- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Megkaptam egy jó kis problémát, amibe munkatársam futott bele, csak ő közben elment szabira.
Annyit tudok, hogy volt egy tároló hiba, ami miatt elvileg az ESXi 6.5 snapshotnak detektálja a lunokat, így nem lehet datastore-t növelni. Átküldte a következő leírás: vSphere handling of LUNs detected as snapshot LUNs (1011387) illetve azt mondta, hogy umountolni kéne a datastore-okat, majd újra mountolni resignature-el.
Gondoltam létrehozok egy teszt Datastore-t, unmountoltam majd mount, de a az UUID nem változott. Ha meg rányomta, hogy delete datastore akkor ugye törölte a tartalmát is. A leírásban nem említi, hogy mit csináljak a már meglévő datastore-ral (jelenleg használatban van, éles gépek futnak rajta)
A régi vSphere kliensben emlékszem, hogy volt ilyen Assign a new signature opció, de ezen a webes felületen nem ajánl fel ilyet. Mi lehet a megoldás ilyenkor? Hogy tudom úgy újracsatolni a datastore-t, hogy a tartalma megmaradjon, de az UUID megváltozzon?Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Eladó egy Pixel a Dobozzal tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest