-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Megkaptam egy jó kis problémát, amibe munkatársam futott bele, csak ő közben elment szabira.
Annyit tudok, hogy volt egy tároló hiba, ami miatt elvileg az ESXi 6.5 snapshotnak detektálja a lunokat, így nem lehet datastore-t növelni. Átküldte a következő leírás: vSphere handling of LUNs detected as snapshot LUNs (1011387) illetve azt mondta, hogy umountolni kéne a datastore-okat, majd újra mountolni resignature-el.
Gondoltam létrehozok egy teszt Datastore-t, unmountoltam majd mount, de a az UUID nem változott. Ha meg rányomta, hogy delete datastore akkor ugye törölte a tartalmát is. A leírásban nem említi, hogy mit csináljak a már meglévő datastore-ral (jelenleg használatban van, éles gépek futnak rajta)
A régi vSphere kliensben emlékszem, hogy volt ilyen Assign a new signature opció, de ezen a webes felületen nem ajánl fel ilyet. Mi lehet a megoldás ilyenkor? Hogy tudom úgy újracsatolni a datastore-t, hogy a tartalma megmaradjon, de az UUID megváltozzon?Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kés topik
- Milyen routert?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- OLED TV topic
- Fogyjunk le!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest