- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunstan
tag
válasz
kissas57 #4836 üzenetére
Ha amúgy is készítenél egy ilyen külső tápellátású USB átalakítót, akkor egy próbát megérdemel, mert lehet, hogy a te géped látszik külső tárolóeszközként. Ha sajnálod rá azt a pár száz (akkuval együtt pár ezer) forintot, vagy nem vagy műszaki beállítottságú, és problémát okoz néhány forrasztás, akkor nem érdemes vacakolni vele.
Az átalakítót elkészítve persze rádughatsz a navira egy memóriakártya-olvasót, ami a CF kártyákat is fogadni tudja. Ha pedig bekötve hagyod az átalakító +5V-os vezetékét a navi felé, akkor egy külső akkupack-et nyersz a navihoz, ami újabb 2-3 órával megnöveli a navi akkumulátorának élettartamát.
-
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
válasz
kissas57 #4803 üzenetére
Nem tudom mire gondoltál, de ahogy én gondolom, úgy nem lehet.
Ha a fényképezőgépnek a kijelzőjét akarod megjeleníteni az N770-en, akkor azt azért nem lehet, mert a PNA-nak nincs video bemenete.Ha viszont a képeket akarod nézegetni, akkor másold át a képeket, és egy képnézegetővel tallózhatsz közöttük.
-
snowdog
veterán
válasz
kissas57 #3033 üzenetére
Minek akarod összedugni a fényképezőgéppel? Nem fogják egymást látni.
Izé, a kérdés nem arra vonatkozott, hogy egyáltalán hogyan lehet egy nem támogatott gépen IGO-t futtatni, hanem arra, ha egyszer és huzamosabb ideig működött és a gépet nem buheráltuk, akkor mitől fáradt el hirtelen? Ez talán csak nem tiltott kérdés, vagy igen?
Nem én vagyok az Admin. De mindig akkor avatkozott közbe, mikor hasonló kérdésekre válaszoltunk. Tehát nem a kérdés tíltott, hanem a válaszadás.Itt bővebben lehet a témáról olvasni: #2672-es és #2673-as hozzászólások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged