- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
Sziasztok! Nagyon új vagyok még a témában. Szerettem volna egy ESXi 6.7 vagy 7.0-t feltelepíteni a Fujitsu Primergy TX100S3-as szerveremre (Xeon E3 1220-as CPU és 12GB RAM). Sajnos nem jön össze, az alábbi hibával elszáll a telepítő bootolás közben:
Találtam a neten, hogy létezik FUJITSU Customized Image is az ESXi oldalán, de ezzel is ugyanez a hiba.
Írtam a Fujitsu supportnak, de lepattintottak, hogy régi a vas, meg különben sem támogatott rajta az ESXi... Pedig volt egy hulladék Lenovo i5-560-as CPUval, meg 8GB DDR3-as rammal és arra sikerült felraknom, csak az elején kellett megadni, hogy allowLegacyCPU=true, mert kicsit panaszkodott, hogy régi a CPU.Tudna esetleg valaki segíteni, hogy hogyan tudnám életre kelteni a sokkal fiatalabb és erősebb Fujitsu-n az ESXi-t?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest