- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Hali.
Ahogy a képed alapján látom a Win 7 ( elnézést, ha esetleg nem az lenne.. ) megy nálad és azzal megy szépen a 3d. Na most ez eddig tök jó, csak nálam a Win 7 a fő oprendszer és én a zikszpét szeretném virtuálba használni. Lehet, hogy ha újabb Windows kerül fel, akkor abban rendesen megy, ezért érdekelne egy olyan ember tapasztalata is, aki XP-t tett fel a virtuális gépre.
Én is úgy telepítettem mindent, ahogy írtad ( tools felrakva, 3d pipa... ) + leszedtem a frissítéseket és a DX-et is felraktam. Viszont továbbra is igen szerény a 3d gyorsítás. Mint írtam a COD 2 is szaggat, pedig az nem egy nagy gépigényű cucc ( nem mintha azzal akarnék játszani, csak kipróbáltam, hogy megy ).
Ami azt illeti én a GTA 4 miatt szerettem volna a virtual XP-t ( lehet ez egy kicsit erős kívánság volt.... ), de így lényegében semmiféle 3ds alkalmazásra nem jó a rendszer ( nekem főleg játékra kéne
). Mondjuk azt még nem próbáltam, hogy egy újabb rendszert ( pl Vista ) felrakva menne-e a 3d rendesen, de lehet kipróbálom, úgy is kíváncsi vagyok, hogy mi változott a Vistában az sp2-vel.
Bár nagyon úgy néz ki, hogy csak nálam van ezzel gond, mert mindenki másnak működik rendesen, aminek az okára egyenlőre még nem jöttem rá mindegy, valszeg én vagyok a Láma....
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogyjunk le!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest