- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
nanorambo #1402 üzenetére
Amúgy rájöttem (saját bőrömön tapasztalva), hogy nem is külön tierről beszéltél. Én is kifejlesztettem LaGG 3-8 -at, az első Lagg gépet, beraktam repcsik közé, és berakott valami magasabb tierbe, pedig ez még az egyes tier... mentem a duplafedeles kis gépemmel, nézem még több mint 1 km-re van, mondom elmegyek hozzá, erre 8-900m-ről paff egy lövéssel leszedett, mert cannon volt neki... duplafedeles meg 500m felett el se lő... beraktam az egy szál Lagg gépemet, azzal jó volt, de aztán kivettem, mivel még csak az az egy van. Ezt nem értem, akkor miért tier1-ben van, ha berak nagyobb gépek közé? Vagy tierek is több szintre vannak szétszedve?
Amúgy chaika-val leszedtem egy cannon-os gépet, nem tudom miilyet, de badget is kaptam meccs végén, hogy nagyobb tier gépet lőttem le
Baromira megtetszettek az orosz duplafedelesek, nagyon lehet velük írtani, volt hogy 0 halállal 8 gépet lőttem le, és még assistok is voltak. Eddig inkább ground targetra mentem, de vicc, hogy több mint tíz ground targetet lelövök, és több pontja van annak, aki lelőtt két gépet... meg pénzt is alig adnak ground targetek.. nagyon jól ösztönöznek mit ne mondjak arra, hogy foglalkozzak egyáltalán velük, én hagyom is, az se érdekel ha vesztünk. Eleve miért nincs olyan játékmód, ahol tényleg csak dogfight? Vagy adnának normális rewardot a földi egységek elpusztításáért.
Na jó, persze ez túlzás, hogy nem foglalkozom velük, de inkáb repülőkre utazom ha választani lehet célpontok közül. -
PAtr0n
addikt
válasz
nanorambo #1402 üzenetére
Ugyanaz a felállás akkor mint nálam
Addig nem érdemes betenni, amíg nem lesz mellé legalább 2 másik hasonló kaliberű.
JackFeryll:
Eddig nem figyeltem, de visszagondoltam tényleg így volt azelőtt is. Csak magát szívatja az ember, ha visz 1 nagyobb Tierű madarat is.Mellesleg a kétfedelűek közül eddig az oroszok fordulnak a legjobban, a japó duplafedelűeket is lefordulom velük, nagyon tetszenek.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
nanorambo #1387 üzenetére
Nem vicces, hanem dedós marhaság. Már csak egy kicsit kéne reszelni a játékon és egy Chaika simán ledarál majd egy Sabre-t.
Majd az lesz vicces mikor a mindenki által várt tankok megjelennek. Lesz majd sírás, hogy egy bokrot sem tudsz úgy megkerülni, hogy rád ne zuhanjon egy rammer fogyatékos. Esetleg majd a tankok elkezdenek repülni és nem tudod majd lerázni őket fordulóharcban. Elvégre ez arcade, minden megengedhető.
Nincs bajom a jó arcade repülős játékokkal. De a WT és a WoWP az idióta egeres irányításon taknyol el. Semmi értelme a manőverezésnek ami a legizgalmasabb lenne egy dogfight játékban.
Emlékszik még valaki a Helipeti című játékra? Az már 20 éve feltalálta ugyan ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Autós topik
- Parfüm topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xbox Series X|S
- bambano: Bambanő háza tája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged