-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, mert nem tudom feltelepíteni a VMware-t a gépre ( Win 8 x64 ).
Kipróbáltam már a Player és a workstation verziót is, mindkettőből a legújabbat, de egyiket sem tudtam feltelepíteni.Egy olyan üzenetet kapok telepítés közben, miszerint a Local mappában levő Temp\vmware_1378048266\vmwareplayer_x64.msi failed....
Ezt a Player verziónál írta ki, de a másik verzió telepítése közben is hasonlót ír ki a telepítő.A telepítő a program hivatalos weboldaláról van leszedve, így elvileg jónak kéne lennie.
(De "halkan" megjegyzem, hogy ezután próbáltam torrentes verziót is felrakni, de az sem sikerült, hasonló okok miatt.)Itt van egy video a telepítésről. Én az újabbik 9.0.2-es verzióval próbáltam ( meg az 5.0.2-es Playerrel ), de nekem amikor eljutna a telepító az "Installing packages on the system" részhez, akkor megjelenik a fentebb említett hiba üzenet..

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest