- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
Üdv mindenkinek!
Mostanában kezdtem el ilyen környezetben dolgozni és jönnek is a problémák. Hátha valaki tapasztaltabb nálam ilyen téren.
A lényeg a következő adott egy ESX5-s környezet, sok procis,ramos,hdd-s serverpark, szóval a lényeg, hogy a hardver teljes mértékben brutális, és egy ubuntu 10.04-es gépet kell futtatnom. Semmi gond, szépen teszi is a dolgát, azonban elsőnek arra lettem figyelmes, hogy a response time-ja elég gyér. Ezt a következő módon orvosoltam utána olvasások után, beállítottam, hogy max 1 procit használjon, illetve lecseréltem a hálókártyát egy vmxnet network driver-re. Ezzel helyre is jött ez a probléma. Azonban jelen pillanatban egy sima dualcore-os gépen is fut ez a gép, és C kódokat fordítgat és ami ott 13-14 perc az itt a serveren amin sokkal nagyobb teljesítmény állna rendelkezésre 33-35 percet vesz igénybe. A CPU használat vSphere alapján maximális, és hiába teszem fel 2-4 core-ra a beállításokat, nem, hogy jobb, rosszabb lesz az eredmény. (38 perc)
Valakinek van erre valami ötlete, azonkívül, hogy frissítsem a linuxot, mert azt nem lehet az adott környezet miatt. Driver update, egyéb beállításra gondoltam..
köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux haladóknak
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest