- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Helló!
Köszi hogy írtál nekik. Én bizalommal fordultam hozzájuk 2 hónapja kb. és ők bizalommal megmondták hogy nem javítják szoftveresen. Ergo nem csinálnak szoftver frissítést. + még van 2000ft bevizsgálási díj sajnos amit akkor sem kapok vissza ha azt mondják nem tudtak vele mit csinálni. Bevizsgálásra meg még rájönne az a költség amiért mondjuk nagy nehezen cserélnének az alaplapot. tehát a költsége szerintem valahol 10000Ft felett lenne. Annyit megmár nem ér meg,illetve nem is lenne rá pénzem.
-
Norby86
őstag
Nem tudom, de pl. Wayteqet azért simán javítják ahogy néztem neten wayteq hungarynál N770 alaplap csere 10.000ft. Csak jót akarnák haveromnak akinek elcsesztem ezt a készülékét. Újra nincs pénzem, max. 9 ezrem van rá amit félre tettem nyáron összekapart pénzemből. A legolcsóbb most egy alaplap csere lenne,mert sok modellel kompatibilis a ház. Kijelző meg tökéletesen működik. Rom sajnos erre már nem nagyon fog felmenni énszerintem. Ha csak nem valaki egy zseni itt a fórumozók között és varázs keze van.
-
ququry
csendes tag
Köszi
a gondom az, hogy és Miskolci vagyok és ebben az eldugott városban csak rendelésre lehet ilyet hozatni az pedig kicsit zsákba macsek. Nézegettem én is a neten, de az amire gondolsz valahogy másabb mint a gyári ami volt. Próba szerencsének kicsit sokkalom az 1500Ft. árat +1000Ft. postaköltséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged