Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bluetooth-headsetekről általában
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
újraittvagyok.Megosztással küzdöm épp.
IRL XP-n megosztok egy mappát,vmware főbeállítások között Virtual Machine Settings-nél Shared Folders -> Enabled-en van.jobb oldalán Folder sharing-nál always enabled,alatta a Folders-nál kiválasztva az a mappa,bepipálva.Idáig ok is lenne.Itt megakadtam,megnéztem súgót,azt mondja:
"Location of Shared Folders on the Guest Operating System:To use a shared folder in a Windows guest operating system, use Windows Explorer to look in My Network Places > Entire Network (Network Neighborhood for a Windows NT guest) under VMware Shared Folders.
For example, if you specify the name Test files for one of your shared folders, you can navigate to it on Windows XP guest system by opening My Network Places > Entire Network > VMware Shared Folders > .host > Shared Folders > Test files. "namármost vm-es masina,my network places és ez fogad: és itt meg is jöttem,lövésem nincs,hogy lehetne rátallózni,map network drive-val kellene? de mit irok elérési utnak? \\.host\Shared Folders\Megosztott Mappa?
Nem jön össze,hiába lövöm le a vm-et,majd osztott mappa beállítása után indítom,nem ok...Köszi minden segítséget
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest