- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
"Maga a passthrough enabled lett host reboot után, de a bekapcsoláskor a fenti hibaüzenetet kaptad?"
Igen.
"A kártyára direktben van kötve"
Igen.
Kósza tippet próbáltam, már mindent mindenhogy újraindítani. Volt már kártya reseat, másik PCI slotba is raktuk, másik kábel, másik sfp. Amúgy a VM-hez hozzá tudom rendelni a kártyát, de nyilván nem látja a Tape-t, mert nincs link. Rányomok, hogy Toggle Passthrough, reboot és egyből van újra link.
Tegnap eljutottam oda, hogy az ESXi dobott egy PSOD-t, és hibaüzenet is megjelent az xClarity logban, Lenovo-nál bejelentettem, most várjuk az úgy kártyát, hátha hardver hiba. Ha nem akkor VMware support lesz belőle. (korábban amúgy egy Dell szerver üzemelt SAS kártyával, SAS drive-val ugyanígy odaadva a Veeam VM-nek és működött)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest