Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
Van arról valami infótok, hogy a VoWiFi funkció mikor aktiválódik a telefonon?
Értem én ez alatt azt, hogy milyen feltételeknek (WiFi internet sebesség, jelerősség, jelminőség, router funkciók, stb) kell teljesülnie, hogy a VoWiFi aktív állapotba kerüljön egy, ezt a funkciót támogató telefonon?hogy a melóhelyemen egy extenderen keresztül veszem az iroda WiFi-jét. De az akkori leírásom (megoldásom) most hanyatlani látszik. Ugyanis, egy adott helyen hol van VoWiFi-m, hol nincs, mostanában legtöbbször nincs. Semmi nem módosul a hálózaton, a táv és jelerősség is ugyan az, programmal nézve a jelminőség is kiváló. Nem tudom mi lehet a baj. Valamelyik nap néztem, hogy a routerre (és nem az extenderre) csatlakozva sem volt aktív a VoWiFi, pedig egy helyiségben voltam vele. Lehet, hogy ennek a funkciónak kevés lenne a munkahelyem mikrohullámú ~30/5Mbit-es nete? Nyilván több eszköz van rajta, amely lassíthatja a netet. A helyemen, átlag 15/3 Mbit-et mérek. A router sem egy bika, valami régebbi d-link.
Honor 20-am van, nézegettem már fórumokat a VoWiFi aktiválódásának feltételeiről, de nem találtam sehol semmi infót. Itthon, a lakásomban folyton aktív a VoWiFi, még csak véletlenül sem inaktiválódik... Igaz, itthon 1Gbit-es FTTH-m van, illetve ennek megfelelően "komolyabb" a routerem is, TP-Link Archer C7. Mindkét frekvenciasávon (2,4 és 5 GHz) működik a funkció.
Biztos, hogy nem a telefon a ludas... A melóhelyen nem teljesül minden feltétel, hogy a VoWiFi aktiválódjon.
Minden ötletet, és tanácsot szívesen veszek! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp