Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Nekem az a fura, hogy amikor Telekomos számot hívok, akkor megjelenik a HD jelzés (Samsung telefon), de amikor engem hív Telekomos szám nem jelenik meg. Ettől függetlenül 4G-n megy a hívás, , illetve a Telekomos hívó is 4G-n hív de nincs ott a HD jelzés.
Telenor irányba mindkét esetben van HD jelzés. -
bopeti98
őstag
válasz
yellowmonste #1928 üzenetére
Nekem a Telenor VoLTE - Telekom VoLTE irány simán 3G-s HD hívásnak tűnik minőségileg. Telenor VoLTE - Telenor VoLTE esetén hallom csak azt a kristálytiszta hangot, de az tényleg nagyon jó. Amikor így beszélek, és a telefon valamiért ledob 2G-re nagyon zavaró.
-
bopeti98
őstag
válasz
szabogabor10 #1251 üzenetére
Én ha VoLTE-n telefonálok és közben hívnak, akkor ugyanúgy jelzi a telefon a bejövő hívást és beszéd közben az aktív hívás "püttyög". A hívásvárakoztatás viszont ki van kapcsolva.
-
-
bopeti98
őstag
válasz
Grande Ale #1021 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy a nagyoknak nem létszükséglet a VoWiFi országos 4G lefedettség mellett. Persze néha jól jöhet, pl árnyékolt épületekben. A Digi Mobil szolgáltatása viszont teljesen kuka lenne VoWiFi nélkül, főleg miután majd többen is rászabadulnak egy-egy cellára.
-
bopeti98
őstag
Na közel 40 percet beszéltem az ügyfélszolgálattal. Technikust kapcsoltak. Kérdezgette milyen telefonom van, milyen SIM kártya és mondta hogy ha a feltöltős SIM-et nem használom netezésre sem hívásra (csak mobil lottózni meg sms parkolni szoktam róla, plusz nem akarom hogy elvesszen a szám) akkor kapcsoljam ki a VoLTE-t főleg hogy alapból nincs is aktiválva rajta a 4G Hang plusz állítsam only 3G/2G-re.
Így most úgy néz ki hogy a havidíjas számon működik bejövő hívásnál is.
-
bopeti98
őstag
válasz
anglergab #986 üzenetére
Igen, minden meg volt. Újraindítás, mivel Dual simes telefon ( dual VoLTE is ) megcseréltem a kártyákat de úgy sem jó. Sőt ha nincs 3G lefedettség csak 2G meg 4G és épp mobilnetezek akkor van hogy ki sem csörög csak jön az sms nem fogadott hívásról. Kimenő hívásnál nincs gond. Ott megy a VoLTE.
(#987) tomp
Számlás. Régi Mobil S + 12 GB csomag.A beállításokkal elvileg minden rendben, és eddig működött is.
Szerk: térerő azért gyengébb mert épp vonaton vagyok a semmi közepén, de max 4G térerő mellett sem jó.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Annak mi az oka, hogy ha én hívok valakit akkor tökéletesen megy a VoLTE, de ha engem hívnak, akkor visszadob 2G/3G-re?
Telekomos vagyok. Már felhívtam őket, de annyit mondtak hogy aktiválva van a 4G Hang szóval a készülék hibás. Kb 2-3 hete van ez. Előtte bejövő hívásnál is 4G-n maradt. Mi romolhatott el a telefonba? Samsung Galaxy A6 Plus telefon, nem szolgáltatós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest