Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Jól hangzik, nálunk az üzemben pihennek a régi vasak, de nem igazán lehet őket rugdalni, plusz munkaidőn kívül piszkálja őket a harapós kecske

A vmware converterrel már próbálkoztam egyszer még 2.0 korában, akkor nem igazán sikerült neki összehozni a témát, de azóta már lehet fejlődött a dolog.
Pár hónapja csináltam egy széthullott ibm x205-ről migrálást Hyper-V alá, egy win2k server volt, ShadowProtect-el csináltam, sima image ment, image betölt módon, először csak csökkentett módban indult, leszedtem az ibm szutykokat a gépről, meg kipucoltam még pár dolgot, integration services fel, azóta is megy szépen.
Vmware-ba még nem konvertáltam fizikai gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kés topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest