- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
vaakuum
üzenetére
Fúú te...
Ezt már 3x leírtuk neked. Megcsináltad már a Saya's Vigil questet a Cetus-on? Konzu-t keresd nála lehet elkezdeni a questet: [link]. És ha végeztél a quest-tel akkor lesz az amit drachoHUN ír. 5-össel kijössz a Warframe-ből, és Konzu mögött lesz egy kis út, annak a végén egy ajtó ott kell bemenni. De van videó a YT-on a questről.(#4757) ForestFox
Hello. Ezek közül az Argon Crystal a legmacerásabb, csak a Void-ban lehet farmolni (és Alert-eken). Azt én a Void/Teshub pályán szoktam farmolni. Menj Solo-ba, ne public-ba. Egyedül járd be az egész pálya minden eldugott zugát. Törj szét mindent, nyiss ki mindent. Úgy lehet könnyen találni. Viszont lutri, van mikor egyet se dob, de van mikor dob rendesen. Nekem eddig ez a rekord: [link].
Warframe-ed, és fegyvered bármennyi lehet. Csak ugye a hely ahol tárolod őket, azt csak platinumért lehet venni. Ezért egy kicsit becsapós az egész "free2play". Mert új játékosként plat-ot nehéz szerezni. Szóval vagy sokáig egy Warframe-mel játszol, míg nem tudsz magadnak platot tradelni, vagy fizetsz pénzzel és veszel platot. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Én vettem már platot nem keveset, az 50 és 70%-os kuponok után. Viszont egy jó darabig nem is fogok többet.
Jó tanácsok:
-unlockold folyamatosan a bolygókat. Az legyen az elsődleges dolgod.
-Alerteket csináld. Főleg ami Argon-t, Formát, Nitain-t ad.
Ha bármi kérdésed van tedd fel nyugodtan, én is nemrég óta nyomom és sok dolognak utánajártam. Ha tudok segítek. Hány órád van a játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Google Chrome
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ezt már 3x leírtuk neked. Megcsináltad már a Saya's Vigil questet a Cetus-on? Konzu-t keresd nála lehet elkezdeni a questet: