- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Felraktam a hivatalos oldalról letöltött vmware-t, szépen elindul, látszólag minden működik is rajta, de ahogy rányomok az Help->Enter Serial Number részre, azonnal kilép.
Linuxról van szó, ha konzolból indítom akkor is ugyanez van, semmilyen hibát nem kapok.
Mi lehet vele? -
Sziasztok!
Windows alatt futó vmware-re raktam fel egy Linux-ot, hogyan lehet rá telepíteni a vmware tools-t, mert ha simán elindítom akkor nem csinál semmit, gondolom, be kellene mountolni, de mit?
Megadtam egy cd-rom, azonban ha fizikailag nincs benne semmi akkor nem is tud mit betölteni.
Hogy megy ez? -
Újabb probléma.
Tegnap lefagyott a rendszer(a host is)mialatt 3 virtuális gép futott, így resetelni kellett egyet.
Visszatöltés után eltűnt a team, megnyitni sem engedte, azt mondta nem ismert kiterjesztés, külön a gépekre pedig közölte, hogy már team tagok nem lehet megnyitni, ekkor töröltem a tagságra vonatkozó fájlt, akkor meg közölte ''stale data''.
Ilyenkor mi van?
Semmi kedvem újra telepítgetni mind a négy gépet.
Klónózáskor megoldható, hogy teljesen külön gépként ismerje fel?
Mert nekem pl egy hálozati feladatnál közölte, hogy megegyezik a két gép biztonsági azonosítója s nem hajtható végre.
Ilyen problémákat ki cselezni? -
Hi!
Windows alatt futtatom a VMware Workstation 5.5.1-es verzióját,amire egy 2003 Server van telepítve.Annyi a gondom, hogy felinstallálom a VMware Tools-t, de így sem ismeri fel a hangkártyámat, ha Xp-re rakom akkor ott megy.Abit NF7-S integrált kártyáját használom.
A Server alól miért nem működik?
Amennyiben nem megoldható ki lehet valahogy kapcsolni az alaplapi csipogást, mert az idegeimre megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest