Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni... ROM frissítést csináltam, úgy néz ki, hogy minden tökéletesen működik, csak az "én megyek" nem akar menni... felvillan az első képernyő, de kidobja hibaüzenet nélkül. Eddig ment, csak számítógépes kapcsolat nem működött, most az is helyreállt....Másik kérdésem, hogy a régi T21-es IBM laptopon megy az activesync kapcsolat, az újabb ACER laptoppal elindul, de nem áll fel a kapcsolat, és hibaüzenet jön: "Nem ellenőrizhető az eszközön lévő Activesync verziója. Valamilyen program, például tűzfal zároljaaz Activesyncáltal az eszközhöz való csatlakozásra használtportot, vagy a számítógépen frissíteni kellene az Activesync újabb verziójára!"
A verzió az a friss 4.5.0. A régi laptopon is ez a verzió van....mi lehet a baj?
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni... ROM frissítést csináltam, úgy néz ki, hogy minden tökéletesen működik, csak az "én megyek" nem akar menni... felvillan az első képernyő, de kidobja hibaüzenet nélkül. Eddig ment, csak számítógépes kapcsolat nem működött, most az is helyreállt....Másik kérdésem, hogy a régi T21-es IBM laptopon megy az activesync kapcsolat, az újabb ACER laptoppal elindul, de nem áll fel a kapcsolat, és hibaüzenet jön: "Nem ellenőrizhető az eszközön lévő Activesync verziója. Valamilyen program, például tűzfal zároljaaz Activesyncáltal az eszközhöz való csatlakozásra használtportot, vagy a számítógépen frissíteni kellene az Activesync újabb verziójára!"
A verzió az a friss 4.5.0. A régi laptopon is ez a verzió van....mi lehet a baj?
-
andrasxx
tag
Most nem vagyok otthon a gépnél és itt a munkahelyen nincs activesync a PC-n...
Ha a PNA usb beállítása activesync, ebben az esetben elindult a kapcsolódás, de hibával leállt, megszakadt.
Ha Mass storage-ra állítom, akkor semmi nem történik, ha rádugom a kábelt.
Az Rednight ból elindítva a beállítások/Vezérlőpolt/USB-kapcs-ot akkor elindul a pc-s mass storage kapcsolat és látom a gépet is és a kártyát is. Ha kihúzom a kábelt akkor is marad a képernyőn a Mass storage kapcsolat, csak a bezárásával lehet megszakítani.Régen, kb 2 hónapja csatlakoztam vele utoljára Pc-hez, akkor rádugtam bekapcsolva kábelt és vagy a Mass stprage vagy az Activesync kapcsolat elindult.
Most alapból semmi nem történik mass storage-nál, activesyncnél próbál, de leáll hibával. Csak ahogy elöbb írtam, a rednight-ból tudom a Mass storage-ot elindítani.Kicsit zavaros, de tényleg így van.
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Fent van nekem a Rednight 1.8 (by Kamillo) SI. Az lenne a kérdésem, hogy e miatt nem tudok activesync-el csatlakozmi pc-hez? Vagy hogyan tudom más módon az időjárást frissíteni, illetve az internetet elérni a 920BT-n? -
andrasxx
tag
Sziasztok!
Én is vettem kb. 1 hete egy ilyen készüléket.Én is elégedett vagyok vele egy kivételle... mégpedig a bluethoot kihangosítás hangját keveslem én isnagyon, ahogy mások is már írták... ha lenne erre orvosság az nagyon jó lenne...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- általános iskolai rendszergazda
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GPU / Videokártya Hűtés Szerviz - NVIDIA Thermalpadozás 3060 3070 3080 3090 Ti 4060 4070 4080 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest