Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulesz
csendes tag
Én csak annyit tudok mondani,hogy évekig így jelezte ki a voltet a Digimobil most pedig a voda sehogy a Telekom szintén bár utóbbi A vowifit kijelzi úgy mint az említett digimobiltette ugyanezen a készüléken.
-
gyulesz
csendes tag
válasz
4Grider #7660 üzenetére
Bocs akkor tehát van volte-m csak nem írja ki ha fönt mondjuk a 4G+ felírat telefonáláskor lemegy 4G-re viszont ha lekapcsolom a 4G call hívást akkor fönt átvált a térerő elején e betűre ami edge és egy lassúbb sebességű kapcsolatot jelent ugye?Tehát ez bizonyítja a volte meglétét kiírás nélkül is ugye?Persze híváskor a 4G-vel azonnal kapcsolódik ha lekapcsolom késleltetve hív ez a volte lényege?A vowifit tapasztalom a Telekomos vonalamon,hogy azt kiírja fönt és kijelzi tárcsázáskor.
-
gyulesz
csendes tag
válasz
4Grider #7658 üzenetére
Az viszont érdekes,hogy ha hívok egy számot 4G call használat vagy volte kapcsoló bekapcsolt állapotában azonnal kapcsolódik ha bekapcsolom ha kikapcsolom akkor lassabban kapcsolódik a hívás.Valóban létezhet,hogy működik a volte de nincs semmi kiírás sem fönt sem a tárcsázóban és a vowifi be van kapcsolva de az nem működik vagy nem látható a hatása?Ugyanebben a telefonban a Telekomos dominon be van kapcsolva mindkettő és a volte szintén nincs kiírva de a vowifi kiírás fönt megy és híváskor a tarcsazóban is látható ês a régebbi hivott számok után is ott a vowifi jel,hogy az olyan hívás volt?
-
gyulesz
csendes tag
válasz
thomas77 #7655 üzenetére
Nekem azt mondták 2 napja,hogy a vidánál,hogy bekapcsolás 48 óra de egyébként pár perc múlva aktív.Ma hívtam lezárult aktiválva van.Most jön a csavar egy domino kartyámra kértem ma ugyanabba a telefonban azonnal jött egy sms,hogy aktiválták és láss csodát azonnal működött bár a voltet nem írja ki mint a diginél írta ehelyett a vowifit írja ki fönt és híváskor a tárcsázóban és utána a híváslistában jelzi,hogy wifi hivás a wifi jellel.Tehát érdekes a vodás eset mert bár a hang jónak tűnik de jel sehol soha semmilyen csak a 4G+ kiírás van vagy a térerő.
-
gyulesz
csendes tag
válasz
4Grider #7652 üzenetére
Sajnos most hívtam őket el van fogadva a bekapcsolás vagyis lezárult a kérésem de a készülékem nem szerepel abban a 15-20 felsorolt elsősorban 5G-s Xiaomi listán.A digimobilnál már 2 êve simán működött pedig a készülékben a volte vowifi menüt az ismert kóddal kellett előhívni.Illetve egy héttel ezelőtt a diginél még müködött de itt a vodafonnál sajnos ezek szerint csak kevés készüléken.
-
gyulesz
csendes tag
Pár napja áthoztam a digimobilomat a vodafonhoz és ott míg a diginél működött a volte a vodánál sajnos nem pedig a készülékben is be van kapcsolva és a vodától is kértem 2 napja.Van egy készülék listájuk abban nem szerepel a készülékem a redmi note 10 pro de számomra megdöbbentő,hogy a diginél ment és ennél nem.Valóban a szolgáltató támogatása miatt nincs nekem vagy van valami más oka?Az androidom a legutolsóig frissítve van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest