- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nincs ezeknek annyi, hogy rájöjjenek, hogy mivel lehetne érdekessé tenni a dolgokat. Pedig biztos ezer meg ezer ötlet van a játékosoktól. Csináld csak a jól bevált dolgokat százezerszer, szépen ki is égetik a népet. Én is beléptem "Event" napon telefonról(Geforce NOW) aztán megvettem mindent, még a Glyph-eket is lol. Vettem 2 Ignis Wraith BP-t ha valakit majd ki kell segíteni. Egyébként lassan kell fogyasztani a játékot, ahogy mindig is mondta mindenki, mivel most nem sok időm van így teljesen jó, ha van kedvem játszogatok kicsit azt csinálva amihez kedvem van, kicsit haladok is előre vagy lehet nem. Ha nincs kedvem játszani meg belépek a napi reward-ért és annyi. Pár évig még biztos menni fog a Warframe szóval ha majd változnak a dolgok és lesz több időm akkor nekifutok jobban és majd haladok a kimaxolás felé. Értem ezalatt, hogy megcsinálok, kiszedek, összerakok minden fegyvert, állatot, MOA-t stb. Aztán már csak Build-elek meg Event ha lesz és kész.
Reméljük azért jó kis tartalom is lesz idén. Bár... Na mindegy reméljük.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Reméljük azért jó kis tartalom is lesz idén. Bár... Na mindegy reméljük.