csepige44
csendes tag
válasz
Soldika30
üzenetére
Felraktad a frissítést?
Mivel nekem HD-s van ezért nem tudom,hogy milyen kódolású filmet visz,de egy arra alkalmas konvertáló progival egy kellőképpen rövid teszt filmmel ,addig próbálkoztam míg megtaláltam a tuti kódolást.Az új lejátszók nem jöttek be.A frissítésben azt mondják az atomtudósok ,hogy az egyik legújabb lejátszó van ,nekem bejött,bár megint meg kellet keresni a hozzá való kódolást. -
Soldika30
tag
Senki nem segit?
-
Soldika30
tag
Sziasztok vásroltam egy Wayoteq 950-et minden tökéletes rajta, csak az a problémám,hogy ha másolok fe lfilmet és elinditom akadozik a kép. Mint már kideritettem, átt kell lépni a windovs Ce-be és oda feltepeiteni egy normális lejátszót. Nos a bibi itt kezdődik mivel 3 at is leszedtem de egyikse müködött.. tud valaki olyan progit,lejátszót ami tökélestesen lejátsza a divix-et? válaszolhattok privibe is .. a segitséget előre is köszönöm.
-
georgeh
tag
Sziasztok!
950HD-m van, nagyon tuti, de a fényerővel nem igazán vagyok elégedett, hiába van csutkán. Tudtok esetleg vmi "tuningot", vagy olyan SI-t, amiben kapnék némi extra fényt? Köszi előre is! -
laszlohu
addikt
Bocsika, nem vettem észre, hogy van már 7.1 - es DM SI , ami tudja a 800X480 -at és direkt Wayteq kütyükre készült.
-
laszlohu
addikt
480X272 -re pedig ez :
http://navisi.weboldala.net/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=187&Itemid=138
-
laszlohu
addikt
válasz
gyurmagyuri
üzenetére
Sziasztok!
A 800X480 - as felbontás egyenlőre mostohagyerek, de szerintem hamarosan lesznek hozzávaló si-k, addig is
Egy másik típushoz valót kéne átalakítani, úgy, hogy neked is jó legyen :
Itt találsz magadnak:
http://navisi.weboldala.net/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=77&Itemid=138
Én ezt javasolom neked :
iPhoneToday skin CNS Globe HD_by_Gpsztigris (ami 800X480 -as ), bár nem Wayteq kütyühöz készült.
-
gyurmagyuri
csendes tag
Sziasztok!
Melyik SI felületet ajánlanátok nekem?
-
Clemi
veterán
Valaki segyítsen PLS! Ha nem Datasync módban van a Wateq hogy férhetek hozzá a Residentflash2 mappához?
Sajnos egy frissítés után újraindítás nélkül átkapcsoltam adatátvitel módba, és most tök üres a kijelző, csak a hátterem van, és persze semmire nem reagál. Valahogy a ResidentFlash2-be kellene bejutnom, mert ott tudom mit kell kijavítanom. -
gnd
csendes tag
On what device you want to install?
-
Clemi
veterán
Hello
For Wayteq X950,X950bt owners, we modified the original menu (mainmenu.dat). We introduced five icons in the menu navigation, total commander, txt editor, print screen, TCPMP player and 10 games.
http://img822.imageshack.us/i/d97.png/
http://img839.imageshack.us/i/d91.png/
Download:[link]
Tested wayteq x950,950bt,x920,x920bt.
Sorry for my english.
Letöltöttem... de hogy kell ezt elindítani?
-
csepige44
csendes tag
Van valakinek ötlete,hogy milyen HD videó megy az új frissítéssel?
-
Habsteve
tag
véletlenül a x950hd firmwaret raktam fel x950-emre, nem jön be a régi képernyő, csak a wince felület, lehet vhogy megcsinálni?
-
Whynot?
aktív tag
sziasztok!
Videó lejátszásához kérnék egy kis segítséget. A saját lejátszóval nem tökéletes a lejátszás, akad, képkockákat ugrik át, kockásodik. Core nagyon szépen játszaná le, de 20-ból 19-szer lefagy már induláskor is. Arra rájöttem, hogy derect draw-ról át kell állítani GDI-re, de egy filmhez 15-20-szor resetelni nagyon macerás. A tcpmp-ből a 0.72-es egyáltalán nem megy, az utána következő verziók ugyanazt csinálják mint a core, de ha elindulnak, akkor a kép is rosszabb.
Van még egy asszem 1.05-ös TCPMP amit találtam, ebben alapból csak GDI van, de ennek sem jobb a minősége a saját lejátszójától.Szóval a kérdésem az lenne, milyen lejátszót használtok ti? előre is köszi a választ!
-
gnd
csendes tag
YPHONE SHEEL for Wayteq X950
-
gnd
csendes tag
Do not miss the "c" is a picture from the original menu changes.
I extracted the icons from the original mainmenu.dat x990 and we have introduced in the original menu x950, x950bt.Save YFAPP of your device and replace YFAPP created by me .Picture with a theme1:
http://img651.imageshack.us/i/d114.png/
http://img98.imageshack.us/i/d115.png/Picture with a theme2:
http://img508.imageshack.us/i/d116.png/
http://img820.imageshack.us/i/d117.png/I'll post and X950 version for Wayteq.
-
gnd
csendes tag
Games folder copy in resident flash.

-
gnd
csendes tag
Hello
For Wayteq X950,X950bt owners, we modified the original menu (mainmenu.dat). We introduced five icons in the menu navigation, total commander, txt editor, print screen, TCPMP player and 10 games.
http://img822.imageshack.us/i/d97.png/
http://img839.imageshack.us/i/d91.png/
Download:Tested wayteq x950,950bt,x920,x920bt.
Sorry for my english.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Újabban szoktak rátenni Sygic Lite - ot. Talán arra gondolt.
-
mrsmart
csendes tag
Köszi DM43 és Rick4 a megerősítést.
A kezdeti negatív hozzállásom idő közben kicsit enyhült, talán már az akksi sem annyira merülős, mint először éreztem... Kb. mentem vele1 órát, és olyan 40%-a tűnt el a töltöttségből. Ami még kicsit aggaszt, az az előre telepített "kamu navigáció". Lehet, hogy ez már járt valakinél, és idő közben eladták megint? Vagy a tulaj próbálgathatta? ... Ti kicseréltetnétek másikra? Még hétfőn benne leszek a 3 napban. -
Rick4
félisten
Nekem is 950BT HD navim van, és hátul nincsen külön HD jelzés, csak 950BT. Ez annyira nem lemerülős, mondjuk navigálva kb 2 óra alatt megy le 50%-ra, pont tegnap sikerült nem bedugni, merthogy a kis led világít, ha kell ha nem, régen még csak a töltéskor csinálta...
Ha bemész a wince-be, akkor HD-nél valami exramini de tűéles betűket fogsz látni.
-
mrsmart
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék:
A minap vásároltam (boltban) egy x950-HD-s készüléket. Legalábbis a dobozán ez áll. Magán a készüléken (a hátulján) viszont x950-es felirat díszeleg csak. Ez egy navi nélküli vétel volt, és elég jutányos áron sikerült megvásárolnom (a többi bolt árához képest ~7e forinttal olcsóbban). Ami miatt kételkedem benne, hogy USB-n csatlakoztatva a készüléket találtam egy 'mobilenavigator' mappát. Kicsit kutakodva a system fájloknál találtam egy "voice_path_hint="voice\v_hun_Cigany_vajda_v5.2.zip"" bejegyzést. Emiatt attól tartok, hogy valami hekkelt készüléket sóztak rám.Merthogy alapból olcsóbb, mint a többi boltban kapható, navigáció nélkül vettem, de mégis volt rajta valami "tört", illetve a hátulján is csak x950-es felirat van.
Ami viszont mellette szól, hogy feltettem egy csak 800x480-as felbontáson működő navigációt, és elindult. Illetve egy 800x480-as háttérképet is, azt is szépen megjelenítette.
Van bármilyen biztos módja annak, hogy kiderítsem, valóban HD-e a készülék?
/további problémák: az akksi igen hamar lemerül, illetve a touch screen is eléggé "ragadós", azaz nem annyira könnyű ha mozgatni akarom vele az egész térképet. Előtte is volt már egy HD készülékem, csak azt sajnos ellopták, így ahhoz tudom viszonyítani a dolgokat/
Köszönöm előre is a segítséget.
-
60-as
csendes tag
Sziasztok! Nekem 2 hónapja van meg az x950HD. Semmi hiba, svájci óraként megy, igaz csak navira használom. Gyorsan fog jelet, az újratervezés villámgyors, tiszta és szép a kép. 1,5 hónap birkózás volt, amíg a két jól használható navi progi összejött. (Nem vagyok guru, így minden éjszaka" gugli volt a barátom". Aki nem kitartó annak ezt a gépet csak akkor ajánlom, ha gyári navival (Sygic) veszi! Minden más módszer wareznek minősül! (Persze vannak kivételezettek, Primo1.2-t, ami még nincs is, vannak akik már feltették) Egyesek még azt is meg merték tenni, hogy alávaló módon bele kontárkodtak a data.zip-be, így a "type=x950HD" kell csak a sys.txt-be írni, mintha ez a gép is "támogatott". Az Igo8 és Igo Primo gyártói szemszögéből nézve, ezen termékek Wateq x950HD/x950HD/BT történő hasznáta illegális! (Lehet, hogy merő hencegés amit másik topicban olvastam, de a language file-t is átalakították). Soraim azoknak szólnak, akik még 25-28 ezret le tudnak szurkolni egy jó gépért, de további 20 ezer már sok a + navi progiért. Ilyen gépet venni "lámaként", (nem sértésnek szántam, de rám is mondták/mondják), bátorság, scak akkor tegye, ha van aki segíteni tud. Azt nem tanácsolom egy kisebb üzletecskébe menjen, ahol a jogokról mit sem tudó, sőt arról tudomást venni sem akaró, saját zsebre dolgozó "warezoló" néhány eFt-ért illegálisan navit telepít! (Ilyen helyet egyébként nem is fog találni). Uff!
Segíts magaon az Isten is megsegít!
-
Rick4
félisten
Nem gond az, hogy ha valami létező érvet tud az ember a wayteq mellé tenni, csak ha nincsen, akkor lesz csönd..
Mondjuk én nem vagyok fan, de elégedett vagyok az enyémmel. Ha nem lettem volna, tuti nem veszek következőnek is. Mikor lecseréltem, meg se fordult a fejemben, hogy nem wayteq legyen, pedig épp lehetett volna CNS is. 
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Van bárki, akinek egy 700mb-s "standard" Divx v. Xvid megy rendesen? Tényleg nevetséges lenne konvertálgatni! Sőt, visszagondolva a 410-es Wayteq-em is nyomta a divx-et (igaz, az nem tudom melyik Divx verzió volt, és lehet, hogy most már a kodek algoritmusa kíván combos gépet, de akkor ne reklámozzák úgy, hogy ez aztán visz mindent, mint az állat)? Imádtam ezt a márkát, de ez most igan nagy fekete pont. 500-as procival köhögő video!!! És firmware után dicsérni a lejátszást, ami minősíthetetlen...Furcsa, kaptak nálam egy kis feketepontot, bár tény, nem(csak) ezért vettem a kütyüt.