Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
nem.nem azonos.erre nem is gondoltam. az angol vm ugye WORKGROUP a magyar fizikai meg MUNKACSOPORT.net use nem látott semmit.most átraktam a magyart is WORKGROUP-ra,mindjárt jelentkezem.
szerk: igen,network neighborhood megtalálha a host magyar gépet és az osztott mappákat! Köszönöm,sokat segítettél.
üdv
Bali -
Balinov
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
Router nincs,kábelnet van usb-n összekötött Motrola Surfboard kábelmodemmel,direktben.
Virtuális gép hálózata NAT-on keresztül van belőve.Internet megy.ping ,tracert,stb. ok a vm-es xp aló.csak nem látom a shared mappát ill. a network neighborhood is hót üres...
Köszi ,hogy átnéztél!
-
Balinov
titán
újraittvagyok.Megosztással küzdöm épp.
IRL XP-n megosztok egy mappát,vmware főbeállítások között Virtual Machine Settings-nél Shared Folders -> Enabled-en van.jobb oldalán Folder sharing-nál always enabled,alatta a Folders-nál kiválasztva az a mappa,bepipálva.Idáig ok is lenne.Itt megakadtam,megnéztem súgót,azt mondja:
"Location of Shared Folders on the Guest Operating System:To use a shared folder in a Windows guest operating system, use Windows Explorer to look in My Network Places > Entire Network (Network Neighborhood for a Windows NT guest) under VMware Shared Folders.
For example, if you specify the name Test files for one of your shared folders, you can navigate to it on Windows XP guest system by opening My Network Places > Entire Network > VMware Shared Folders > .host > Shared Folders > Test files. "namármost vm-es masina,my network places és ez fogad: és itt meg is jöttem,lövésem nincs,hogy lehetne rátallózni,map network drive-val kellene? de mit irok elérési utnak? \\.host\Shared Folders\Megosztott Mappa?
Nem jön össze,hiába lövöm le a vm-et,majd osztott mappa beállítása után indítom,nem ok...Köszi minden segítséget
Balinov -
Balinov
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
nem? hogy érted. perpill a vm-es xp-hez kettő darab cd-rom (ide 0:1 ill. 1:0) van beállítva,az egyik az a winxp iso-ja,amit mondjuk tényleg felesleges install után mountoltatni,a másiknak a Connection-nál Using Physical drive-ra téve ki van választva az az egy szem nyomorult LG4160 opum..
-
Balinov
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
hm...mountoltam pl. a windows.iso-t...hát ,épp a vmware tools telepítő van...ha jól sejtem.2db CD-ROM drive-ot kell csinálni,az egyibke megy az xp telepítő,másikba meg ezt mountolom.akkor meg nem fog pofázni...kipróba jelenlegi vm-es xp-nél,hozzáad még1 cd-rom drive,iso-t kiválaszt,elindít,már indul is a vmware tools telepítés...
legszivesebben kimoderáltatnám a hülyeségemet....Köszi kraftxld,hogy felhomályosítottál -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Üdv Srácok,
totál új nekem ez a Vmware 6,ismerkednék vele,de hiába csinálok pl xpsp2hun prof alatt egy xpsp2eng prof-ot,indul is a telepítő,létre is hozom a patríciót,meg cd-rom helyett mountolt a telepítő ISO,nem jövök rá,hogy kell telepíteni a Vmware tools-t? egyátalán miaz? beszereztem egy 4db iso-ból álló Vmware tools nevü képződményt,amiben freedsb.iso,linux.iso,netware.iso ill. windows.iso állományok vannak 7-2mb méretben.Ami a honlapon van eljárás: futó guest mellett vm menü->install vmware tools estében a popup ablakban kiválasztom az Install-t,és nem történik semmi.
Köszi minden segítséget
BAlinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Maps
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Viccrovat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest