- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz abridabri #41265 üzenetére
Azért félek egy kicsit az ilyen kijelentésektől, mert a kompakt vizek pumpájára is azt írták, hogy néma. Félre ne érts, nem a szavahihetőségedet akarom megkérdőjelezni, csak lehet, hogy más az ingerküszöbünk. Jó lenne valahol egyet élőben meghallgatni...
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz DigitXT #41260 üzenetére
Hát igazából az úgy volt hogy nem rég adtam el az egész konfigot ami Nanoxia DS2 házban volt Noctua ventikkel, idle 500rpm környékén járatva. Tehát éjjel teljesen csöndben, éppen hogy csak lehetett hallani valamit, ha nagyon füleltem Leginkább csak a HDD hallatszott ki, amikor dolgozott, de az is csak éppen. A gép ház a lábam mellett volt a földön.
Most, gondoltam inkább rámegyek a dizájnra, a gép valszeg felkerül a monitor fölé a falra egy NZXT s240 házban. És valami hasonlóan halk konfigot szeretnék idle-ben, mint volt.
Gondolom akkor ez a D5 szint...[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Sziasztok!
Gondolkodtam, rajta, hogy elég jól nézne ki, ha levizezném a CPU-t. De ahogyan beleolvasgattam a topikba kicsit elment a kedvem.
Jól veszem ki, hogy ha olyan pumpát akarok, ami nem hallatszik ki a gépházból egyáltalán, akkor Laing D5 és társai jöhetnek csak szóba?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik