- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Ne is kérdezd, azzal indult, hogy a root pass nem hogy lejárt, de nem is tudták mi volt (amit megadtak, azzal nem működött konzolon sem). Nem tudom csináltál e már root pw resetet vcsa-n (én eddig nem), de most szembesültem vele, hogy 6.0-ig a GRUB-ra is rárakja ugyanezt a jelszót! Szóval nem úgy van az, hogy init=/bin/bash aztán jót röhögünk... Persze mire mindezt átnézi az ember, live linux alá mountolja, megpatkolja a grubot, sok óra megy el
Utána meg annyi volt csak, hogy vissza kellett menni a kályhához, és szolgáltatásonként egyesével áttúrni a logokat, és a bennük levő problémákat megoldani. Persze a sorrend feltérképezése is egy jó szívás, hiszen sok servicenek csupán annyi baja van, hogy függ egy másiktól, egyébként elindulna.Amúgy használhatóra nem hinném, hogy meg tudtam csinálni, egy halom alert volt rajta, de legalább a webservice és az sso ment, be lehetett lépni, ctrl+c a linecenkre, aztán delete from disk a vm-re + sóval behinteni a helyét is

Csak az idegsít még, hogy milyen kalapból/honnét rántotta elő végül a kulcsokat, nagyon érdekelne ennek a megfejtése

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyomtató topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utána meg annyi volt csak, hogy vissza kellett menni a kályhához, és szolgáltatásonként egyesével áttúrni a logokat, és a bennük levő problémákat megoldani. Persze a sorrend feltérképezése is egy jó szívás, hiszen sok servicenek csupán annyi baja van, hogy függ egy másiktól, egyébként elindulna.