Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• baly81

aktív tag

Van arról valami infótok, hogy a VoWiFi funkció mikor aktiválódik a telefonon?
    Értem én ez alatt azt, hogy milyen feltételeknek (WiFi internet sebesség, jelerősség, jelminőség, router funkciók, stb) kell teljesülnie, hogy a VoWiFi aktív állapotba kerüljön egy, ezt a funkciót támogató telefonon?

Korábban leírtam nektek,

hogy a melóhelyemen egy extenderen keresztül veszem az iroda WiFi-jét. De az akkori leírásom (megoldásom) most hanyatlani látszik. Ugyanis, egy adott helyen hol van VoWiFi-m, hol nincs, mostanában legtöbbször nincs. Semmi nem módosul a hálózaton, a táv és jelerősség is ugyan az, programmal nézve a jelminőség is kiváló. Nem tudom mi lehet a baj. Valamelyik nap néztem, hogy a routerre (és nem az extenderre) csatlakozva sem volt aktív a VoWiFi, pedig egy helyiségben voltam vele. Lehet, hogy ennek a funkciónak kevés lenne a munkahelyem mikrohullámú ~30/5Mbit-es nete? Nyilván több eszköz van rajta, amely lassíthatja a netet. A helyemen, átlag 15/3 Mbit-et mérek. A router sem egy bika, valami régebbi d-link.
    Honor 20-am van, nézegettem már fórumokat a VoWiFi aktiválódásának feltételeiről, de nem találtam sehol semmi infót. Itthon, a lakásomban folyton aktív a VoWiFi, még csak véletlenül sem inaktiválódik... Igaz, itthon 1Gbit-es FTTH-m van, illetve ennek megfelelően "komolyabb" a routerem is, TP-Link Archer C7. Mindkét frekvenciasávon (2,4 és 5 GHz) működik a funkció.
    Biztos, hogy nem a telefon a ludas... A melóhelyen nem teljesül minden feltétel, hogy a VoWiFi aktiválódjon.
    Minden ötletet, és tanácsot szívesen veszek! Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák