Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android Autót minden mobilra!
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Szerintem az alap koncepciónak mennie kellene, de nem teljesen értem mi történt. Maga a passthrough enabled lett host reboot után, de a bekapcsoláskor a fenti hibaüzenetet kaptad? Mert ez alapján a passthrough nem működik jól. Addig feleslegesen keresgélsz linket, amíg az nem megy. A kártyára direktben van kötve a tape library, nincs rajta más?
Kósza tipp: én megpróbálnám kikapcsolni a félhalott passthrough-t (legyen minden az eredeti kiinduló állapotban), TL-t lehúznám, hogy ne legyen link, host restart, majd megpróbálnám bekapcsolni újra. Addig kell masszírozni, amíg hibaüzenet nélkül sikerül bekapcsolni, ha ez nem megy, akkor support.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest