Aktív témák
-
dain
tag
hol írták, hogy nem látja? :)
nekem is látta, csak nekem meg arcátlanul lassú volt és full beakadt tőle az egész rendszer, amíg másolt, próbálkoztam mindennel, de nem lett jobb, csak amikor usb-re került.. lehet, hogy van megoldás, én a maxtoromhoz nem találtam még xp sp1 alá sem..
szóval ha így neked jó, akkor.. :) -
dain
tag
a probléma ott gyökerezik, hogy a win98 szerintem rohadtul nem kezeli a 48 bites LBA-t (137Gb+), mivel az xp is csak az sp1től, úgyhogy szerintem válj meg az oprendszeredtől..
mellesleg az alaplapodnak is kezelnie kell, nekem még a nem annyira nagyon régi asus a7a266 sem kezelte rendesen..
mod: most nézem, bx6-os lap, akkor felejtsd el :( vegyél egy usb 2.0-ás kártyát meg mobil racket, nincs több a kettő bruttó 15nél és egyéb előnyei is vannak és úgy tuti fog működni.. xp sp1 ígyis-úgyis kell..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest