- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
Sziasztok! Nagyon új vagyok még a témában. Szerettem volna egy ESXi 6.7 vagy 7.0-t feltelepíteni a Fujitsu Primergy TX100S3-as szerveremre (Xeon E3 1220-as CPU és 12GB RAM). Sajnos nem jön össze, az alábbi hibával elszáll a telepítő bootolás közben:
Találtam a neten, hogy létezik FUJITSU Customized Image is az ESXi oldalán, de ezzel is ugyanez a hiba.
Írtam a Fujitsu supportnak, de lepattintottak, hogy régi a vas, meg különben sem támogatott rajta az ESXi... Pedig volt egy hulladék Lenovo i5-560-as CPUval, meg 8GB DDR3-as rammal és arra sikerült felraknom, csak az elején kellett megadni, hogy allowLegacyCPU=true, mert kicsit panaszkodott, hogy régi a CPU.Tudna esetleg valaki segíteni, hogy hogyan tudnám életre kelteni a sokkal fiatalabb és erősebb Fujitsu-n az ESXi-t?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest