Hirdetés
- Yettel topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megcsináltam a FB-on keresztüli lekérdezéseket, callback is indítható volt, de nem tettem publikussá, mert Klikk-kel havi 100 forintért van mobilnet (callback kapcsolási díj drága: 13 forint), és az fvd jelszót is eltárolom, amit idegenre én sem bíznék.
Jelenleg rebvoice-on gondolkodom, saját feltöltést osztanám meg ingyen ismerősökkel, napi 5-10 sms limittel, saját számot beállítva nekik, weboldalon keresztül küldhetnék az sms-eket, automatikus nemzetközi kódolást használva (ékezeteket átalakítani, hogy 70 helyett 160 karakter legyen az sms hossza), saját telefonkönyv, elküldött sms-ek, időzített küldés...
Telenor Klikk: 300 forintos Praktikum +Net kártyát (most világos kék színű 20x20x0.5 cm-es fóliás csomag) keress Tesco-ban vagy benzinkutakon. Beregisztrálod Telenornál (csomagolás időpontja hátul van, 15 hónapon belül aktiválható), utána 1741-es számon Klikket megrendeled, 3 hónapig ingyen van havi 100 mbyte neted, 300 forint / 3 hónap = 100 forint / hónap és hálón belül a 300 forintot is lebeszélheted.
3 havonta új kártyát regisztrálsz, érdemes 1 bontatlan csomagot tartalékba otthon tartani, ha lejárna az aktuális sim, ne akkor kelljen rohangálni az újért, hamar elkapkodják.
#9241 glaci: évekig megmarad az egyenleg, én 1.5 év után is fel tudtam használni, szóval itt nincs 1, 3, 6 vagy 12 hónapos határidő, mint a magyar szolgáltatóknál.
Engem nem zavar, hogy a híváslistámban megjelenik a voip is, mert rendes hívásom havonta ha 1x van, 40 forintot nem fogok fizetni percenként, ha 40 fillért is fizethettek. Havidíjasoknál viszont gondot okozhat ez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Mikrotik routerek
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Egérpad topik
- Yettel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Tab A9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest