Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    veterán

    válasz BerserkGuts #15783 üzenetére

    A vastagsag egy dolog. A cso kopeny koruli reszek vastagabbak es a buvoresek iranyaba vekonyodik. Sataikalig fos ebben a formaban. Hiaba szegecselt az a lemez, megsem kepez egy anyagot, az energia elvezetese xar. ha nincs atutes akkor is hajlik, ezaltal a negativ iranyt korlatozza. De hogy minden szar bemegy rajta es azonnal krit..
    Ehhez hozza tartozik a lemez anyaga retegzodese.
    Sajnos csak repesz hatassal kalkual a jatek. Pedig a kompozit pancelzat megjelenese pont ezt kuszoboli ki.
    Ezek a pancelok szultek a szoget. Azok meg a gajin szerint atmegy es nem okoz kart, egyes pancelokon. Sajnos reszben igaz.
    Egy ilyen talalatnal optimalis esetben kimegy egy masik ponton, de leginkabb bent iranyt valt. A keletkezo nyomas, es homerseklet pedig offol.
    Orosz tankok legnagyobb ellenefe a loszerek helye. Szamos felvetel van a neten, a becsapodas utan eltelik fel perc is, mire berobban a belso ter. De ember nem szall ki belole ezido alatt. Veluk mar vegzett a becsapadoas utan a belso terbe elszabadulo energia. Az APDS loszerek minimalis karosodat okoznak szerintuk. A szerkezetbe talan, de a legenyseg mar nem lesz harckepes.
    Ha csak 2 db tank lenne a jatekba, annak is evekbe telne
    lemodellezni,a talatai tulajdonsagait.

    Ettol fuggetlenul az a torony lemez eleg szutyok valami, es nem jol van modellezve. A masik hsz-be lathato a homlok pancel, es ennel durvabb szogekbe is belonek. Nem mukodik a beszogeles. 80 fok korul lepattan, de ott is van karosodas. :(

Új hozzászólás Aktív témák