- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
újraittvagyok.Megosztással küzdöm épp.
IRL XP-n megosztok egy mappát,vmware főbeállítások között Virtual Machine Settings-nél Shared Folders -> Enabled-en van.jobb oldalán Folder sharing-nál always enabled,alatta a Folders-nál kiválasztva az a mappa,bepipálva.Idáig ok is lenne.Itt megakadtam,megnéztem súgót,azt mondja:
"Location of Shared Folders on the Guest Operating System:To use a shared folder in a Windows guest operating system, use Windows Explorer to look in My Network Places > Entire Network (Network Neighborhood for a Windows NT guest) under VMware Shared Folders.
For example, if you specify the name Test files for one of your shared folders, you can navigate to it on Windows XP guest system by opening My Network Places > Entire Network > VMware Shared Folders > .host > Shared Folders > Test files. "namármost vm-es masina,my network places és ez fogad: és itt meg is jöttem,lövésem nincs,hogy lehetne rátallózni,map network drive-val kellene? de mit irok elérési utnak? \\.host\Shared Folders\Megosztott Mappa?
Nem jön össze,hiába lövöm le a vm-et,majd osztott mappa beállítása után indítom,nem ok...Köszi minden segítséget
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tápos kibeszélő offtopik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest