Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
És így is van, ha teljesíted, megjelenik. Csak zavaró, mert nem tudni miért nincs ott szürkén a még be nem fejezett feladat.
Nekem kész van a repcsi ágon a Hurrikános (is), volt ettől jobban utált feladat is. Érdekes, 02:00 óra elmúlt és még nincs kint a 6-ai feladat amúgy... pedig direkt fennmaradtam, hogy megcsináljam azt is, hogy holnap munka előtt ne kelljen kínlódni vele. Amúgy ezekkel az acsikkal a leggyorsabban AB-ben lehet haladni, RB-ben hülyeség csinálni őket.
-
anytime
őstag
Nem art meg a gyakorlas
Sokszor sirok az agyhalott amcsi pilotak miatt ...
0 csapatjatek, meg akkor is, ha csak egyedul viszek bombat ...
Kezdunk es 15 emberbol 5-6 kapcsibol tori a gepet, stb ..., lovoldozik egymast. Szomoruan tapasztalom, hogy egyre szarabb a jatek es a gepek is, egyre kevesebb oromot nyujt ...., sajnos ...Bocs, ez most egy kicsit siros volt.
-
munnergep
senior tag
Csak nem bírom megszokni, hogy egy kavics felverődés miatt már lángol is a motor és "ég minden rohadásig"... Zuhanásból nagyon nehéz kihozni, simán meg lehet előle lógni még egy spitnek is, viszont szép ráérősen lehet vele követni bárkit, mert hiába fordulnak szembe, simán ki lehet fordulni akármi elől. Szarfire pilóták roppant idegesek mikor nem tudnak mögém kerülni
A vesztes csaták abból adódnak, hogy eltalál egy murica golyózáporból 1 darab kis vacak, rögtön égek, kilépek, jóccakát. Ha elkerülöm a lecsapó ellent, akkor szép lassan, egyesével lehet szemezgetni. 4 killnél többet még nem csináltam vele, de nekem így is bővel elég. Ahogy írtad vertikálisan eszement stabil, nagyon jó manővereket lehet vele csinálni emiatt.
Ettől függetlenül az első japán gép amivel nem offenzív módban repülök, hanem bármit meg lehet vele támadni, ami nem gyors. Ki-84 is jó, viszont azt valahogy nem tudtam igazán megszeretni.szerk: kérdés: melyik hevederrel a legjobb?
-
PAtr0n
addikt
No, te tankozol, én meg a P39-ekkel "szenvedek" hogy meg legyen a 25.-ei acsi. Azaz nem is szenvedek, mert 2 kör alatt lett 12 killem ezekkel a sneci P39-ekkel AB-ben. Kihasználom, hogy jól emelkedik, oszt meg is van a siker. Kár hogy RB-ben ez nem elég a győzelemhez.
De a BF109 acsi (dec. 26) jobban tetszik azt tán élvezni is fogom.D.Orion:
Nem emlékszem ilyenre. Homályosíts fel kérlek. -
superecneB
őstag
Köszi a tippet. Általában megvan az összes és a legrosszabbakkal szoktam kezdeni, amik tudom hogy végjátékban leszivatnak pl Ki-84, 109 G-2, Yak-3P, La-5FN, P-51, stb. keresek olyat aki üldöz valakit, és arra rázuhanok, sokszor azonban szerencsétlenül mert túl nagy szögben így 1-2 hit, de semmi komoly, nem tudom beteríteni a lövésekkel.
Elkezdek emelkedni 600-700 kmh-val 15-20° körül, addig ő leszedi a társat és én vagyok az új célpont. Ahogy mászok, egyszer csak megjelenik még 2 másik ellenfél és elkezdenek játszani velem. Lomha boom n zoom gépeimmel semmit nem tudok csinálni ellenük. Ha pl 2000m körül jön egy spitfire 3000m-ről hiába kezdek el fordulgatni. -
D.Orion
veterán
I-301 adatlap, ösztönzésnek. Szaggatni fog.
-
PAtr0n
addikt
Igen, nem hiába ugyanabban a szatyorban van a másik 2 P39-el, elvégre majdnem ugyanaz, csak 37-es puffogtató nélkül. Hát ez az event elég szopás, a spitfire-ös 3 AB kör alatt meglett úgy, hogy az első körben csak 1 killem volt, a maradék 14-et a másik 2 körben lazán összekaptam.
-
-
PAtr0n
addikt
Így van, most nagyon jól lehet keresni, nekem is örül a fejem,mert nagyon kifogytam az ezüst oroszlánokból, sajnos jobban fogy a pénz, azaz, túl hamar kész 1-1 új gép kifejlesztése, így hamar elfogy az ezüst. Volt egy AB kör, nem tudom mire fel,de 112k-t kaptam. Jó mondjuk bombáztam, meg öltem is gépeket, de akkor is.
-
PAtr0n
addikt
Bár elég karcsú,de ez is valami: Santa's little helper"
-
Micsurin
nagyúr
Elmondjam most mi lesz ? F80C , nem , hogy az első meteor ellen fog repülni , DE nem is a Sea ellen...
minden jetet 7.4-től kezdenék el pakolni , mert akkor lehetne őket külön tierbe tenni , és fair lenne , N1K2 azért nem kell félteni szerintem , de te tudod
rendszeresen begyürik az f80c / f84-em
-
anytime
őstag
Amit irtal, azzal most is teljes mertekben egyet tudok erteni! Tegnap 10 japo kort toltam (nagyjabol), szart se tudtam loni, meg akkor sem, ha az amcsi seggeben ultem, mergemben be is ultem egy I16-ba
, sot detto, mar azon morfondirozok, hogy amcsizni kellene nekem is, de a japo gepek tetszenek.
Ez van, remelem orvosolnak ezeken a dolgokon, mert bizony igy, eleg nehez a japanokkal ....
Meg egyszer
-
anytime
őstag
Ne haragudj, hogy ezt irom, mert minden tiszteletem a Tied a tudasod, hozzaertesed mind IRL es mind a jatekon belul es nagyon tisztellek az eddig vegzett kozossegi munkadert, lelkesedesert es a jatek iranyaban tett szamos, epito jellegu irasodert
, de ....
.... elkuldted micsurin kollegat a busba, annak ellenere, hogy nem igazan tett Rad nezve neheztelo megjegyzest, szerintem. Ezzel szemben, ha valaki korabban fikazni merte a jatekot, akkor vagy azt kapta meg Toled, hogy bena es elobb tanuljon meg repulni es kulonben is, oruljon neki, ez egy ingyenes jatek, ha nem tetszik neki, ne jatsszon vele.
Ne haragudj, ez igy azert nem fair, o is csak velemenyt nyilvanitott es nem Teged tamadott!!! Szerintem az elso bekezdesemben irtakkal ezen topic lakoi kivetel nelkul egyetertenek, de most ugy erzem, a jatek iranyaban erzett haragodat mason toltotted ki.
Ezuton is irom, hogy nem tamadlak, nincs miert, mindig is ]joban voltunk - remelem ez igy is marad - de ez egy picit most szemelyes volt a Reszedrol!
A vegere hagytam, ezuton szeretnek minden topiclakonak Boldog Karacsonyt kivanni!
-
PAtr0n
addikt
De gyorsan felhúzod magad, ha valaki kérdőre von.
Nyugi megértem én, és neked adok igazat, csak sokszor húzod fel magad na.
Amúgy meg tényleg szégyen némely fegyver sebzése, tényleg foglalkozhatnának már velük, mert így gyászos játszani.
wall2:
Jó kis gép az! Bár tegnap RB-n,csúnyán levágták a szárnyam az FW-k. AB-ben viszont imádok vele 5-6k méteren trollkodni a 3db 1000lbs bombával. Persze lehetne több is, de azért a B25 nem egy heavy bomber, de nem is tartom még igazi bombernek sem, az erős attacker jellege miatt. Amolyan hibrid. A PBJ-1H-t is szeretem, tegnap egyik AB meccsen serény fűnyíróbombázás és a 75mm-essel való pillbox abálás közepette 3 rám támadó gépet szedtem le, úgy hogy a gunnerek maguk végezték a dolgukat, én a meneküléssel voltam elfoglalva. Csak lestem, hogy miafa*! -
Micsurin
nagyúr
Látszik, hogy nem tankoztal 20 percnél tovább..... Amcsi tankokal legalabb van nép és megy a játék nem 45 percet vársz 1 szimre.
A német 7.9 es 12-13mm talan a legjobbak a kis fegyverekben, lazan gyujtanak, csak szárnyra kell célozni, az ANM3 amcsi 20-as szerintem megbízható..... Nem mindenki repül, kell a tankos részt is fejleszteni (meg majd a hajókat
)
-
-
donmackó
addikt
B-17-nél a gunnerekre gondoltam. A széndioxidos oltást meg kérvényezd a fejlesztőknél, de egyébbként komolyan. Az vicc hogy azért ilyenek nincsenek benne. Ha már az amcsi bombázóknál ki lehet fejleszteni a golyóálló mellényt, úgy a J2M-nél is lehetne CO2 oltást és gyorsabban kialudna (már ha szándékozik kialudni).
-
donmackó
addikt
Pedig de:
B-25
Az alaptípus első alváltozata a B-25A volt, amely az európai háborús tapasztalatokra támaszkodva épült, így páncélozott és öntömítő üzemanyagtankot kapott.B-17:
A bombázó becenevét a 11 db (G altípusnál már 13 db) 12,7 mm-es M2 Browning géppuskák által alkotott védelmi rendszer miatt kapta, aminek össztüzén keresztül az ellenséges vadászok alig tudtak átjutni. A második világháborúban minden fronton alkalmazták. Az amerikaiak a briteknek átadtak néhány darabot belőle. A védelmi rendszer gyenge pontja az orr rész kialakítása volt. Kitapasztalása után a német vadászgépek rendre a szembetámadás taktikáját választották. Amennyiben a repülőgép dugóhúzóba esett, gyakorlatilag nem lehetett belőle kivenni és nem lehetett elhagyni sem a centrifugális erő miattWikipédia
-
Francia91
veterán
2 A-4-est én szedtem le, a harmadik gyönyörűen szétszaggatott, de egy P-47-es csapattárs az utolsó pillanatban leszedte, egy motorral és fekete, lyukas géptörzzsel éppen visszamásztam a bázisra. A másik kettő F-4-es Bf 109 volt, azokat gunner-ral szedtem ki. Meccs végére szintén egy motorom, és fekete géptörzsem volt, másik motorom már sötétpiros volt. Tehát azért kaptam én is rendesen
Azzal a 18 Light Pillbox-szal majdnem én hoztam le az összes pontot -
Francia91
veterán
F7F-be maximum 55 percnyit lehet tankolni, én annyit is szoktam. Amelyik gépbe lehet, 1 óra körüli mennyiséget tankolok, főleg amelyikkel szépen lehet emelkedni
Szerintem amelyik játékos ésszel játszik, az nem tankol 15-20 percre egy olyan gépet, amelyikkel fent akar harcolni -
Szőrös
veterán
Te Ombre a Ki-84 szárnyát Te hogy töröd ? Repülgettem vele mostanság pár karikát de nem sikerült még , mondjuk óvatosan húzom. Bár tegnap addig tekeregtem míg egy sörmacsek széttört én meg csak lestem hogy még egyben vagyok .
Mondjuk a szutyok szegecselőgépüktől még mindig agyf*szt kapok. Engem inkább ez zavar. Pár találat és már csupa lik a gép meg ég mint az a bizonyos. -
anytime
őstag
Most ezt a gepet grindelem en is, de csak ma este kerulok ujra gep ele. kedvencem a t2-es elod
Azt irod, hogy jol lehet vele kovetni akar egy szarfiret is. Mit tudsz mondani a nagy sebessegu fordulokrol? Ebben fejlodnom kell, mert az elmult idoszakban (1.45), eleg szepen torogettem a szarnyakat ....
Francia91: szamomra tetszetos, hogy a gepeid farkincaja a mi szineinkben pompaznak. ezt csak annyi, hogy a tricolor-t oda rakod?
-
PAtr0n
addikt
Lehet benne ráció, de nekem úgy tűnt, hogy még mindig harmatgyengék...
Más: Bevittem AB-be a majdnem stock Fóka A-4-et, erre a legutóbbi meccs után nem fejlődött egy kanyit sem a köv. fejlesztésre kiválasztott modul. Pedig 4 géppel végeztem. Remélem valami fasza bug ez is. -
PAtr0n
addikt
Hát ha az E3 csillagszóró, akkor a szerencsétlen E1-re mit mondhatnánk?
A lentebb (vkinek fentebb) taglalt fantasztikus Battle for Poland RB-n a papír csajkákat alig lehetett vele földre kényszeríteni. De a mostani Event-nél legalább már észbe kaptak a fejlesztők, és Arcade lett belőle (Ending of the winter war). Ami viszont itt nagyon vicces, hogy a szovjet géppark kábé ugyanaz mint az előzőnél, csak a németek mehetnek még gyengébb gépekkel. Bár a G.50-eket szeretem, de azért nem egy BF109... A He-51 meg háááát. Nem tudom ki lesz az az őrült aki bejön vele a sok Csajka meg I-16 ellen. -
Francia91
veterán
En mar kb 3 honapja csak neha veszem elo a japan nemzetet... Vhogy nem erzem azt, hogy megeri fejleszteni, repulni veluk... Mindig elpicsaznak, a sebessegem nulla, tuzero majdnem nulla a Zeroknal (az a 7,7 mm meg mindig vicc 4,7-es BR-nel, raadasul az a 120 db-os 20 mm-esbol is gyorsan ki lehet fogyni), fordulozni meg nem lehet allandoan
Ki-84-esem is van, mar a T4-es is (a 4x20 mm-es verzio), de az emelkedese konvergal a nullahoz, innentol kezdve megint halott otlet... Hiaba probaltam repulni vele, hogy kifejlesszem, rauntam, hogy mindig elpicsaznak... A BF 109 G6-tal legalabb stock allapotban is tudtam jo meccseket menni, pedig akkor az sem volt vmi jol maszo gep (fullra fejlesztve sem a legjobb)
Most az amcsi jeteket nyomom, a nemeteknel es oroszoknal pedig hajtok az elso jetre, briteknek a Tempest Vicker-s lesz meg nemsoka, most az uj Spitfire nagyon bejon, pedig csak 2 fejlesztest tettem ra eddig (Fuselage repair es Radiator) -
Francia91
veterán
-
PAtr0n
addikt
Ez most nekem volt válasz? Ugye nem vagy ideges?
Amúgy megértem...
Mondom, csináld azt amit írtam, szerintem megoldja a problémádat!
munnergep:
A beállításokban van "shadows", meg "object shadows". Szerintem utóbbi csak a lightmap.De most valamire rájöttem!
A sima shadows, szépen kapcsolgatja ingame a repcsi árnyékát ki/be. Ez működik. A "object shadows", látszólag nem csinál semmit. DE! Ha egyszerre bekapcsolom mind2 beállítást, nyugtázom, és utána csak a sima shadowst kinyomom, az obejctet meg hagyom pipálva, akkor eltűnnek a fák és az épületek árnyékai is!
Na mi ez ha nem játék hiba....RG4L próbáld meg ezt te is (ha végre tudsz játszani a játékkal)
-
PAtr0n
addikt
Nekem sem szűz telepítés volt ez az omega driver a mai nappal, úgy tettem fel mint Malibutomi, rá a másikra oszt csá. Semmi gond vele idáig.
Javaslok neked egy olyan megoldást, hogy ezzel lepucolsz minden driverhez kapcsolódó dolgot a gépről (ez van a driwer sweeper helyett), aztán gyorsan eltávolítod újraindítás nélkül a VGA-t is az eszközkezelőből, aztán restart.Az árnyék ki/be kapcs, pedig, hogy driveres e... meg tudom még nézni a laposon is, annak Nvidia a másodlagos VGA-ja is.
-
PAtr0n
addikt
Nekem sem változik semmi, ha kapcsolgatom. Azt látni ugyan hogy nyugtázás után újrarendereli a földet, de kb. ennyi. Nekem AMD VGA vagy van amúgy, ha ez segít.
#7582: Szép kör volt! De az orosz csodákról megvan a véleményem tudod.Azért az fura, hogy 4 gépből 3-nak a szárnya szakadt rögtön, pedig nem mindegyik csinált hirtelen botkormány kapkodást.
Micsurin:
Vsync-et én azért szeretem bekapcsolva hagyni, mert akkor nincs képfrissítési csíkozás nagy fps-nél mivel nincs is nagy fps, csak max. 60 így. Így VGA se pörög 100%-on mindig. Olyan mintha CPU limitem lenne. -
Micsurin
nagyúr
Nekem vannak , miért ? Van valami gondod az árnyékokkal ???
más: Na végre meg lett az f84 , megvettem , 9500 mehetett rögtön a sabreba , egy gyors test flight , EZ a gép valami eszméletlen
nagyon jó , nem szakad szét , gyors , gyönyörű a maga egyszerűségével
köszönöm mindenkinek aki lebeszélt a Naval ágról
szrk.: mediumon lőttem őket mert ha tankozom az kell , de megnézem mindjárt maxon is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged