Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Szerintem az alap koncepciónak mennie kellene, de nem teljesen értem mi történt. Maga a passthrough enabled lett host reboot után, de a bekapcsoláskor a fenti hibaüzenetet kaptad? Mert ez alapján a passthrough nem működik jól. Addig feleslegesen keresgélsz linket, amíg az nem megy. A kártyára direktben van kötve a tape library, nincs rajta más?
Kósza tipp: én megpróbálnám kikapcsolni a félhalott passthrough-t (legyen minden az eredeti kiinduló állapotban), TL-t lehúznám, hogy ne legyen link, host restart, majd megpróbálnám bekapcsolni újra. Addig kell masszírozni, amíg hibaüzenet nélkül sikerül bekapcsolni, ha ez nem megy, akkor support.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest