- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
dain
tag
hol írták, hogy nem látja? :)
nekem is látta, csak nekem meg arcátlanul lassú volt és full beakadt tőle az egész rendszer, amíg másolt, próbálkoztam mindennel, de nem lett jobb, csak amikor usb-re került.. lehet, hogy van megoldás, én a maxtoromhoz nem találtam még xp sp1 alá sem..
szóval ha így neked jó, akkor.. :) -
gaborbol
őstag
HI!
Ha jól tudom fat32(fdisk,scandisk) határa is csak 64GB alapban.
Van egy MS update
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;184006
,de ez is csak127,53 GB ig oldja meg a problémát.
ScanDisk cannot process the FAT on a volume using the FAT32 file system that defines more than 4,177,920 clusters (including the two reserved clusters). Including the FATs themselves, this works out, at the maximum of 32 KB per cluster, to a volume size of 127.53 gigabytes (GB).
MS win98 ha szintén jól emlékszem nem támogat(javasol) 87 GB feletti hdd használatot.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest