- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
A Bf-109 tervezése 1934-ben kezdődött és egy évvel később már átadták a prototípust, ekkor még az egyik legkorszerűbb vadász volt, de mire kitört a háború, már közel sem volt akkora az előnye. A nagy felületi terhelés akkor kezdett gondot jelenteni, mikor az ellenséges vadászok is egyre erősebbek lettek. Bár a sárkányszerkezet elméletileg bírja a 710 km/h sebességet (ez a típus sebességrekordja is egyben), de az ilyen sebességű manőverezésnél már beletörne a bicskája. Ezért a sorozatban gyártott gépeket nem szerelték fel a sebességrekord felállításában részt vevő 1650 lóerős motorral.
Nem volt rossz konstrukció, bár sokkal több érzelmi alapon szőtt legenda kötődik hozzá, mint a valós teljesítményével kivívott elismerés. Van ez így, például a Tigris harckocsinak is volt bőven nyűgje. Lassú volt, nagyon nehéz volt vezetni (elég egyszerű volt egy óvatlan gázfröccsel tönkretenni az érzékeny motort, ami egy háborús célokra készült gép esetén több mint ciki, de arra is figyelni kellett, hogy a fordulatszámot egy alsó és felső küszöb között kellett tartani, különben nyekk).
-
Ijk
nagyúr
válasz Stauffenberg #851 üzenetére
Az A6M Zero is elég gyorsan elavulttá vált, mégis legendás gép. Ezeket a vadászokat a pilóták tették naggyá, mivel a tengelyhatalmaknál tulajdonképpen halálukig repültek, így nagyon tapasztaltak voltak és rengeteg légi győzelmet szereztek.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
PAtr0n
addikt
válasz Stauffenberg #851 üzenetére
Köszönöm az okítást.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
donmackó
addikt
válasz Malibutomi #849 üzenetére
Csak azért egy bombázó nem említhető egy lapon egy vadásszal. A spaviero meg nem német hanem olasz.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Fel
addikt
Nem tudok belépni.. Valakinél hasonló probléma?
Pár perce kidobott egy csatából, miközben a netem megy, a játékban a chat ment, de a csata eredményt nem kaptam meg, így kiléptem. Azóta viszont nem tudok belépni.. "Connecting to server..." és kész, ennyi.
Hivatalos fórumba belenézve, látom, hogy nem egyedi eset.. Összekakkantotta magát a szeró.
[ Szerkesztve ]
-
Flayer
senior tag
válasz Stauffenberg #806 üzenetére
Szia!
Na most már értem mit mondtál!Azt hittem én vagyok a hülye de az amerikai első bombázóban ami megvolt nincs az a tipikus bombázónézet! Mindig valaki virtuális nézetben bombáztam ahol egy célkereszt mutatja hová fog esni a bomba + piros lett mikor le kell dobni a célbataláláshoz!Most,hogy megvan a második bombázó van bombázó nézet de egyenlőre csak fix célpontot tudtam eltalálni 5000 méter magasból!
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
SipiBcs
őstag
Olyan magasról mozgó célpontot eltalálni szerintem képtelenség vagy hihetetlen mrtékű rutin szükséges, hogy tudd mennyit halad pl a tang mire odaér a bomba. 1000 - 1500 méterről is a tank elé kell célozni és nem minden esetben garantált a találat, sokszor csak hit-el.
Az más ha konvolyra dobod le és ott betalál, de egyedüli járműre nem találom reálisnak a magassági bombázást. Ott jellemzően a ellenfél bázisát érdemes lebombázni. Ha sikerül, akkor a játéknak vége!"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Stauffenberg
nagyúr
Én is a konvoj támadást javasoltam ebből a magasságból, én a részemről egy-két jármű miatt nem izgatom magam bombázóval, még akkor sem ha viszonylagos nyugalommal ereszkedhetek 1500 méterre. Persze ha azok az utolsók, akkor megpróbálom megszórni őket, de ilyen célok ellen pazarlás ledobni az értékes bombaterhet. Hajók, konvojok, rögzített állások, ellenséges bázis. Ezeket kell bántalmazni.
-
donmackó
addikt
válasz donmackó #861 üzenetére
Természetesen a hit és találat arányos a bomba súlyával is.Én ha a Junkers-88-cal ledobom a két 500 kilós áldást,ha félre is megy egy picit akkor is kiírtja a célt. Utána meg a maradék 20 darab 50 kilóssal szoktam a reptéren lévő AAA-t vagy a felszálló pályát szőnyegezni. Így játszik a base damage,plusz ha szerencsém van és volt valaki a felszálló pályán azt is kinyírja (így értem már el 25 ellenséges gép kiírtását egy olyan géppel aminek csak hátra és oldalra van géppuskája (Ju-88) ).
-
DonElvis
aktív tag
válasz donmackó #863 üzenetére
Üdv a bombázók között.
Nincs valahol egy táblázat ami leírja, hogy mekkora súlyú bombával milyen jármű/pilow/stb. pusztítható el?
Jellemzően 4000 magasról bombázok. Amcsi oldalt húzom, és ott a 3-as szintű (Catalina v. mi) bombázó 4db 1000-es bombát tud cipelni. Érdekes, hogy a 7-es szintű csak 3db 1000-est. Viszont utóbbinál van lehetőség variáni, pl 8X100 + 1X 1000. Ha egy százas bomba is megemmisíti a járműveket, akkor a több kisebb bomba jobb lehet a konvojok ellen, mint a kevés, de nagy.Ami nem számít, az nem érdekel
-
Malibutomi
nagyúr
Yess...4x air winstreak, úgy hogy ebből hárommal egyszerre csatároztam, csak hülyék voltak szegények
Végére kicsit gatya lett a Spitfire-em is, de úgyis vége lett a meccsnek is, nem kellett visszabillegnem a bázisra -
donmackó
addikt
válasz DonElvis #864 üzenetére
ízlés kérdése. én a több kisebbet preferálom mert, szőnyeg bombázással valamelyik csak talál (de valószínű a többszörös találat). nagyobb bombákkal viszont meg engedhető némi elcélzás is, mert valószínűleg úgy is rombol. ez egyéni döntés kérdése, de majd a hozzá értőbbek majd kijavítanak ha tévedek.
John_Doe: Frankó a táblázat! Lementem.[ Szerkesztve ]
-
Csabi04
tag
Most kezdtem a játékot. Ehhez vannak módok(magyarosítás stb.)? Melyik nemzettel és ággal kezdjem először?
-
Fel
addikt
Lassan készülget az 1.37-es update, és az újonnan érkező gépek közül párról posztoltak képeket a WT fórumon.
Yak-9U
Tempest II
A6M5 otsu
Fw. 190 D-9
La-9
I-185És ráadásként ma megjelent ez: ISU-152. Eddig sehol nem említették, hogy az 1.37-ben jönnének a földiek, úgyhogy ez lehet, hogy csak mézesmadzag
-
pakriksz
őstag
aki élvezetes kiegyenlített játékra vágyik az ne ezzel játszon. A fejlesztője egy szovjet csapat, és ez látszik is (nagyon durván OP-k a szovjet cuccok)
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Quwarg
csendes tag
Üdv mindenkinek,
tegnap akartam letölteni, hogy kipróbáljam a játékot, de nem tudom elérni a játék hivatalos honlapját(letölteni, regisztrálni). Van másnak is ilyen gondja??
Illetve szerintetek kell hozzá egy joystick?[ Szerkesztve ]
Nem tudtam, nem mondták.
-
Fel
addikt
Üdv!
Néha előfordul rövid leállás, de most per pill megy: regisztrálás.
Joystick? Hmm.... Arcade és Historical játékmódokhoz nem igazán. Sőt ezekben a módokban inkább hátrányos az egér+bill-hez képest (körülményesebb körbetekintés, célra tartás). Full real módhoz viszont már kell a jó analóg kontroller.
-
Quwarg
csendes tag
Érdekes, akkor lehet csak én nem tudok oda valamiért fellépni(tegnap se tudtam). Az internet megy, a többi oldalt gond nélkül megnyitom, hmm.....
Mellesleg van hasonló lehetőség, hogy pl egy oldalra kell felmenni és akkor több pénzes arany sólymot kapok kezdéskor?[ Szerkesztve ]
Nem tudtam, nem mondták.
-
pakriksz
őstag
nem szűnt meg csak más a neve
BF4-es példa nem jó, csak a ruszkiknak van annyi "gerince" hogy még a játékokban is maguk felé nyúl a kezük..
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Micsurin
nagyúr
Én is beregeltem a gameba JaBaL néven megtaláltok..... a messerschmitt bf 109-esek ugye jók a játékban mert a kedvenc ww2-es repcsijeim
lehet , hogy lesz a napokban pár láma kérdésem sorry
első: ha jól értelmezem akkor itt a lvl-emhez adódik a tp a csaták után és ha meg van a szint vehetem a komolyabb galambot ugye?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
D013
aktív tag
válasz Micsurin #883 üzenetére
Külön szintezik a profilod, és külön az adott nép amelyikkel tolod. Az új repcsiket az adott népnél elért szinted után veheted, annak nincs köze a profilod szintjéhez.
A Bf109 lefed vagy 7 altípust. Az első emlékeim szerint még felejthető, a többinél felszerelhetsz a szárnyakra géppuskákat miután kifejlesztetted. Ez az én 9-es szintemen 3 db 20 mm-es ágyút jelent egy gépen..brutális. Konkrétan 0,5-2 másodpercig tartod egy vadászon és szétszakad. Bombázók ellen is hatásos. Azt hiszem 13-as szinten kapunk olyan típust amelyiknek már az orrban lévő 20 mm-es mellé, 2 db 30 mm-est lehet szerelni a szárnyakra..alig várom. Maga a gép papír, de a kanyarodás, sebesség, emelkedés szerintem elég jó...
...a amcsiknál a tier V-ös P-40-et semmi sem viszi nálam, 9es szinten is használom, nincs olyan amit ne kanyarodna le.
-
BemAnyó
senior tag
válasz pakriksz #874 üzenetére
Ez azért erős, szerintem nincsenek nagy különbségek, több múlik azon hogy menniyre ismered a gépet amiben ülsz és ami szembejön ráadásúl különböző szinteken más más nemzetnek van erős vadász vagy bombázó vagy attacker -je. Szerintem egész jó a ballansz, mondom ezt úgy hogy kb csak HB -t játszok egy ideje és ott sokkal jobban kijönnek a gép adotságai mint arcade ban.
-
Micsurin
nagyúr
de várrom , hogy izzanak újra a szerók
szerk : a BF109-esek-re lehet tenni homok színű festést?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
pakriksz
őstag
válasz Micsurin #889 üzenetére
izzanak a DDOS támadástól
[ Szerkesztve ]
-
Quwarg
csendes tag
Ti milyen ts oldalra léptek fel ha csapatot kerestek?
Ha vennék joystickot mit ajánlotok?, vagy milyen fly szim oldal ahol van erről valamilyen írás? Amúgy az autós pedálokat lehet itt használni? Illetve van aki használja a facetracknoirt?, milyen webcam kell hozzá, hogy ne legyen késés?[ Szerkesztve ]
Nem tudtam, nem mondták.
-
Malibutomi
nagyúr
Fura mert nekem valahogy az amcsikkal jobban megy mint az angolokkal, de azt hiszem ez inkább a fegyverzet miatt lehet. Az angol kezdő repcsiken 7,7mm-ből van sok, az meg légyfinggal egyenlő. az amcsikon meg már asszem hármas szinttől 12,7mm-esek vannak, azokkal már le lehet darálni egy beaufigtert is elég hamar.
-
Kephamos
addikt
Végre helyreállt a rend, lehet játszani!
-
JackFeryll
őstag
Ez ugye most open beta ? (én még a closed beta-ban játszottam illetve keveset az openben is )
Lehet tudni valamit a megjelenésről ?
Akik most fizetnek a játékért azoknak is el fog tűnni minden kezdéskor (wipe) ?[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz JackFeryll #894 üzenetére
Még nyílt béta, igen. De wipe már nem lesz! Úgyhogy amit veszel, elérsz, az meg is marad.
--------------------------------------------------------------
Nagy Tigris, képekben: Sneak Peek - The King Tiger
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
Van már infó a tankok megjelenéséről?Vagy majd jövőre?Úgy dobálnám már az 500 kilós áldást a siemkákra.Biztos lesz majd egy kazalnyi.
-
donmackó
addikt
Már előre látom a sok siránkozó siemkát hogy nerfeljék a bombázókat mert, túl erősek a tankokhoz.Pedig én osztani fogom a bombákat a junkers-ekkel meg a spavieroval.Ha valaki bekerül a bomba célkeresztjébe annak valószínűleg vége.Nem lesz válogatás.
-
Micsurin
nagyúr
együtt lesznek a tankok és a repcsik? akkor bazzeg milyen gépigénye lesz a játéknak most is csal mediumon megy a core i2 es gépen a másikon meg lowon... egyiken sem fog futni
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest