Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
-
thomas77
senior tag
válasz
gyulesz
üzenetére
A VoLTE kijelzésnek nincs is igazából sok értelme. A Voda esetében ki se tudod kapcsolni a VoLTE-t, mert nem jelenik meg a menüben a kapcsoló.
A VoWifi kijelzésnek már több értelme van. Főleg ha a szolgáltatód engedélyezi a külföldi használatot, mint a magyar Voda.
Én folyamatosan roamingolok. Ha VoWifiről indítok hívást, akkor magyarországi használatról beszélünk. Ha a telefonom nem tud VoWifivel csatlakozni, akkor pedig roamingolok. Így nem árt, ha hívás indítása előtt látom, hogy milyen a kapcsolat státusza.
A VoLTE esetében semmi ilyesmiről nem beszélhetünk. Nincs is értelme kijelezni.
A Diginél pedig nincs már VoWifi szolgáltatás. Ezért nem is látod, hogy ki lenne jelezve. -
thomas77
senior tag
válasz
gyulesz
üzenetére
Augusztus végén hordoztuk anyám számát a Digitől a Vodához. Egy vadi új Xcover 7-et kapott. Pár napig nálam volt a kártya is meg a készülék is. Belaktam az anyám helyett. Kb 1 hétig biztos nem ment rajta a VoLTE. Aztán odadtam az anyámnak a telefont. Azóta nem találkoztam se az anyámmal, se a telefonjával, de valószínűleg feléledt neki a VoLTE, mert amikor hívom VoWifiről, azonnal kaocsol és nagyon jó a hangminőség.
Szóval az a pár nap lehet, hogy pár hét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp