Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4855 üzenetére
Nem volt olyan nagy sebesség, de szerintem 900-ig elmegy kb.
A pontosság kedvéért megnézem majd neked. -
Revolit
senior tag
válasz
superecneB #4782 üzenetére
Megesik. Ez még semmi. Amikor sérült gépet gyönyörű szépen lerakok, tankönyv szerint, csak a futómű ér a leszállópályára, megállok, és crash landing és kapja a killt az enemy. Na ilyenkor a billentyűzetbe tudnám verni a fejlesztő fejét aki ezt leimplementálta... és nem törik ketté meg semmi a gép, nincs is súlyos sérülése, egyszerűen csak úgy dönt megadja killt. Még le se kellett volna szállnom...
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4628 üzenetére
Ha jól tudom a B25 is ugyanazzal az M2 Browning MG-vel van felszerelve mint a szintjével megegyező vadászok, csak talán jobb lőszereket lő.
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4626 üzenetére
A Buffalo pöpec gép
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4624 üzenetére
400m. Térj ki az ellenség elől ha rádtámad és ha nem emelkedik vissza, kezdd el üldözni. Az A6M2 egy könnyű gép, jó gyorsulással. Lőjj rá csak az MG-vel, hogy lássa törődsz vele, tuti fordulni fog valamerre, de mivel neked sokkal kisebb a fordulóköröd, végig tudod simogatni az ellenséges gép hátát, szárnyait a cannonokkal, majd beállni mögé és kb. 200-300 méterről ellőni a seggét. Így kb. 30 lőszer elég egy ellenségre. Miután adtál neki egy critet, folytasd csak az MG-kel a tüzelést, azok az orra vannak szerelve, tehát "nyílegyenesen" lőnek, ott mindegy a konvergencia és tudnak azért sebzést okozni.
(#4623) cooi111: nem
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4449 üzenetére
Melyik géppel?
(#4447) anytime: nem szokták, azokat csomagban lehet csak megvenni (link).
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4321 üzenetére
Gyakorolni kell és ismerni az ellenséges gépek képességeit.
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4318 üzenetére
Azt azért szeretném hozzátenni, hogy Typhoonokkal és Tempestekkel nem sokat talákoztam még, de sokkal többrétű és veszélyesebb gépeknek tartom őket, mint a Spiteket. Küzdj velük!
Ja igen, és a német gépek megerősödnek T2 végén és T3-T4-ben. -
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4318 üzenetére
Fater, egyszer se mondtam, hogy ez működik a Typhoonok ellen. Feltételeztem, hogy a Spitfire-ökkel van bajod.
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4313 üzenetére
Egyébként ezt az egész dolgot úgy képzeld el, hogy ha te ülnél a Spitfire-ben, akkor nem zuhanásban üldöznéd az ellenséged, mert arra akalmatlan a géped. Ezáltal nem fogsz fordulóharcolni egy olyan géppel, amelyik szarul fordul az ellenfeleihez képest. Ugyanúgy, ahogy nem mész szembe egy Beaufighterrel vagy egy Do 217-essel...
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
A MM úgy működik, hogy veszi a 3, legmagasabb BR-ű gépedet és átlagolja azt (Pl. (T3) P-47 3.0 <-> (T2) A6M2/LA-5 3.7 !!!), az így kapott szám alapján hoz össze a többiekkel, kb. +/- 1.0-es eltéréssel (minél többen vannak fent, ez a kilengés annál kisebb, általában). Ha van tier-különbség, vagy 1.0-nál nagyobb BR-különbség, akkor a legnagyobb BR-ű duplán számít!
Az amcsi gépek jelentősen túl vannak értékelve (sokkal gyengébb gépek ellen mennek, T2-3-ban mindenképp), míg a szovjet masinák nagyon erősek AB játékmódban (hiszen hozzájuk köthetők a fejlesztők), a németek és a korai japcsik nagyon el vannak nyomva, az ángliusok, nagyjából hozzák az átlagot -> majdnem végig jó vadászok és nehéz vadászok mellett a bombázóik folyamatosan vesztik el létjogosultságukat (T3 és fölfele).
A 109-es E és korai F szériákkal még megy a forduló harc, de a G-ktől már a magasból rázuhanni és vissza kapaszkodni technika a követendőbb harcmodor. Az emelkedni tudáshoz meg ki kell maxolni a gépet előbb...
Kezdőknek a szovjet és amcsi részleget ajánlanám, velük (a leg-)könnyebb a betanulás.
-
RG4L
őstag
válasz
Ne fossál, az AAA elég veszélyes, ezeken 1-2 ellenséges gép el fog esni vagy crashelnek közben, vagy ellövik a lőszerük egy jó részét. Én például sok meccsen azt csinálom, hogy bőven 4-5km felé mászok, fel akár 7-8000 méterre, hogy biztosra tudjam, nincsen több ellenséges gép felettem. Innentől a magas légteret te uralod és úgy szórakozol az érted induló vagy alattad repülő ellenségekkel, ahogy nem szégyelled. Az már másik szitu, hogy mire felmászol, nincsen több csapattárasad, mert mind kretén volt és turnfightolni akart pl. a brit Spitek ellen... ezen nem lehet nagyon segíteni. Nem muszáj azonnal megtámadni azt, akit meglátsz magad alatt, gyakorold a célpontválasztást és menni fog. Neked nem az a teendőd, hogy lennt legyél és lelődd őket, mert akkor otthagyod a fogad a britek ellen. A te teendőd, hogy megőrizd magasságbeli előnyödet és akkor támadj, amikor vert helyzetben van az ellenség (épp emelkedik/lassú).
A japánoknál hát... eléggé el van cseszve az egész, mert nem valósághű az egész, ahogy azt már régebben leírtam, pl. az F6F-ek ellen nem A6M2-essel, hanem A6M5-össel kéne harcolni, csak akkor unfair lenne a játék. A profilod szintje nem számít matchmakingbe, én is rendszeresen játszok lvl 5-10-esek ellen, amikor visszamegyek Tier 1-2-es gépekkel röpködni. Az adott géped Battle Ratingje alapján kapsz ellenségeket és csapattársakat, ám mikor nagyon kevés játékos van, megesik, hogy ugyanazon meccsben van Tier 1-es és Tier 3-as gép is, szóval... néha elég lutri.
Bf 110 c-4: heavy fighter, ne várd tőle, hogy vadászni fogsz tudni vele. körberepülnek az oroszok és ronggyálőnek, de mivel vannak cannonok rajta már tier 1-ben, elég nagy tűzereje van, tehát ha betalálsz vele...
Fw 190 a-1 - leírtam
Bf 109 e-1 - detto
Bf 109 e-3 - detto
He 111 h-3 - bombázó... -
BreeZeRr
tag
válasz
"Teendőm hogy nekem is lenn kell lenni, és le kell lőnöm őket.
Viszont itt lenn, nincs túl sok esélyem."Miért kéne lemenni az ő szintjükre? Lecsapsz és,ha nem jön össze, akkor visszamászol. És ezt újra,újra és újra.
-
BreeZeRr
tag
válasz
superecneB #4309 üzenetére
RG4L kolleginával (
) az amerikai ágon a P-47-el repültünk sokat. Ha megnézed az sem egy fordulóbajnok. Voltak necces szituk és voltak vele jó pillanatok. Számtalanszor volt olyan,hogy nálunk magasabban voltak spitek,japó gépek stb... Ha láttuk,hogy zuhannak ránk, egyet tudtunk csinálni. Kifordultunk a támadása elől és azután zuhanni kezdtünk. Igen így elvesztettük a magassági fölényünket a ellenfél gépeivel szembe,de legalább éltünk.
Mondjuk ez a p-47 erős egy gépezet mind motorilag, mind szerkezetileg. Nem tudom,hogy az FW-nek mennyi a végsebessége és mennyit bír ki.
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4309 üzenetére
Hát szerintem nem kell félteni a Fw gépeket sem, illetve ne mondd rá, hogy egyik jobb mint másik. Mindkét gép jeleskedik, csak éppen különböző dolgokban.
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4304 üzenetére
Tudnod kell, hogy az ellenséges gép miben jó és miben rossz. Ha jól gondolom Spitfire gépekkel akadt meg a gondod. A te géped jól mászik, na de a Spitfire széria is legalább olyan jól, ha nem jobban. Az ő erősségük a fordulékonyság, főleg alacsony magasságon, a te erősséged pedig a nagyobb motorerő és végsebesség. Ha nagy magasságon egy Spitfire megtámad, csak egy út van a menekülésre, a zuhanás. Bátran kell menni, akár egészen addig, amíg el nem kezd remegni a kép, 100%, hogy a Spit vagy nem jön utánnad, vagy pedig eltöri a szárnyait. Lehet csinálni ellenük nagy G erős fordulásokat, ugyanúgy ahogy a Zérók ellen. Ha alacsony magasságra kerülsz és elveszted az energiádat, talán vízszintesen, egyenes irányban tudsz távolságot lopni, utánna pedig kis szögben emelkedni, és reménykedni, hogy nem kapnak meg hátulról. Ha nem ezt a menekülést választod, hanem elkezdesz forgolódni, tuti, hogy halott vagy.
Ezzel talán túlélted a szituációt, leráztál egy ellenséget, de akkor még ott az ellenséges csapat többi gépe... Nem nagyon játszottam még a Fw szériával RB-ben, szerintem ez működő taktika lehet, de a legjobb az lenne, ha kipróbálnád éles csatában azt a gépet, amelyikkel meggyűlt a gondod és így látni fogod, hogy az aktuális ellenségeid mivel próbálkoznak ellened.
-
Colos1
őstag
válasz
superecneB #4185 üzenetére
A vadászokhoz a robbanó lövedék a leghatásosabb, ez az Air Target nevű heveder. A bombázókhoz az Armored targets -et célszerű berakni, de vigyázz, mert a bombázónak hátul is van szeme
Ami nem lenne baj, de gépágyú is van ott, amivel darabokra szed.
(#4183) Micsurin: A sima tracer nem mindig sima tracer, asszem a japánoknál láttam, hogy AP-T, AP-T, AP-T, AP-T, IT, amit azért nem mondanék annyira gyengének.
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #4180 üzenetére
Hát ha megmondod milyen géppel repülsz és mit lőttél, ami nem akart beledögleni, akkor tudunk segíteni, hogy milyen lőszerrel lőjj, de így nem.
(#4181) Micsurin: azért tisztázzuk, hogy igen, a tracer lövedék nem igazán sebez, de a páncéltörő tracer már igen, stb. illetve ha csak T lőszert lőne, akkor nyílván nem írná ki a rendszer, hogy critical hit, ahogy az le lett írva.
-
Máté94
addikt
válasz
superecneB #4170 üzenetére
Elsőre biztos AB és néha RB-re benézni, ha már elég gyakorlottnak érzed magad én nem kapsz agyvérzést, amikor egyből kilőnek az elején.
-
Máté94
addikt
válasz
superecneB #4168 üzenetére
Itt sokkal jobban rá vagy utalva egy jobb csapatra, bár egy 2 személyes squad RB módban csodákat tud tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest