Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
De egyébként tényleg az lenne a legjobb megoldás, ha átmenetileg be tudnád tenni egy támogatott készülékbe és arról hívni őket, hogy kapcsolják be. Bár engem így is lerázott az egyik ügyintéző. Azt mondta, legkésőbb 72 órán belül újra aktív lesz. Azt persze nem tudta, hogy nem támogatott készülékben van a kártya. A harmadik ügyintézőnek pedáloztam egy kicsit, mert ő is azt mondta, nem tudja kézzel bekapcsolni. Ekkor mondtam neki, hogy már másfél éve használom hiba nélkül megelégedéssel. Erre azt mondta, várjak egy kicsit. Talán 1 perc telt el, mondja, hogy látja, most rendeltem tőlük Redmi 9-et. Mivel az támogatott, így be tudja kapcsolni. Ha esetleg nem megfelelően működne a készülék, akkor szükséges lehet a deaktiválás. No, így lett visszakapcsolva. Azért jó lenne ismerni azt a készülék listát amiből a szolgáltató dolgozik, mert ami lista a honlapon van, az elég vérszegény, ennél több támogatott készülékük van. Bár én úgy gondolom, hogy ami készüléket ők forgalmaznak, azoknak illene támogatottnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp