- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Ez az armored royale nagy ötlet volt nekem nagyon bejön, kár hogy rendkívül sok a fogyatékos, ha nem ismerősökkel mész.
Kezdés után tengrebe teszik az MRAP-et, bent ülök a toronygéppuskába, ha lövök valakit kimennek vele tűzvonalból ill. sima warzone-nak képzelik és otthagyják a kocsit ahol van és kommandóznak...
-
BaLee
addikt
Tegnap játszottunk egyet, úgy tűnik megoldották az akadozásos problémát.
-
BaLee
addikt
Ja most látom pont előttem írták...
Akkor nem egyedi.
-
BaLee
addikt
Játszik valaki Radeonnal?
RX6750XT-m van, eddig atomsimán ment a game bőven 120fps+, tegnap lejött a 22 gigás frissítés, akad, szaggat, 60-70fps, de játszhatatlanul akad. Feltettem a legfrisebb dirvert, ugyanezt tapasztaltam.Más tapasztalt ilyet?
-
BaLee
addikt
Örültem én is mikor kicsit húzni akartam a season passt és ugye az összes napi küldetés Al Mazrah térképre van és látom nincs solo csak quad...
Léptem is ki. Mondjuk a nagy térképet a Resurgence érdekes volt, bár csak pár napig, a vége felé már frusztráló volt, hogy már a vége felé viszonylag kis körnél még 60+ ember élt és tényleg minden azon múlt, hogy hová szűkül a kör, kinek nem kell megmozdulni, mert amint megmozdultál 3an lőttek 3 bokor alól...
Gondolkodtam is, hogy miért fáj nekik benthagyni minden lehetőséget, de nem tudtam rájönni.
-
BaLee
addikt
Kaptam egy Offensive Chat warningot úgy, hogy még soha nem írta chatbe semmit, a voice chat is le van tiltva amióta játszom a játékkal.
-
BaLee
addikt
Azt mondjátok már meg nekem, hogy hogyan jönnek respawn után SMG-vel ejtőernyővel Ashika islandon??
-
BaLee
addikt
Első nap kirpbóáltam az új seasont. Nem találtam benne battle royale solot Al Mazrah-n. Azóta visszatették?
Tök fun, hogy kiveszik, mert a napi küldetések oda szólnak.
-
BaLee
addikt
válasz
csabyka666 #2970 üzenetére
Tényleg eljárt felettük az idő. Ugyanilyen konfigom volt tavaly év elejéig egy 1060 6GB-al és tényleg nagyon jól elvolt a friss játékokkal is, de ezek a multi fps-ek nem ilyenek.
PUBG-vel is el-el voltam amikor megjelent aztán ahogy fejlesztgették, frissítgették, jöttek a mikro laggok folyamatosan és az fps is csökkent. Ezek az új multi fps-ek nagyon proci igényekek (sok magos sok szálas proci kell nekik) hogy normálisan, mikrolaggok nélkül lehessen játszani...
Emiatt döntöttem én is váltás mellett tavaly, nem bántam meg. Még viszonylag jó árat el lehetett kérni a 3. genes intel cuccokért, memóriákért, alaplapért ill VGA-ért is így sokkal kevésbé fájt a váltás mint amire először számítottam.
-
BaLee
addikt
válasz
kill_switch #2955 üzenetére
Thx!
-
BaLee
addikt
Az ingyenes Warzone 2 működik multiban PS5-ön PS Plus nélkül, ha én megveszem az MW2-t akkor azzal is tudok vajon multizni PS Plus nélkül?
-
BaLee
addikt
válasz
Találtgyerek #2851 üzenetére
Itt is a végjátékig vissza tudsz jönni ha meghalsz. Van egy számláló ami földetérés után indul el 10-40mp körül szokott lenni, ha addig nem ölnek meg visszajöhetsz ha ismét meghalsz. Persze mikor visszajössz valami alap fegyód lesz egy tárnyi lőszerrel szóval világot nem váltod meg vele.
Jah és javították azt a bugot, ha bokáig érő vízbe esel ejtőernyő nélkül akkor nem haltál meg. Most már meghalsz.
-
BaLee
addikt
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem bejön ez a solo resurgence.
Pörgős, lehet és kell is taktikázni. Felüdülés a BR után, de azért oda is visszatérek majd.Ill. ez az ISO Hemlock fegyó is elég jó.
-
BaLee
addikt
Ez a season2 jó nagy fos lett.
Lelő valaki, de már falon át kezdi, természetesen nincs replay.Visszajövök gulagból, pár épülettel mellé, lelő megint smg-vel úgy, hogy nem is látom. Nincs replay. Spectatolom a csávót, nyomom az X-et hogy report player, nem történik semmi.
-
BaLee
addikt
Nem sokat érnek sajnos. Főleg messziről. Legerősebb sniperrel egy fejlövés után is csak 3 plate broken, utána nekiáll rohangálni mint a mérgezett egér kb. esélytelen ellőni.
Ha messziről lövöd le akkor amíg odamész ejtőernyővel, simán felplateli magát.Ismét csak PUBG-hez hasonlítva, ott is csak 2-3 bolt action (felhúzós) sniper ölt 1 lövéssel fejre, ellene csak a 3-as sisak védett amit legtöbb pályán csak drop-ból lehetett kiszedni. Csak így érezhetted magadat kicsit biztonságban sniperek ellen.
Azt meg nem kell elmondani a való életben mit csinál egy .50-es caliberű lövedék egy emberrel. -
BaLee
addikt
Lehet, hogy ez volt az WZ1-ben, de szerintem ez f*szság. Ha lelősz valakit a fegyót eddig is eldobta, a többi cucc pedig a hátizsákban volt, ha kockáztattál és keresgéltél akkor ha valaki nézett sniperrel simán kiszedhetett, mint a valóságban. Buy stationnél ugyanez. Nem nézelődhettél sokáig.
Most mozgás közben lootolhatsz, meg sem kell állnod, realitáshoz semmi köze. Oké, egy PUBG-hez képest eddig sem volt a fasorban sem de szerintem ezen kár volt változtatni.
Az meg, hogy a falon lévő dobozokat, meg nagy ládákat nyitogatva is dob mindent a földre inkább idegesítő.
-
BaLee
addikt
válasz
kill_switch #2754 üzenetére
Matchmaking erős kihívásokkal küzdött tegnap a kis pályán is. Elkezdett csökkenni a szám, amennyi játékost keresett aztán 10 körül megállt, aztán szép lassan nőni kezdett (mindenki megunja és kilép).
Amúgy DMZ szerintem sem az új mapra termett. Egymás szájában lesz mindenki, már kezdés után 1 perccel, tegnap tapasztaltuk. DMZ-nek szerintem nem erről kell, hogy szóljon, arra ott a Resurgence mód ami viszont jó lett (nekem mondjuk újdonság mert nekem a WZ2-vel indult a pályafutásom).
-
BaLee
addikt
DMZ-ben elég brutálisak a lvl3-as küldik...
Ma szórakoztam kicsit solo-ban, végén gondoltam kimegyek, erre megláttam heliről, hogy alattam viszik a weapon case-t. Hát kiugrottam....
3-an lootoltak éppen mellette, lelőttem őket, nagyon messze voltak a kimenekítési pontok, elmentem kocsiért, útközben egy másik kocsival megküzdöttem őt is lelőttem, majd az egyik benzinkútnál is bepróbálkozott valaki. Mielőtt elértem a pontra rám jöttek hárman páncélozott kocsival ott már csak egyet vagy kettőt tudtam leszedni fentről a harmadik lelőtt. Brutális ez a Saikin MG38-as 150es tárral. Csak ki ne fogyjon, mert egy fél élet amíg újratölti. -
BaLee
addikt
Én játszom mindkettővel. PC-n bill + egér értelemszerűen, PS5-ön meg controller. Aim rásegítéssel is sokkal nehezebb controllerrel jásztani pedig én aztán elég sokat FPS-eztem controllerrel. PS-en csak DMZ-t szoktunk játszani, mert főképp NPC-k ellen még kibírható. BR-ben még az elején mentem 1-2 meccset de játékosok ellen sokkal nehezebb...
-
BaLee
addikt
Mai poén. Repülőgép útja a kör mellett megy el, egy kis helikopter útba esik gondolom ráugrok aztán azzal elmegyek lootolni. Biztos voltam benne, hogy más is így gondolkodik. Kijelölöm, ugrok, ereszkedek, mire leértünk eltűnt a heli. De biztos, hogy senki nem ment el vele egyszerűen mire leértünk nem volt ott.
-
BaLee
addikt
Tegnapi esti bónusz. 3-an megyünk DMZ-ben LTV-vel az egyik szigetre, egy kivonási pontra pont érkezik a heli, egy enemy player fut át a kocsi előtt, telibetalálom, de nem hal meg, pedig full speeddel mentünk hanem továbbmegy és beszáll a helibe.
Ok.
-
BaLee
addikt
Ma 2 "élményem" is volt battle royale-ban, először egy közeli Strongholdról eltévedt katona lőtt le kb. 2 golyóból, mikor 3 plattel fullos hp-val ránéztem és elkezdtem lőni (~10m-re vpolt) kb. 2mp alatt haltam. Ennyi idő alatt még 1 m-ről player sem nagyon lő le SMG-vel.
A másik az még királyabb volt. Legvégén, már mozgó köröknél valaki kiszúrt és majdnem lelőtt, elfutottam, felplateltem, volt maszkom szóval egész jól tudtam gázban mozogni, de elfogyott a maszk és szépen csökkent az életem, de volt 2 stim-em, mondom pont optimális, simán beérek. Benyomom az egyik stim-et, felugrik a hp-m majd újra csökkenni kezd, mielőtt meghtam volna benyomom a másik stim-et, semmi hatása, a hp-m ugyanott maradt, meg is haltam. Még volt self revive-m fel tudtam szedni magam de közben annyira elment a kör, hogy már esélyem sem volt.
Nem most jött ki ez a játék de még mindig ilyen idegesítő bugokkal van tele...
-
BaLee
addikt
Mekkora hülyeség már, hogy a revive pisztollyal solo-ban nem tudod feléleszteni magadat...
DMZ-ben simán belövi magának az ember, ekkor kérdeztem, hogy ez solo-ban is így van vajon? Azt mondták persze.Most először vettem fel a revive pisztolyt solo-ban, lelőttek, úgy meghaltam mintha ott sem lett volna...
-
BaLee
addikt
válasz
viperabácsi #2411 üzenetére
Sam site-ot elfoglalod, ha lelövi neked a repülőt a supply dropban szokott lenni ami ebből esik.
-
BaLee
addikt
Az mitől függ, hogy a buy stationnél vásárolható fegyvereken milyen felszerelés van? Vettem már M13B-t, Kastov 762-t is és olyasmi felszerelés volt rajtuk mint amiket én loadoutban beállítottam, tegnap vettem egy Fenec-et és egy szűr gyári, 0 módosítással rendelkező fegyót kaptam...
-
BaLee
addikt
Tegnap volt egy érdekes tapasztalásom, bár valószínűleg csak nem ismertem a játékot.
Szóval lelőttek amikor már csak ~25-en éltek, épp nem siettem sehova szóval néztem tovább a csávót, majd pár perc múlva kiírta, hogy all operator will redeploy vagy valami ilyesmit és már jöttem is vissza ejtőernyővel, pedig már előtte a gulagban is meghaltam. Odamentem a hullámhoz, elég jó felszerelést össze tudtam még szedni.
Eddig azt hittem ez csak azokra vonatkozik akik még játékban vannak és meghalnak a felirat visszaszámlálása alatt... -
BaLee
addikt
válasz
kisselandras #2354 üzenetére
Hű ez a játék fel tud b@szni néha. Először volt egy olyan eset, hogy esélyesen egy csaló lőtt le falon át, erre a replay helyett bevágott a gulagba, pedig minden ilyen esetben a replayt be szokta adni. Se megnézni se reportolni nem tudtam.
Most az előbb utolsó kör volt már, nem is volt szar pozícióm, vízben voltam, sajna az enemy is, kiszúrt, lelőtt, majd otthagyott (valószínű nem volt gázmaszkja). Felgyógyítottam magam, bevágtam egy stim-et, kimászok a parton a sziklán, ott van velem szemben, pont nekiállok lőni, eltűnik az eredeti az eredeti helyen és egy 10m-rel balra lévő pozícióból lelő...
2. lettem szóval elvileg nem volt más játékos. Replayban annyi volt, hogy a sziklán mászik ki a vízből az ember velem együtt és közben lelő...Ilyenkor sajnálom, hogy AMD-nél nincs olyan mint Nvidianal volt, hogy automatikusan lementette azt a pár másodperces videót ha lelőttél valakit vagy meghaltál, megnéztem volna...
-
BaLee
addikt
Hű ezt meg kell osztanom...
Egyedül DMZ-ztem, mert a randomok csak felhúzták az agyamat mindig meg amúgy sem tudok napközben mikrofonozni. Megkaptam a küldetést, hogy csináljak meg egy secure intel küldetést, majd utána öljem meg a commandert. Utána keresgéltem, hogy hol lehet a commander amikor leesett, hogy a zónában lévő Juggernaut az ami a weapon caset is dobja...
Láttam egy videóban, hogy felmentek az Observatorynál lévő rádiótoronyra és onnan beejtőernyőznek a csillagvizsgálóba és ott lesz emberünk. Fel is másztam, amikor látom, hogy a commander már kint mászkál, nekiálltam sniperrel lőni, szerencsére épp saját loadoutom volt SPX 80-al szóval nem volt nehéz dolgom, majd látom hogy egy 3 fős squad próbálkozik ellene, pontosabban inkább csak menekülnek. Egyik tagot leszedtem de végül hagytam őket, hisz ők is lőtték. Majd elbújtak valamelyik épületekbe a Juggernaut meg rámfordult, még ilyen távolról is kaptam tőle pár lövést, de utána csak állt egy helyben szóval agyaggalamb lövészet következett. Sok lövésből lelőttem a sisakját majd kinyírtam, meg lett a küldi, szuper! Weapon case mellette a földön mondom majd vadászok arra aki fel akarja venni, eltelik 2-3 perc, sehol senki. Leugrottam ejtőernyővel, felkaptam, bepattantam a páncélozott félig sz*rrálőtt kocsiba, majd mentem egy közeli kivonási pontra, ami pár 100 méterre volt csak a hegy alatt, hívtam a helit, még 4-5 npc rámjött, megizzasztottak, de nem gondoltam, hogy playerek nem fognak rám vadászni. Simán beugrottam a helikopterbe és kihoztam a case-t egyedül.
-
BaLee
addikt
A vonat lett iszonyú bugos... Ha kinyitom a ládát a vonaton, mindig bezáródik, olyan mintha elmászna ahogy megy a vonat. Vadásztam egy playerre aki szintén a vonaton volt (tettem le aknát és láttam, hogy belesétált) felmásztam, hogy tartsam a tetőt, jött is a srác, megsoroztam, de beugrott a vagonba, dobtam 2 frag gránátot, úgy viselkedett a gránát mintha álló helyzetből dobtam volna magyarul nem úgy viselkedett, mintha a mozgó vonat sebességéhez képest számolta volna a gránát sebességét, majdnem visszaesett rám.
Ezután mondom jó akkor elkapom a srácot, beugrottam a vagonba ahol tudtam, hogy lehet, ott is volt, épp a plateket pakolta magának, beletoltam az arcába az SMG-t 30-as tárat kiürítettem rá, semmi (egy platet sem lőttem le róla) majd még tárazás helyett nekiálltam ütni, mintha a 4-5 ütés sem ért volna semmit, kergetőztünk 1-2mp-ig végül lelőtt.
Tuti nem csalt, szerintem valamit nagyon elrontottak a vonattal. -
BaLee
addikt
Én az ingyenes hétvégét arra használtam, hogy unlockoltam meg szinteztem az összes fegyómat ami DMZ-ben hónapokig tartott volna, itt meg 2 nap alatt szinte minden fullos...
Ettől eltekintve jók ezek a játékmódok de nem az én világom. Ez a Shipment map is...
Inkább egy jó DMZ vagy BR.
-
BaLee
addikt
Tegnap találkoztam egy autós rambóval. PUBG-ben ez a dolog divat meg egész jól működik, itt viszonylag könnyű szétkapni a nem páncélozott kocsikat de a csávó elég jól nyomta. Egyedül volt a kocsiban, ülőpozíciót váltott menet közben és úgy lőtt meg megpróbált elütni ami nem sikerült neki de mindig úgy ugrott ki, hogy az autó fedezéket biztosított neki. Végignéztem a meccsét, ügyesen játszott, utánam még vagy 10 embert lelőtt végül egy másik ügyes játékos lőtte ki akimboval a végső 1v1-ben.
Nem gondoltam, hogy itt is ilyen hatékonyan lehet ezt a járműves harcot művelni ráadásul egyedül.
-
BaLee
addikt
válasz
kisselandras #2129 üzenetére
Engem az szokott sokkolni, hogy sz*rrá lövöm a csávót, lelövöm róla a 3 platet, rohanok utána majd lőjük egymást és az esetek 90%-ban én halok meg 3 plattel. De miért?
A másik meg, hogy tegnap is már végjátékban, kiugrok az ablakon, futnék a körbe, mellettem lévő házban a csávó úgy lőtt le, hogy sorozatlövéssel kb. 3 golyóból haltam.
Nekem ez valahogy sehogy nem jön össze, van még mit tanulnom az biztos... -
BaLee
addikt
válasz
kisselandras #2099 üzenetére
Ahogy múltkor észrevettem volt amikor csak 100-150m-re...
-
BaLee
addikt
válasz
Grave_444 #2072 üzenetére
Lehet több emberrel is persze. Sőt úgy érdemes, mert van pár brutál ellenfél. Tegnap is, hátulról kényelmesen becélzom az embert fejre ahogy kell, nálam full hp + 2 plate, nekiállom lőni, megfordul és egy lövéssel fekszem. Elég nehéz self revive-t találni és ilyenkor solo módban vége is.
Fegyver szintlépés szerintem jó dolog, kitolják vele a játékidőt amíg ezzel elszórakozik az ember. Sokszor amúgy ládákból simán jobb fegyókat találni mint amiket összeraksz, szerencse kérdése. Illetve az egymásra épülő kiegészítők miatt mindennel játszani kell, hogy kimaxold a fegyókat.
Meg amúgy is a loadout dropból jön csak a fullos előre összeállított loadout amihez odamenni nem egy életbiztosítás, mert sokan pályáznak rá. -
BaLee
addikt
válasz
Grave_444 #2070 üzenetére
DMZ jó kis kikapcsolódás a sok BR után. Lehet fegyókat szintezni, NPC-ket könnyebb öldösni mint playereket, meg itt-ott playerek is előfordulnak szintén. Vannak küldetések.
Ha kihozol olyan fegyót ami még nincs feloldva akkor az fel lesz oldva BR-ben is. M13B is jó kis fegyver, ha kihozod utána ha ügyes vagy 4-6 DMZ meccs alatt fel tudod vinni 20-as szintig.
-
BaLee
addikt
válasz
Grave_444 #2065 üzenetére
Igazából nincs vele bajom csak kíváncsi voltam itt hogy van.
Proximity chat is jó dolog de ha végén úgy is 1v1 lesz nem sok értelmét látom összeállni valakivel. Mondjuk nekem már DMZ-ben is bűntudatom volt amikor soloban kimenekítéskor lelőttem a helikopterbe berohanó embert aki nem is biztos, hogy lőtt volna rám.Amúgy bejön ez is, úgy vagyok vele mint PUBG-vel az elején, soloban is nagyon jól elvagyok amíg megismerem a játékot. PUBG-t soloban már nagyon régóta nem indítók, haverokkal persze szívesen.
-
BaLee
addikt
Ha én WZ2-ben BR Solo módban megyek akkor ott mindenki Solo-ban van?
PUBG-ben így volt, de volt már pár fura esetem amiből arra gondolok, hogy itt nem biztos, hogy így van vagy csak összejátszanak.Tegnap pl. lőttem egy kocsiban lévő emberre egy házból, próbált visszalőni de nem jött össze neki, utána nekiállt jobbra balra menni az ablak előtt (páncélozott kocsi volt ezét nem hullott szét) hamar kapcsoltam, hogy el akarja terelni a figyelmemet, elindultam le a lépcsőn ahol már jött fel valaki aki le is lőtt. Kapásból arra gondoltam, hogy a társa szedett ki amíg én vele foglalkoztam.
-
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
válasz
Tsebacsi #1986 üzenetére
Tegnap én is így jártam. Egyik haverom segített Chemistet ölni, eléggé vért izzadós volt (nem elütöttük kocsival) folyamatosan ki-be rohangálás a gáz miatt, de meglett a fegyó. Menjünk a térkép széli kimenekítési pontra. Sehol senki. Hívja a helit. Mondom kicsit a háttérbe vonulok a sziklák alá, elnézek balra, hirtelen azt hittem a társamat látom, de nem. Lőni kezdtek, visszamentem a fedezék mögé, egy másik kemper meg a fa mögött bújt tőlem 5m-re ő leszedett. Nagyon örültem. Vitték is a fegyót.
Na következő körben nem cifráztuk, mivel havernak megvolt, kb. a kimenekítési ponttól 300m-re indultunk. Odamentünk, lehívta a helit, kidobta a fegyót nekem. Páran még így is odaértek próbálkozni de sikerült kihozni.
-
BaLee
addikt
válasz
Zsigi_2 #1921 üzenetére
Annyi a lényeg, hogy ha lelősz egy enemyt és van a földön pénz és fegyver is akkor úgy kell felvenni a pénzt, hogy közben a fegyver van kijelölve azaz kijelölöd a fegyót, áthúzod a kamerát a pénzre de még maradjon a fegyver aktív és ha megnyomod a gombot akkor a pénzt veszi fel és 1.3 millád lesz. De mintha úgy is működne, hogy te dobsz ki valamennyi pénzt.
Nem csináltam még de a tiktok kb. 8 ilyen videót dobott ma reggel fel.
-
BaLee
addikt
válasz
Tsebacsi #1876 üzenetére
Hát én is így vagyok, fel is adtam egyelőre a dolgot. Videókban tök jól néz ki, hogy bemennek a zónába, egy csokorban állnak az ellenfelek az út közepén, végigmennek rajtuk kocsiva, ott a Chemist is, azt is elütik, kiszállnak, senki még rájuk sem lő, felveszik a fegyóját és vissza a kocsiba...
Persze ahogy hallottam nagy divat a kimenekítő pontot kempelni szóval utána is lenne kaland.Na a fenti dolog nálam úgy szokott kinézni, hogy bemegyek a zónába, amikor ugyanott van mint a videóban, nekem egy enemy nincs az út közepén, de meg sem találom a kib*szott chemystet mert mindenféle házban vannak az enemyk majd ki kell jönnöm mert megfulladnék. Aztán mégbónuszként le is lőnek.
Másik ami történni szokott, hogy bemegyek a zónába, kapok a kocsira egy emp-t vagy mit és szarrálőnek, vagy már mikor megyek befelé szarrálőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest