Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Felraktam a hivatalos oldalról letöltött vmware-t, szépen elindul, látszólag minden működik is rajta, de ahogy rányomok az Help->Enter Serial Number részre, azonnal kilép.
Linuxról van szó, ha konzolból indítom akkor is ugyanez van, semmilyen hibát nem kapok.
Mi lehet vele? -
Sziasztok!
Windows alatt futó vmware-re raktam fel egy Linux-ot, hogyan lehet rá telepíteni a vmware tools-t, mert ha simán elindítom akkor nem csinál semmit, gondolom, be kellene mountolni, de mit?
Megadtam egy cd-rom, azonban ha fizikailag nincs benne semmi akkor nem is tud mit betölteni.
Hogy megy ez? -
Újabb probléma.
Tegnap lefagyott a rendszer(a host is)mialatt 3 virtuális gép futott, így resetelni kellett egyet.
Visszatöltés után eltűnt a team, megnyitni sem engedte, azt mondta nem ismert kiterjesztés, külön a gépekre pedig közölte, hogy már team tagok nem lehet megnyitni, ekkor töröltem a tagságra vonatkozó fájlt, akkor meg közölte ''stale data''.
Ilyenkor mi van?
Semmi kedvem újra telepítgetni mind a négy gépet.
Klónózáskor megoldható, hogy teljesen külön gépként ismerje fel?
Mert nekem pl egy hálozati feladatnál közölte, hogy megegyezik a két gép biztonsági azonosítója s nem hajtható végre.
Ilyen problémákat ki cselezni? -
Hi!
Windows alatt futtatom a VMware Workstation 5.5.1-es verzióját,amire egy 2003 Server van telepítve.Annyi a gondom, hogy felinstallálom a VMware Tools-t, de így sem ismeri fel a hangkártyámat, ha Xp-re rakom akkor ott megy.Abit NF7-S integrált kártyáját használom.
A Server alól miért nem működik?
Amennyiben nem megoldható ki lehet valahogy kapcsolni az alaplapi csipogást, mert az idegeimre megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest