Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bksgbr
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
A Blue mobilosoknak sem kiforrott még. Tegnap kíváncsiságból felhívtam az ügyfélszolgálatot és érdeklődtem, hogy a Blue mobilosoknak elérhető-e már a VoLTE szolgáltatás. Egy kis várakozás után azt közölte vele az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy már tudja aktiválni nekem a szolgáltatást. Ezen felbuzdulva kértem, hogy aktiválja. Annyit kért, hogy indítsam újra a telefont. Ezt meg is tettem, miután megkaptam ezt az üzenetet:
"Kedves ügyfelünk! Már az Ön telefonján is elérhető új 4G hang szolgáltatásunk, mellyel HD hangminőségben telefonálhat és hívás közben is használhatja a 4G mobil internet szolgáltatást. A használathoz indítsa újra mobiltelefonját.
Üdvözlettel: blue mobil"
Ez mind szép és jó volna, ha közben én elérhető maradtam volna, ugyanis az történt, hogy ha engem hívott valaki, állandóan foglaltat jelzett neki a rendszer. Én hívni tudtam, bár a telefonon (Samsung Galaxy J5 2017) erre semmilyen jel nem utalt, hogy a hívás VoLTE-n/4G-n keresztül történne, sőt a térerősséget jelző pálcikák állapotából arra következtetettem, hogy ugyanúgy visszavált 3G-re, mert 4G-n 2-3 pálcika szokott lenni itthon, viszont ha levált 3G-re, akkor felmegy 4 pálcikára. (Ergo itthon nagyobb a 3G-s térerősség, mint a 4G, de ez most ebből a szempontból mellékes.) Tegnap délután újra hívtam az ügyfélszolgálatot, és bejelentettem a hibát, hogy egyáltalán nem vagyok elérhető, nem tudnak hívni engem, mert a hívónál állandóan foglalta jelez. Türelmet kért és beszélt egy műszakis kollégával, pár perc zenehallgatás után annyit mondott, hogy a műszakis kolléga lefuttatott egy diagnosztikát, de nem talált hibát a rendszerükben. Felajánlotta, hogy felveszi hibajegyre, amit 72 órán belül kivizsgálnak, de én inkább kértem, hogy inkább kapcsolják ki a VoLTE szolgáltatást. Ezt meg is tette, ő is kérte, hogy indítsam újra a telefont. Ezt meg is tettem, és azóta újra elérhető vagyok.
Egyébként a telefon menüjében természetesen be volt kapcsolva a VoLTE kapcsoló.
Szóval a Telekomnál kártyásoknak még nem tuti a rendszer valóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Robotporszívók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

tomp