- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
msajt
csendes tag
Sziasztok!
Megrökönyödött egy x950HD frissítés közben.
Tudna valaki kisegíteni egy rom mal?
Tűvé tettem már a netet de sehol sincs.
köszönöm! -
laca1944
csendes tag
válasz
laca1944 #717 üzenetére
Rég nem járt itt senki, de hátha érdekel majd valakit ezért leírom mi lett a vége.
Sikerült frissítő csomagot kaptam de attól nem lett jobb. Nem állt le a kalibrálás.megpróbáltam 1-1 cm-el beljebb tenni a ceruzát így elfogadta. Arra gondoltam, hiogy nem tartja hihetőnek azt a helyet.
Több próbálkozás után a CFGPF05.cfg fájlban az ominózus kalibráló részben a
"MaxCalError"=dword:9 -et írtam be a 7 helyett. ezután újra frissítettem, Az újraindításnál először nem foogadta a kalibrációt majd a második körban vízszintesen a keresztnél 1-1cm-el beljebb jejöltem, ezt elfogadta. Az indulás után beléptem a kalib. menübe (kicsit odébb téve a ceruzát) és sikeresen pontosítottam a kalibrálást. azóta jó.
Lehet hogy ez tüneti kezelés de megy. -
laca1944
csendes tag
Sziasztok!
Van egy sima x950es navim. miníg elállítódőtta kalibráció, mert lemerült az akku 0-ra. tettem bele másik akkut, de most nem tudom kalibrálnise meg a gpst indítani se mert annyira elment a kalib., hogy a bal szélső ikonok helyett eggyel jobbra lévőt hajtja végre. bem tudok belépni a beállítás menübe. Géppel összekötve a TFAT meghajtón nem látom csak a primo,a sysvol könyvtárat. Mit lehet csinálni segítsetek???!!! (W10en és UBUNTUN néztem.) -
J97
tag
Sziasztok!
Jó régen nem írt ide senki de hátha tud valaki segíteni.
Van egy Wayteq x950 GPS. A jelenség, amit produkál, hogy bekapcsolás után csak a wayteq autós kép jelenik meg és nem reagál semmire. Kerestem a hivatalos oldalon hozzá firmware-t az újratelepítéshez de nincs kint. Az x950HD-hoz tettek ki frissített firmware-t de az a weboldal szerint nem használható az x950-hez. Valaki tudna segíteni, hogy mit lehet vele kezdeni? Esetleg honnan lehetne hozzá letölteni a firmware-t a reinstallhoz? Már ha ez megoldaná. -
Zsozsoka 74
senior tag
Sziasztok. Wayteq x950 van és telefonról Bluetooth - on keresztül megosztom a netet a waze miatt. De azt tapasztaltam hogy gyakran eldobálja a jelet. Waze a régebbi mert állítólag csak az megy ezen gond nélkül.
Van valami megoldás arra hogy stabilan tartsa a megosztott netet? -
Seci
tag
Sziasztok!
WayteQ x950BT-HD keresek ROM-ot, mert a készülék nem indul, csak a logo tölt be!
A TFAT-et elérem még USB-n keresztül!
A reset nem segített+
Köszi, ha van valakinek vagy link, mert a WayteQ oldalán nem láttam! -
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos semmi konkrétumot nem írhatok, mert kimeríti a warez fogalmát, viszont ha ügyesen használod a guglit, meghálálja...
Megjegyzés: sajnos a gyártó honlapján az x950, x950BT, x850 -hez már nincs fent a ROM csomag, mást pedig Tilos ráereszteni, mert károsodik!! -
DM43
őstag
Az x950-HD és x950BT-HD készülékekhez ROM tartalom letölthető a Wayteq oldaláról
-
wihar123
aktív tag
Szia!
Sokat olvasni az x950 kalibrációs betegségéről, négy gyógyszert is említenek hozzá:
- a kalibráció módosítására felkészített *.cfg fájl futtatásával
- a hozzá tartozó eredeti RF2 (ResidentFlash2) /YFAPP mappa tartalmának frissítése
- egy eredeti regisztrációs adatbázis visszamásolása
vagy
- egy eredeti ROM csere, mint DM43 említette,-ez utóbbi módszer elvileg totális gyógyulást okozhat. -
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
A wayteq készülékekre jellemző, hogy van a beállítások menüben egy gyári visszaállítás lehetőség, valamint a készük hátlapján található a RESET kapcsoló egy picurka üregben.
A wayteq honlapjáról letölthető mindegyik készülék használati útmutatója, az részletesen tartalmazza az említett kapcsolók funkcióit. -
csiza20
csendes tag
Üdv! Wayteq x950 x850-en hogy tudok hard resetet csinálni?
-
netreg
tag
Upsz, kicsit régi az utolsó bejegyzés, de próba cseresznye.
Wayteq x950-HD. Újratelepítettem, mert nem tudtam kalibrálni. Folyton jóval feljebb kellett nyomkodni, mint amit el akartam vele találni... A kalibrációs probléma sajnos megmaradt, nem lép túl a kalibrálós képernyőn. Folyamatosan megjelennek a sarkokon és középen a célkeresztek, veszi az érintést, továbblép, de újra és újra kezdi előlről. Mi a megoldás? Hibás a kijelző vagy mi lehet?
-
Ukumuszu
újonc
Üdv mindenkinek!
A Wayteq fórumokat olvasgatva máris több kérdésemre kaptam választ, de nem mindre!
Két napja kaptam egy xrider navit a hozzátartozó sygic szoftverrel.
Borzasztó csalódás!
Sajnálom, hogy nincs külön fóruma ennek a típúsnak... érdekelt volna.
Amint lehet megy vissza az eladónak! Viszont a Q x950 érdekesnek tűnik, csakis a jól bevált IGOval!
Kérdéseim a következőek:
Melyik verziót vegyem hogy gond nélkül menjen? (most az IGO8-at nyúzom gond nélkül)
A Q x950-en lehet e állítani a képernyő érzékenységét?
Mekkora lehet a töltő feszültsége, hogy valami más 220-as töltöről tudnám tölteni?
Egyenlőre ennyi! -
juhlaci
tag
válasz
Geripapa #697 üzenetére
ÜDV: van egy navigációs ikon a GPS en két kattintás és megnyitod. Ha benne van az micro SD akkor a középen lévő csíkban kiírja, hogy a belső memóriában mi van. a kis téglalapon lévő három pontosra rákattintasz és megnyitod akkor látod a SDMMC és a ResidentFlas mappát az elsőt megnyitod utána a IGO8 vagy mit tudom én melyiketazután a kék EXE? re kattintasz és a felső csikban a kikapcsoló jel mellett megjelenik egy mappa erre ha rákattintasz egyet akkor ha jól csináltad a hosszú csikban megjelenik az sdmmcxxxxxyyyyystb. és már kész is kikapcsolod a jobb sarokban és el van mentve indítod a GPS t!
-
Geripapa
aktív tag
Sziasztok, valaki tud abban segiteni hogy hogy tudom beallitani azt hogy az sd kartyan levo navit inditsa el? Jelenleg csak a belso memoriarol tudok valogatni.
-
Shit Life
senior tag
???
-
LámaZ
addikt
A Wayteq navigátorokban van TMC?
-
Werkly
őstag
Hoztak egy ilyen készüléket hozzám, hogy frissítsem a térképet rajta. De a géppel összedugván nem ismeri föl a W7 64 bit. SD nincs a kütyüben mit lehet kezdeni vele? Nincs navigációm tehát nem tudom a lépéseket! Kösz!
-
Sziasztok.
Adott egy X950-HD készülék. Bekapcsoláskor előjön a képernyő kalibrálás. Elkezdem végigcsinálni, de még 10 perc múlva is mindig tapicgolni kell a 4 sarkában meg középen. Próbáltam a hátulján a resetet is, akkor is csinálja.
Esetleg valakinek ötlet? -
peppppa
csendes tag
Sziasztok! X-950-HD készülékemmel kapcsolatban kérnék segítséget. (IGO8 van rajta)
Pár hete a készülék az autóban navigáció közben a következőket produkálja:
El-elejti a GPS jelet illetve e mellé a képernyő vízszintes csíkokban vibrál.
Először azt hittem hogy az autós töltővel van gond, de egy új töltő beszerzése után is ezt művelte.
Itthon a számítógéppel összekötöttem, vírusirtót lefuttattam rajta, semmit sem talált, illetve az asztali számítógépemmel összekötve (miközben tölt a készülék) tesztelgetem a gpst- és tökéletesen működik nem ejti el a gps jelet és nem vibrál. Mi lehet a gond? Mit próbáljak meg?
Köszönöm. -
szesz
tag
Sziasztok!
Apám vett egy x950-HD-t. Ugye ezt térkép szoftver nélkül adják. Na én szerettem volna megnézni mi is van a belső 4GB-n, de az istennek se tudom win7 pro alatt meghajtónak belőni a cuccot.
Ha bekapcsolom nem indul el rajta semmi, csak egy szép autó van rajta háttal. A képernyő pedig periodikusan elsötétedik vagy kivilágosodik. Néha csipog egyet a cucc.Raktam bele egy 2Gs microSD-t, próba képpen rámásoltam egy biztonsági másolat primo2.4-et térképekkel stb. A kártyán a gyökérben van a primo2 könyvtár. A ini file-ban mindenhol átírtam a residentflash-et SDMMC-re, valahogy így:
[general]
DirContent=\SDMMC\Primo 2.0\content
DirSave=\SDMMC\Primo 2.0\save\profiles\01
ExeName=iGO.exe
Sound=set.wav[mapchanger]
swpoi=1
swbuilding=1
swhistspeed=0
swphoneme=0[backup]
BackupDir=\SDMMC\backup
BackupCount=3[utility]
TempHidePath=\SDMMC\~tempEttől függetlenül így sem indul el semmi, a jelenség ugyan az a periodikus próbálkozás és háttér.
Valaki tud segíteni?
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Régóta küzdök a kijelző tükröződése ellen.
Tudnátok valami jó fóliát ajánlani rá? -
Csövy
tag
Sziasztok,
x950bt-t szeretnék újratelepíteni, legalábbis újabb IGO-t rárakni mint a gyári.
Tudnátok nekem ebben segíteni, hogy hogyan kezdhetek hozzá?Köszönöm a segítséget.
-
Bálint85
senior tag
TMC -t h tudom működésre bírni wayteq 950 -en? a plajos ux 1.3 van fent. Primom verziója 9.6.5.221194
nanuka_brandig_P2_v1.3a van fent ha ez is számít
-
Bálint85
senior tag
wayteq x950 -nél a baud="57600" vagy baud = 38400 kell állítani?
melyik a gyári érték?
mert nekem mind a kettővel működik -
puttto
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek a nagyon nagy segítségét kérném, mert van egy Wayteq X950Bt -s készülékem és próbáltam frissíteni a ROM-ot rajta, de sajnos azt nem néztem hogy a HD-s romot rakom fel, ezért lett belőle egy tégla!
Ha valaki tudna segíteni egy gyári Rommal azt nagyon megköszönném!
Eddig még nem csalódtam az oldalban!
A készülékem tehát nem a HD-s verzió! -
Biszmark
csendes tag
Sziasztok!
tegnap vettem egy WayteQ x950-HD.
Olyan kérdésem lenne hogy ráraktam egy IGO-t de amikor rámegyek a navigáció indítására egyszerűen újra indul az egész GPS.
Ez vajon mitől lehet ? -
appia
csendes tag
Sziasztok.
Megtudnátok mondani hogy a legfrisebb Mo térkép mikori dátumal jött ki? -
Spartacus70
csendes tag
Szép napot ! Lenne egy kérdésem ,van egy waytec x950HD a shutdown_time-ra a sys txt-be raktam egy 5-t és most ha a táp ellátás megszünik fel ajánlja hogy kilépek vagy vissza .Csak az a gondom is amint a képen látható homályosan hogy a kijelentkező irást rá teszi arra a szövegre hogy érkezés a célhoz tudna valaki segiteni mi lehet a hiba? ha kell bemásolom a sys txt tartalmát is http://noob.hu/2012/02/21/1_39.jpg
-
szabolcs73
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy a Wayteq 950-re hogyan tudnék hangnavigációt varázsolni? -
beci46
csendes tag
Üdv, szia!
Wayteq x 950 BT_HD nem indul el...a következő hibaüzenet jelenik meg a kijelző közepén:
NAVI OK X
Failed to open file:
Favoritsonmap_icon.spr
Exiting applicationMi lehet a baj... kérlek, ha tudtok segítsetek...köszönöm.
Üdv.
beci46 -
Stingray162
csendes tag
sziasztok. ismer-e valaki olyan navi programot a készülékhez (vagy egyáltalán WinCE6-hoz) ami nem csak autós navigációra való, hanem pl. túrázás, repulés, meg ilyesmi, ami nem kizárólag kiépített útvonalakon működik
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok!
A héten szándékozom ilyen GPS-t venni, olvastam néhol hogy a proci nem igazán tudja szaggatásmentesen vinni a nagy felbontás miatt a navi-t. Ennek van valami valóságalapja? -
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Sikerült nekem is beszereznem egy ilyen készüléket, HD verziót. Valaki rámírni privátba, aki ért is hozzá, hogy kérdezzek néhányat?
Előre is köszönöm!
Üdv. Yush
-
Clay
senior tag
Valaki próbálta már az Aurát a x950HD-n? Hogy fut rajta? Érdemes lecserélni a Drive-ot Aurára?
-
andrew_x
csendes tag
Sziasztok!
Nekem X950BTHD-m van, romot szeretnék cserélni, de sajnos a WAYTEQ letöltés már nem él...
Segítségetek szeretném kérni, ha valakinek itt meglenne, vagy tud helyet letölteni, nagyon megköszönöm!Előre is kösz!
-
okiDoki
aktív tag
Sziasztok!
Megkérdezem itt is...
Tudtok ajánlani olyan szervízt, ahol korrekt módon és elfogadható áron cserélnék az érintőképernyőmet?
(Nem 12k + FÁra gondoltam...)Köszönöm!
Doki
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Mi a különbség a x950Bt HD és a x950 HD közt? Hivatalos oldalon nincs is 950-esben Bt...
Csakis navigációra kellene a készülék.
Köszi!
-
lujó55
addikt
Sziasztok!
Erről a naviról mi a véleményetek? Érdemes megvenni? Ezt a Sygic Lite szoftvert nem igazán ismerem -
girgic
csendes tag
Kösz szépen segítséget!!
Sikerült
-
m.jeno
senior tag
Legelöszőr a készüléken a beállításokban beállítod a kapcsolatot USB-re - ha nem azon lenne.
Utánna öszedugod USB kábellel a pc-vel és autómatikusan be fog jelentkezni, ezután bármely fájlkezelővel Totalcommander stb.. látod a készülék mappáit, itt létrehozol olyan néven amilyen akarsz új mappát és simán átmásolod ezekbe a mappákba a kivánt fájlokat. -
Csopika36
csendes tag
Sziasztok!
Nem sikerült!! vettem egy Wayteq TMC-t és ezzel sem megy!
Van valakinek ötlete? Esetleg sys txt be hogyan kell beírni? Valahol olvastam hogy a gyari töltő tulmelegszik es letiltja a TMC-t.... Passz. Tényleg melegszik de ha így van akkor hogyan lehetne engedélyezni ismét? Előre is köszönöm a válaszokat!
Csopika -
m.jeno
senior tag
válasz
Csopika36 #650 üzenetére
Szerintem elfelejtettétek megkérdezni, vagy megnézni vásárlás előtt, hogy kompatibilis-e ezzel a készülékkel amit vásároltatok, mert nem vagyok benne biztos, hogy az, a waytew-hez általában Royalteq R3000-et szoktak venni.
A primo topikban a keresőbe beírtva TMC több infót kaphatsz róla. -
-=TS=-
csendes tag
Sziasztok....berepedt a navim kijelzője, így itt is megkérdezem hátha....Keresek olyan wayteq x950 pna-t, ami üzemképtelenül, de jó állapotban lévő kijelzővel eladó. Ha valakinek van ilyen, vagy esetleg tud valakit akinek van, az jelezze már!
Köszi -
Celtis
veterán
-
flash-
veterán
és akad is a navi progi
-
flash-
veterán
nekem a x950hd out of memory hibaüzenettel elszáll ha indítom a navi programot.
mit tegyek? -
flash-
veterán
sziasztok
kérdésem az lenne hogy ezen a navin a szebb grafikai felületű navigációs program nem akadozik?jól fut??
-
gnd
csendes tag
Yphoneshell (original) for Wayteq X950 (480_272) Android menu.Final.
http://imageshack.us/photo/my-images/830/d30.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/683/d31s.png/
Navi Path:
Navigon="\SDMMC\Navigon\Navigon.exe"
Igo8="\Residentflash\Igo8\Igo8.exe"
IgoPrimo="\Residentflash\Primo\Primo.exe"
Miomap="\SDMMC\Miomap\Miomap.exe"
Mireo="\SDMMC\Mireo\Mireo.exe"
NDrive="\SDMMC\Drive\Drive.exe"
Sygic="\SDMMC\Sygic\Sygic.exe"
Navitel="\SDMMC\Navitel\Navitel.exe"
Becker="\SDMMC\Becker\Becker.exe"Next menu for X950 BT+ FM............................2 day.
-
juhlaci
tag
Ki tudja, hogy mi a megoldás? Ha TMC vevőt bedugok a GPS be akkor hogy tudom közben tölteni a szivargyujtóról ? Van erre valami HUB és hol lehet megvásárolni /linket másoljatok be/ köszi
-
gnd
csendes tag
Yphoneshell (original) for Wayteq (480_272) Android menu.
http://imageshack.us/photo/my-images/88/d28d.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/860/d151.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/543/d26s.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/24/d111f.png/
Movie....
http://www.filebox.ro/download.php?key=ixjfulxlnrl0kypx
-
gnd
csendes tag
Yphoneshell (original) for Wayteq (480_272) Android menu.
http://imageshack.us/photo/my-images/31/d27.png/
-
juhlaci
tag
válasz
fcsabika84 #623 üzenetére
Majd rá fogsz jönni
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan lelőhelyet, ahonnan olyan logikai játékokat (Lines Gold, Bejeweled, Mahjong...) lehet letölteni, amelyek kihasználják a képernyőfelbontást? Esetleg ezeket fel lehet úgy rakni, hogy a főmenüben látsszanak, vagy azt csak főzött ROM-mal lehet megoldani?
Köszi!
-
Rick4
félisten
válasz
fcsabika84 #623 üzenetére
Olvasd el a fórumot, ezért van minden előzmény megőrizve. 100 le lett írva már.
-
fcsabika84
csendes tag
Sziasztok!
Roppant egyszerű a kérdésem,mégsem tudom. Most vettem egy Wayteq 950 Hd-t térkép nélkül. Kérdésem, hogy az Igo-t hogyan, és hová kell telepíteni. Netről leszedtem, kicsomagoltam, van 3 mappája. Rá van kötve a gps- a gépre, amiben benne van az sd kártya is. tovább?...
-
Tomasek
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet-e még kapni valahol 480*272-es felbontású 4 gb-os X950-est? Tisztában vagyol vele, hogy már nem forgalmazzák, de hátha van valahol még elfekvőben 1-2 darab.
-
Gaben01
őstag
Szerintetek miért nem látja a windows a wayteq x950-em,ha adatkábellel összekötöm őket? win7 64-bit, beállítások/usb adattárolás és activesync sem változtat a dolgon.
-
Tomasek
csendes tag
Ezt már próbálta valaki? : Wayteq SP 5 napellenző
http://www.edigital.hu/Egyeb/WayteQ_SP-5_napellenzo_WayteQ_X920_X920BT_X950__X950BT_X950HD_X950BT_HD-hez-p237559.html
-
Fernet
senior tag
Üdv!
Pár napja vagyok tulajdonosa egy X950-es navinak, a kérdésem az lenne, hogy max. mekkora memóriakártyát lehet beletenni? Első körben nem találtam erről infót, csak annyit, hogy micro sd/sdhc. A mérete mindegy? 8Gb-osra gondoltam. Van amire figyelnem kellene vásárláskor?
Köszi.
-
Clemi
veterán
válasz
laszlohu #611 üzenetére
Erre a problémára mondjuk az lenne a megoldás, hogy átkonvertálod, hogy ne használjon ac3 hangot
Teljesen igazad van, és ehhez a megoldáshoz fordultam. Meg is van hozzá a megfelelő program. A lényeg, hogy szaggatás nélkül hibátlan minőségben tudom nézni a filmeket, legalábbis ha elindul a lejátszó, ami sajnos nem 10-ből 10-szer van, viszont már tudom milyen fájlokat kell törölni, hogy induljon.
-
Clemi
veterán
válasz
laszlohu #609 üzenetére
Akkor még megpróbálhatod Gapi - val ( GX.dll ). De ebben én már nem tudok segíteni.
Amúgy van olyan player is, hogy Coreplayer, annak is van pna - s verziója, az más,
mint a TCPMP.Köszi a segítőkészséget. A gondom nagyjából megoldódott, mivel rájöttem a megoldásra, ami nálam legalábbis működik. Olvastad egyébként az #599-es hsz-em? Abban említettem egy bizonyos CorePlayer-t, ami ha elindul, akkor gyakorlatilag akadás mentesen viszi a videókat, igaz az AC3 hangsávút nem játssza le.
A megoldás az, ennél a lejátszónál, mármint ha hibaüzenettel lefagy, hogy ki kell törölni a könyvtárából a config.xml fájlt, és megkeresni a belső memóriában az applicaton data könyvtárban a coreplayer könyvtárat, és azt is kiüríteni.
Nekem legalábbis így 10-ből 10x elindult, viszont egy idő után elkezdett belassulni, majd megint megállt.
Ezután néztem szét a szerkezet regisztrációs adatbázisában, és ott is megkerestem a coreplayer bejegyzéseket, amiket szintén töröltem, majd megkerestem az "avi" és a "divx" kulcsokat, amiket szintén töröltem, és persze ismét kiürítettem az application data könyvtárat. Mindezek után hibátlanul indul, és megy a lejátszó.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek baja van a divx/xvid filmek lejátszásával.
Ezt a lejátszót "gipsztigris" építette be a "iPhoneToday skin Wayteq device v.1.3" felületébe, amit az [link] oldalon megtaláltok. -
Clemi
veterán
válasz
laszlohu #605 üzenetére
Clemi, Próbáltad GDI - re állítani a TCPMP - t ?
Igen, a GDI van bekapcsolva, és úgy is szaggat. Bekapcsoltam a Microdrive módot, az valamelyest javított, de nem az igazi.
Az a gáz ebben, hogy mint írtam létezik olyan verzió, ami szaggatás nélkül játssza le a filmjeim, csak éppen az valamiért 10-ből 9x lefagy hibaüzenettel mikor indítom a filmet. Arra kellene megoldás, hogy ne omoljon össze. -
laszlohu
addikt
-
Epiph
tag
Üdv volna egy 950HD -s készülék ami frissités után nem kalibrálható ezalatt értem hogy mintha kisablakba dolgozna nem megy ki a szélére a kalibrálás, valamint hiába állitok át nyelvet... nem jegyzi, metni el! Mi lehet a probléma? Válaszotokat előlre is köszönöm!!
-
Clemi
veterán
válasz
laszlohu #601 üzenetére
Ha most a "gnd" fórumtárs által készített felületbe ágyazott lejátszókról van szó, akkor igen. Sebességüket (szaggatásukat), és stabilitásukat tekintve mindkettő egyforma sajna.
De a felület egyébként tényleg zseniális, azóta használom mióta elkészült vele. Nem kell többé semmilyen skin a "gyári" felületre
-
laszlohu
addikt
Figyelmetlen voltam. Már biztos próbáltad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest