- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Redmi 15A néven érkezett a Poco C85x újracsomagolt változata
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
Fent említettem, hogy a típusát állítva értem el azt, hogy legalább működik.
3 opció közül lehet választani:
-USB 2.0: A kamera képe lefagy, szétesik, de azonnal betölt, nincs várakozási idő.
-USB 3.1: A kamera képe hibátlan, használható meetingeken, de ~1 percig tart mire megtalálja a kamerát.
-USB 1.1: A kamera képe hibátlan, de ha további USB-s eszközt is csatlakoztatok, akkor összeakad velük. Így használhatatlan a meetingre.Így jelenleg a 3.1-es lassú betöltős megoldást választom, de ha épp késésben vagyok valahonnan, akkor elég rossz 1 percig csak ülni és várni míg összeszedi magát a kamera. Amíg nincs kamera elérés addig az adott alkalmazás be se enged.

Közben arra is gondoltam, hogy esetleg a host gép USB controllere is közbeszólhat-e és onnan nem tudja a VMware lecsatlakoztatni?
De VMware semmi hibát nem dob, nekem úgy tűnik hogy a VM rendszere nem tud mit kezdeni hirtelen a kamerával és resetelgeti az USB-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De VMware semmi hibát nem dob, nekem úgy tűnik hogy a VM rendszere nem tud mit kezdeni hirtelen a kamerával és resetelgeti az USB-t.