Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Ne is kérdezd, azzal indult, hogy a root pass nem hogy lejárt, de nem is tudták mi volt (amit megadtak, azzal nem működött konzolon sem). Nem tudom csináltál e már root pw resetet vcsa-n (én eddig nem), de most szembesültem vele, hogy 6.0-ig a GRUB-ra is rárakja ugyanezt a jelszót! Szóval nem úgy van az, hogy init=/bin/bash aztán jót röhögünk... Persze mire mindezt átnézi az ember, live linux alá mountolja, megpatkolja a grubot, sok óra megy el
Utána meg annyi volt csak, hogy vissza kellett menni a kályhához, és szolgáltatásonként egyesével áttúrni a logokat, és a bennük levő problémákat megoldani. Persze a sorrend feltérképezése is egy jó szívás, hiszen sok servicenek csupán annyi baja van, hogy függ egy másiktól, egyébként elindulna.Amúgy használhatóra nem hinném, hogy meg tudtam csinálni, egy halom alert volt rajta, de legalább a webservice és az sso ment, be lehetett lépni, ctrl+c a linecenkre, aztán delete from disk a vm-re + sóval behinteni a helyét is

Csak az idegsít még, hogy milyen kalapból/honnét rántotta elő végül a kulcsokat, nagyon érdekelne ennek a megfejtése

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BMW topik
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utána meg annyi volt csak, hogy vissza kellett menni a kályhához, és szolgáltatásonként egyesével áttúrni a logokat, és a bennük levő problémákat megoldani. Persze a sorrend feltérképezése is egy jó szívás, hiszen sok servicenek csupán annyi baja van, hogy függ egy másiktól, egyébként elindulna.