- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
fordfairlane #20973 üzenetére
Egy Dellmont bármelyik sip szerver tökéletes lenne egyenleg nélküli accountokkal, csak a mobil eszközökön eszi az akkut a folyamatos sip kapcsolat... Én inkább kipróbálnám azokat a messengereket, aminek van jó pc-és és androidos kliense, h hol a legjobb a minőség…
-
KTU
addikt
válasz
fordfairlane #20969 üzenetére
Túl sok faragás nem kell.
Asztali alkalmazást letöltöd és a "Fiók varázsló"-val regisztrálsz 2db fiókot.
Nem mellesleg ez a PC-s kliens egész jó! Delmont klónok, vagy bármi más is működik.
Több accuont-os kezelés, hívásrögzítés!Androidos kliens, őő hát nekem nem jött be.
Ezért Zoiper-t állítottam be.
E-mail címre küldik a beállításokat.Ingyen hívásra egész jó.
Szerintem ajánlott G.711 codec-ek használata, mind kétoldali kliensen, főleg ha van normális mennyiségben és minőségben net / mobilnet.Üzenetek is átmennek, persze jóval butább minta Telegram.
Amúgy telefonálásra, androidra bármelyik SIP kliens jó a beváltak közül.Linphone, ingyen hívás, telefonálás
-
pc360
addikt
válasz
fordfairlane #20973 üzenetére
Mennyit tesz a saját SIP kiszolgáló? Elég egy szerveroldali applikáció, némi IP címezés meg egy hoszt-megadás a másik félnek? Ilyenje is van a Zoiper-nek?
-
pc360
addikt
válasz
fordfairlane #20969 üzenetére
Hmm, szeressük a zópen source-t. Köszi, ez szimpatikus! A Play pontszám már kevésbé.
#20970: És ha az MTI-nél is április elseje van?
-
Zeki
nagyúr
válasz
fordfairlane #12227 üzenetére
Nem tudom hogy a mobilnetes korlátozások vége is 2015 év végén jön, mint a roaming teljes eltörlése, vagy hamarabb?
-
betyarr
veterán
válasz
fordfairlane #12103 üzenetére
hehe,+1!engem nagyonis érdekel!
-
gorbep
senior tag
válasz
fordfairlane #11889 üzenetére
Regisztrálj két Neophone accountot, azok feltöltés nélkül is tudják egymást korlátlanul, ingyen híni, és addig él, amíg 6 hónaponta vagy kezdeményezel róla hívást, vagy hívod a számot..... és kívülről is mindenhonnan helyi hívási tarifával hívható 06-21 -es számot kapsz.
-
válasz
A VoIP-szolgáltatók hívásai hálózaton belül jellemzően ingyenesek, így pl. egy Ephone-számról egy másik ephone-os számot ingyen hívhatsz.
Üdv: MaCS
-
club1
veterán
válasz
Az összes Dellmontos azonosítót ingyen fel tudom hívni Voipconnect alól. Most épp browsercalls-os accounttal léptem be, és sipdiscountos azonosítót hívtam. Kicsöngött...
-
club1
veterán
válasz
fordfairlane #11884 üzenetére
Voip kliense válogatja, hogy tudsz-e belőle hívni voip azonosítót, vagy csak telefonszámot. Amelyikből lehet (pl. Voipconnect for Windows), abból ingyenes bármelyik Dellmont azonosító hívása.
-
válasz
fordfairlane #11880 üzenetére
Attól függ, hogy melyik szolgáltatót választod.
A diszkont Dellmontok nem adnak hívható elérést, de a hivatalos magyar szolgáltatók, pl. Ephone, teljes körű elérhetőséget biztosítanak, akár földrajzi előhívóval, akár 21-es körzetszámmal, illetve számhordozást is fogadnak.Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest