Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
-
thomas77
senior tag
válasz
gyulesz
üzenetére
A VoLTE kijelzésnek nincs is igazából sok értelme. A Voda esetében ki se tudod kapcsolni a VoLTE-t, mert nem jelenik meg a menüben a kapcsoló.
A VoWifi kijelzésnek már több értelme van. Főleg ha a szolgáltatód engedélyezi a külföldi használatot, mint a magyar Voda.
Én folyamatosan roamingolok. Ha VoWifiről indítok hívást, akkor magyarországi használatról beszélünk. Ha a telefonom nem tud VoWifivel csatlakozni, akkor pedig roamingolok. Így nem árt, ha hívás indítása előtt látom, hogy milyen a kapcsolat státusza.
A VoLTE esetében semmi ilyesmiről nem beszélhetünk. Nincs is értelme kijelezni.
A Diginél pedig nincs már VoWifi szolgáltatás. Ezért nem is látod, hogy ki lenne jelezve. -
thomas77
senior tag
válasz
gyulesz
üzenetére
Augusztus végén hordoztuk anyám számát a Digitől a Vodához. Egy vadi új Xcover 7-et kapott. Pár napig nálam volt a kártya is meg a készülék is. Belaktam az anyám helyett. Kb 1 hétig biztos nem ment rajta a VoLTE. Aztán odadtam az anyámnak a telefont. Azóta nem találkoztam se az anyámmal, se a telefonjával, de valószínűleg feléledt neki a VoLTE, mert amikor hívom VoWifiről, azonnal kaocsol és nagyon jó a hangminőség.
Szóval az a pár nap lehet, hogy pár hét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp