Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfknasty
aktív tag
válasz RockHaRD #73168 üzenetére
A Bykski Vga blokkal én is totál megvagyok elégedve,viszont ahogy te is írod vannak azért elég hanyag dolgaik.Nálam pl a blokkhoz tartozó argb szalagon a kábel forrasztás már a beszerelés alatt elengedett.Elég trehány munka volt ránézésre is.A Vga blokk dobozában a blokk telepítési útmutatója helyett Cpu install útmutató volt.Szóval erősen vannak hiányosságok a Bykskinél is.Ezeket kellene kinőniük.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RockHaRD #73144 üzenetére
alulnyomas megoldas, de ugy meg tele fog menni a haz porral. plusz a corsair ventiknel nem vagyok biztos, hogy mennyire jok legnyomas szempontbol: gyakorlatilag a lyukakon keresztul kell beszivni a hazba a levegot, en itt problemaforrast latok.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
addikt
válasz RockHaRD #73139 üzenetére
Magam is valami hasonlót próbálok összerakni.
De mielőtt végleg összerakom azért előtte megkérdezem, hogy jó e így vagy hülyeséget csinálok.
Nekem a CPU -n a jobb oldali a bemenet (amibe a kék nyíl megy)
Illetve a amiből a piros nyíl jön az a kimenete a CPU blokknak.GPU -nal hasonló tehát a felső lenne a bemenete a videokártyának és alul jönne ki belőle.
Magyarán az a kérdés, hogy valóban így fog áramolni a folyadék ahogy berajzoltam ?
A radiátorokat ugyanúgy kötném be mint nálad ahogy van a képen.
Meg az alsó ventilátorokon gondolkozom, hogy úgy rakjam e mint nálad de akkor befújja a meleget a házba nem
Nem jobb úgy ha kifújja mind a kettő rádiótorból a házon kívülre egyből ?
-
nagyúr
válasz RockHaRD #73117 üzenetére
Veszel 1-2.db PWM hub ot aminek saját tápja van és köthetsz akár 30.ventit is az OCTO.ra!
pl ez megfelelő de van millió más típus is!
-
senior tag
Lehet, de azért a 9db egy szálon lehet, hogy picit erős lesz.
https://shop.aquacomputer.de/product_info.php?products_id=3832
All fan outputs supply up to 25 Watt of power per channel and include speed monitoring (max. 100 W combined) - Ez amúgy azért is érdekes, mert a Molex ami a csatlakozásnál van 55W-ra van a szabvány szerint hitelesítve. (még ha bír is többet)A P14 PWM PST esetén azt írják, hogy 0.12A @ 12V -> 1.44W (esélyesen ez a maxon járatott érték). Elméletben (25/1.44) 17 ilyen ventillátort köthetnél egy ágra.
És bár lehet, hogy elbírja terhelésben, de azért azt ne feledd, hogy a PST ventik esetén le van írva, hogy max 4 darabot köss egybe/egymásba.
Abban sem vagyok biztos, hogy egy ilyen távon és ennyi csatlakozáson keresztül a PWM jel is bírni fogja.Én ezért vittem ki a molexet a táptól és az Aquabus / USB jelet a géptől.
[ Szerkesztve ]
üdv.: Boldog Ferenc
-
proci985
MODERÁTOR
azt nezd meg hany ampert bir el egy csatorna
800rpmen olyan 0.09A (~1W) korul szoktak a 120asok lenni, abbol tizet meg 10W/csatornaval neccesen de oke, 20W/csatornanal uveghangon de 18 venti talan meg oke.
2000rpmen ez inkabbb olyan 0.3A, az mar inkabb 35W amit kb egy par vezerlo bir ki kb, amiket D5 hajtasara mereteztek.
3000rpm korul ez 0.5-0.6A per venti.
octora 25W / channelt ir es 100W totalt. szoval ventitol fuggoen el fogja birni, csak lehet, hogy el kell dobalnod a headerek kozott.
[ Szerkesztve ]
-
Pakmara
őstag
válasz RockHaRD #73050 üzenetére
Előre látom, h mikor rájövök h mi a bibi, majd fogom a fejem: h nem vettem észre felkiáltással. Eddig nem jött ki a rendszerből semmi nagy zsuva. Vagy még mindíg benne van vagy, más a gond. Monoblokkot szétszedtem, tiszta volt, D5-öt szétszedtem tiszta volt, ill. nem láttam rajta sérülést. Belső radit kiszedtem, átöblítettem. Nem jött belőle ki semmi durva szörnyeteg. Meg anno amelyik mini körben benne volt ott nem volt gond az áramlással. Külső radit még nem öblítettem, de ez is be volt kötve a kis körbe és nem volt gond. Aqua flow sensort kiszedtem, tiszta, propeller pörög. Csöveket átnéztem. Jelenleg GPU blokk nélkül van összerakva, továbbra se mutat áramlást a sensor. Szívattyú 4500 rpm-nél kicsit kavarja a vizet a tartályban de semmi hatalmas zubogás.
mpierre: Megnéztem az alphás blokkot. Nem tudod, túltekerni a végzáró dugót. Van egy kis perem a menetes rész végén. Amire ráül a dugó.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RockHaRD #73033 üzenetére
nalam ilyen 40-65os ugrasok vannak inkabb, igaz annal nagyon feljebb se megy. mondjuk ra kell jobban neznem mit csinal mert gyanus az MSI commander alapjan, hogy az auto Bios siman ratolja az 1.40-1.45Vt es allcore 4.25ot meg tolja terheles alatt, ami gyanusan soknak tunik gyari beallitasokkal (bar elotte az 1800X is eleg hasonloan magas ertekeket reportolt fesz tekinteteben). aztan lehet csak azt latja, hogy ah, alacsony az a hotspot, ha meg a tobbi reszt is terheli ott meg boven van tartalek a blokkban.
jo, lap birja, hofokok meg jok ugy, hogy a CPU egyedul van 360x45+120x45 radira meg egy D5re ami barokkos tulzas egy defaulton jaro 3900X melle.
-
gery14
senior tag
válasz RockHaRD #73010 üzenetére
O11D Xl em van én kivágtam az asztal lapját ahol a gép van fekete az asztal kapot fekete szürő rácsot
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
KaqXar19
tag
-
sfknasty
aktív tag
válasz RockHaRD #72796 üzenetére
Az első építésnél nekem sem volt ilyen gondom.Akkor is az ekwb csövet használtam és a merlintől bérelt szerelő koffert,amibe ugyan ez az alphacool tömlő volt.Hát most akárhogy erőlködök,megakad a tömlő a legelején a csőnek.Pedig van 4mm difi az átmérőben és mégis.Ki érti ezt?
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #72580 üzenetére
Watercool.de-ről rendeltem... Csak 360-asuk van, nekem is várni kellett anno rá, de most nem rendelhető státuszban van... Ebből sem tudnak eleget gyártani? Passz.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RockHaRD #72580 üzenetére
[link] nexxxos xt45 1260 elvileg van december elei szallitasra aquatuningnal
mo-ra3 360 van nekik raktaron, a masik alternativa phobya supernova is bizonytalan. ami ebben a helyzetben azt is jelentheti, hogy valahol varja hogy felrakjak a kontenerbe Kinaban.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RockHaRD #72571 üzenetére
D5 egyes fokozatban teljesen csendes, D5 kettes fokozatik halk, harmason kb elvisz mindent es meg halk, otost meg ugyse tudod hasznalni feltoltes kivetelevel, mert szuron es orvenylesgatlon at is orvenyt csinal a tartalyban EK toppal.
nalam ket D5 van, de ott a ket 290X OCt (~700W load) akartam levalasztani a CPU korerol (~150W). jelenleg az 5700XT + 3900Xre barokkos overkill, kb a vezerles teljes terheles alatt se ad feszt a ventikre (vizho alapjan szabalyozok).
[ Szerkesztve ]
-
sfknasty
aktív tag
Eleinte nekem is rendkívül zajos volt a ddc.Aztán egyszer csak elhagyta..Nem tudom,hoogy mitől.De most már akkor is alig van hangja,ha maxon járatom.Igaz ez csak a 3.1 és max 3000-et forog.Jövőhéten érkezik a ddc 4.2 és bekerül a 360 st30 radi mellé egy black ice nemesis 360/60-as és egy magicool 120/30-as radi.Újra csövezem én is az o11 xl/distro kombót egy egészen szokatlan megoldással.A koncepció már megvan a fejemben.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Két radi az maradt nálam is, 3 méteres csövet feleztem el hátul, kb. 1,5 métert tudom a mora3-at mozgatni, pumpa bírja, 65-70%-on pörög 110-120l/óra. Nem hangos. O11 mini szimpi nekem is, de tápot nem akarok cserélni
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #72568 üzenetére
mondjuk azért a nyárból tél is lett, nyáron visszatérünk még erre, de sokat hozott...
Esetleg, ha le tudod vinni a mora3-at a pincébe, no még az is jót tud tenni a hőfokoknak...
Letettem az asztal alá, a kis szobámat ami eddig a leghűvösebb volt f@szán befűti...[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RockHaRD #72568 üzenetére
420as Mora3 kb eleg 1100-1200Wig ugy hogy az ember nagyon nem hajtja a ventiket. pushpull max par fokot hoz, ha a radiator felgozon megy, foleg, hogy a Mora alapvetoen low airflowra is van kitalalva, plusz eleve friss levegot szellozik restriktivitas nelkul.
tok folosleges a ket korrel, vagy a hazban levo ket extra radival szivatni magad. a ket 360as felulete osszesen kb feleannyi, mint a Mora3 felulete.
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #72561 üzenetére
Nálam, a 360 xe és mo-ra3 lt csere hozott 8-10 fokot minuszban... Nem próbáltam 18 ventivel, csak 9-vel. Nagyon halk az egész rendszer, terhelés alatt alig van hangja. A +9 venti nem tudom mennyit hozna. Én a két kört is hanyagolom, mert ez így bőven jó, nekem. Egyébként az LT-t is fejlesztheted tovább, ha jól tudom, csak + ventilátor keretet tudsz hozzá venni...
-
SzaZso007
tag
-
nagyúr
válasz RockHaRD #72058 üzenetére
Vagy veszel olcsóbb 12.8W/MK padokat rá
vagy még ez sem annyira drága
-
senior tag
válasz RockHaRD #72058 üzenetére
Az nem opció, hogy nem szeded le a blokkot a kártyáról? Ha jók a hőfokok, akkor felesleges.
Ha meg mered kockáztatni, hogy a következő szerelés után nem lesznek jók a hőfokok, akkor hajrá, egyéb esetben új pad kell.
Annyit tudsz talán trükközni, hogy a VRM padot óvatosan leszeded és fél VRM távolsággal eltolod. Ilyenkor a benyomódott részek a VRM-ek közé esnek majd, és a sértetlen részek a VRM-re.Egyébként egy majd' milliós gép építése után fáj ez a kis összeg... Egy autót is karban kell tartani, nem csak benzin megy bele.
-
senior tag
válasz RockHaRD #70612 üzenetére
Szerintem is nagyon jól működik amit Demo07 ír.
Ketten biztosan így használjuk: MPowerPH és én is.Nálam annyi különbséggel, hogy nekem túl körülményes volt a az egyenes forgatható adapter.
Ezért én ott egy kb. 5 centis csövet és barbed fittingeket használok.Gyors és hatékony.
üdv.: Boldog Ferenc
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #70495 üzenetére
Én bent fogom hagyni a két radit alul felül, de még, ha a 3-om bent maradna, azt is el kellene bírnia a d5-nek...Egyébként meg vegyél már egy normális házat...
#70497fonok87: Van hozzá porszűrő 16k körül, de mivel lent lesz nem fog látszani, szerintem egy apró szemcséjű műanyag hálót rá tudok tenni, kutya nem látja.
[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
válasz RockHaRD #70422 üzenetére
A felső csak egy tartály és lent a pumpa és azért áll így, mert nincs 120mm tartó konzolom, ugyan nyomtattam, de nem bíztam megbenne.
Eddig egy nzxt h400i-be próbáltam bepaszírozni ezeket, de nem jártam sikerrel.
Most szereztem egy o11 Air-t, ebben már jóval több a hely, így lehet folytatni majd CPU blokkal meg még egy radiátorral, ha elfelejtem a már beépítettek sokkoló költségvetését.
Bár egyenlőre az NZXT után nekem csalódás ez a ház, marha jól szerelhető, mindennek van helye, de nekem kb egy 10 évvel ezelőtti chieftec hangulata és anyaghasználata jut eszembe.
Szóval ez most egy induló állapot, majd fejlődik, de a vga hangja irritált a legjobban ezért ezzel kezdtem, az AIO meg már volt.Visszább vettem biosban a pumpát 70%-ra és a csobogás megszünt a hőfok sem változott számottevően, úgynézki elviszi 240X40-es radiátor.
-
tomcat78
őstag
válasz RockHaRD #70419 üzenetére
A felső szerintem (remélem?) csak tartály.... De lehet nem jól látom. Amúgy meg elég érdekesek az ilyen vegyes megoldások.... Nem is értem minden esetben a két kört sem. De így meg pláne
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
senior tag
-
nagyúr
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #70351 üzenetére
Naaa, szép az a gép ahogy van! Egyelőre én is hagyom így, most hogy hűlt a levegő egész kellemes hőmérsékletek vannak, pláne, hogy az első üveget kicseréltem a ventilatoros elolapra. Szépen szellőzik. Gondolkodtam én is, hogy veszek még egy pumpát, és csinálok egy külön kört mo-ra3-mal a vga-nak, az alsó felső randit pedig meghagyom a cpunak. Még meglátom. De ezt tényleg nem lehet abbahagyni, mindig valamit csiszolna az ember...
-
nagyúr
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #70283 üzenetére
Igen sajnos elmennek a hőfokok, nagy a meleg. Ez most tanulópénz. Házat viszont nem akarok cserélni. Nyáron a legmelegebb szoba, télen a leghidegebb. Ha atvinném a gépet a klímás szobába, akkor szerintem jó lenne, de az asszony kivágna vele együtt. Metro alatt 40 fokig elmászik a hőmérséklet. Bánya alatt 36-37 fokon megáll.
[ Szerkesztve ]
-
Retroboy88
csendes tag
válasz RockHaRD #70229 üzenetére
Köszi a gyors választ. Vadászom akkor egy olyat Ha az is berregős akkor épített közül mit javasolnátok pumpa/szivattyú gyanánt? Ami tényleg halk.
Persze vga ha megy nem hallom en se De irodai munka mellett mikor nincs terhelve a gép , csak annak a hangja hallatszódik... ami lehet valakit nem zavarna de na
Hupsz látom van kulon AIO igazad van bocsanat akkor , tegyem fel inkább ott a kérdést ? -
senior tag
válasz RockHaRD #70197 üzenetére
Én azért nagyon szívesen összevetném egy Highflow által mért értékkel.
(Már párszor bedobtam, de eddig kb. az egyetlen pontos consumer cucc. https://www.igorslab.de/en/barrowch-fbft03-against-thermaltake-pacific-and-aqua-computer-high-flow-in-test-through-flow-sensors-for-the-custom-loop-water-cooling/2/)Tudom ez a Bykski pont nincs benne.
Akinek van 1 hétre nélkülözhető ilyen mérőkéje és rám meri bízni, csinálok szivesen egy összehasonlítást.
Nem lesz ilyen profi, mint Igoré, de van itthon Higflow USB és HighFlow 2 is.üdv.: Boldog Ferenc
-
törölt tag
válasz RockHaRD #70152 üzenetére
Én is tudom, de még is megtörtént, a sok kicsi!
Rendeltem a varázslótól gyorsban 1litert, legalább lesz időm holnap lefújni a radikat.
Ja és jó hír, feladták a kártyádat!
#70153Laraxior
Nem próbáltam még, és nem most akarok elkezdeni a kísérletezgetni.
Tanuló pénznek tudom be, azért az kemény hogy kiszállítva 8e ft![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz RockHaRD #69976 üzenetére
Természetesen nincs alu a rendszerben!
ezek vannak a körben!
Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 280mm radiator V.2
Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper X-Flow 280mm radiator
aqualis D5 150 ml with nano coating
EK-Classic CPU Water Block 115x/20xx D-RGB
Bykski G1/4 Copper Inline Filter (B-FLT-CU-V2)
Más nincs, meg a fittingek és néhány 45.ös könyök, de azok is mind réz/nikkelesek.
-
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #69966 üzenetére
Ha alul nem rögzíted, csak oldal akkor igen lehet feljebb tenni, de szerintem úgy nem lesz stabil. Két slot van még felette, elvileg lehet annyival feljebb tenni, de viszont akkor már a proci a kártya mögött lesz kb.
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #69966 üzenetére
A keretet nem tudod mozgatni, az fix. Ezért is irják, hogy csak a 40 mm-es radi fér ilyenkor be alulra... Levett előlappal nálam alig van különbség, kb 1-2 fok.
[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
válasz RockHaRD #69965 üzenetére
Ha nem játszom szokott futni bánya is, de nem vérre megy. Sajnos a gigabyte gaming oc-re más blokk még nem elérhető, de akkor nézek valami jó padot.
A ház csak elöl 240 vagy 280-as radiátort fogad. Gondoltam a 45mm-es 240-es azért csak elég valamennyire. Előtte a 2080-as nvidiát nzxt x52 simán elvitte 240-es radiátorral, pedig az vékony.
OK, akkor hagyom kit-et, megpróbálom összeállítani magam a merlines honlapról.
Köszönöm! -
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #69958 üzenetére
Basszus... A kártyát ugye én egy szlottal akartam kifelé tenni, és azt úgy nem lehet, ez okés. Most nézem ,hogy kettővel már lehet, mert ott van csinálva a ház hátulján egy leszedhető lemez... Igy viszont beférne a hangkártyád mögé már... Én meg nem tettem volna rá az alaplapra... Na mindegy, legközelebbi leengedésnél megcsinálom. Kiváncsi vagyok hogy fog kinézni.
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #69954 üzenetére
Sajnálom , baszó jól fog kinezni a front distroval... Okés, leveszem az előlapot estére es meglesem neked, de szerintem nem fog változni. Nem a gelid padokat raktam fel, azt megtartom, majd azt télre teszem fel...
Bánya hőfokoktol én sem vagyok elajulva, de nálam eddig +a 1000 mhzen volt 96-100fokos... Ez a max 74 fok megváltás nekünk...[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #69925 üzenetére
Holnap van egy lyukas napom. Neki állok megcsinálom, ahogy mondtad, takarítás miatt úgyis szét kell kapni majd. Legalább látok ilyet is. Matrica ami rajta van akkor az nem gond, ha sérül. Valaki itt írta is már, hogy szetszedheto.
#69927RockHaRD
Tényleg! Tesztelték, most már emlékszem.
Merlintől várok még egy alphacool szűrőt, de nem akar megjönni...
Folyadékot leengedem, az mehet vissza nem?[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #69853 üzenetére
Mondtam neked, hogy azt elengedem... Egyfelől, ha lesz hazcsere valamikor akkor a distrot nem kell eladni vele együtt, másrészt igen, így még befer egy xe 360 -as radi hátra mögé pedig 3 db nzxt venti. Thermaltake ventilátorok vannak, ha nem lesz elég, akkor majd abba is be kell ruházzak...
-
korcsi
veterán
válasz RockHaRD #69711 üzenetére
"(Havi 7 ezer Ft áramért cserébe hoz 150+-t)" Ez kicsit erős, jelenleg.
RX 5700 jó hatékonyságúnak számít, és csak a kártya 100W fogyijából jelenleg csinál napi 4 dollárt (ez nagyon változó ha pangás van lehet 3 is ha nagy a forgalom 8-10).
Ez csak a kártyára vonatkoztatva havonta 2800Ft-os villanyszámlát jelent, és körülbelül 120-140 dollár bevételt.Amúgy nem kell félni ahogy elnézem és remélem vége a robbanásnak, a BTC már április közepe óta szenvedőben van, az ETH is esett most jó nagyot, erre nem ugranak a friss pénzel rendelkező befektetők és ha nincs friss pénz nincs árfolyam emelkedés.
Ha folytatódik ez a tendencia, hamarosan eljutunk oda, hogy nagyon meggondolandó lesz, hogy bányába befektetni megéri e, és onnantól legalább a friss bolti készletek eljutnak a játékosokhoz.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
sfknasty
aktív tag
válasz RockHaRD #69741 üzenetére
Nekem a hasonló rendszerben 32 fokig melegszik a víz.Igaz én csak 1db 360x30-as alphacool radit használok 5600x-et hűtve és a kártya nincs vizezve (Vega 56).Az belülről fűti fel a házat.Játékok alatt 45 fok a cpu.A kártya ilyenkor 60-62 fok.Bánya alatt a kártya50fok.Bánya és játékok alatt is eddig 32 foknál feljebb nem melegedett a víz.A radin 3db unifan húzza ki a levegőt,1db hátul húzza ki és 2 db 140mm-es fújja be alulról,amit később szerernék 3db 120mm-re cserélni.Kártyát is vízezném,ha lehetne.No de majd egy másikat,ha valaha is normalizálódik a piac.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz RockHaRD #69737 üzenetére
Én most bevállaltam egy alis rendelést:
- 2db freezemod fehér 360-as radi
- fekete feliratos bykski fittingek (egyenes, 45-ös, 90-es)
- fehér cső
- egy 5V-12V rgb adapter, hogy a vga-k is világítsanak
- Bykski digitális hő- és áramlásmérő
Szerintem nagyon fog így passzolni a fehér házamhoz, majd rendelek itthonról 6db fehér F12-es ventit hozzá. Már alig várom, hogy megjöjjön, sztem nagyon babán fog kinézni. Mondjuk még csak a napokban rendeltem meg, szal az még odébb van, hogy ideér.
A most a gépben lévő radit meg fittingeket meg kiszórom apróra, mert elég vegyesfelvágott most a hűtésem.A lakásban fújkálni azért bátor dolog, felniket is, én tuti nem vállalnám be. Csak akadna egy haver garázzsal valahol.
[ Szerkesztve ]
-
sfknasty
aktív tag
válasz RockHaRD #69737 üzenetére
Szerintem a nikkel fittingek szépen mutatnak majd,meg a fekete radi is.Eleinte én is tartottam a black nikkel fittingektől,hogy hogyan fognak kinézni,főleg az aranyozott gyűrükkel,mert eredetileg byksky arany fittingeket akartam,csak nem volt kedvem annyit várni.De végül nagyon szép lett.Sőt a fekete radi sem gáz,főleg a fehér ventikkel.
-
tomcat78
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #69726 üzenetére
Biztos jól fog kinézni úgy is. Nálam fekete lesz a cső és a fittingek is, folyadék pedig "misztikus köd" , és szép RGB-s lesz minden, amit remélhetőleg tudok szabályozni az octoval majd. Végül lesz egy áramlásmérő ami hőmérő is, és két hőmérő. A hőmérőket be tudom csavarni elvileg a fittingek elé, procihoz vga-hoz...
Ja még egy kérdés... Akkor a körben mindegy, hogy helyezkednek el a radiátorok és a blokkok? Tehát vga-ról mehet a procira, onnan a radikba, majd a pumpa, vagy vga-ról radi, onnan cpu és megint radi, majd pumpa. Bizonyos áramlás felett gondolom minimális a hümérséklet emelkedés, vagy rosszul gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz RockHaRD #69727 üzenetére
Boven... Valtasz?
Nem hogy neztel volna Barrow fittingeket. Barrowch 45 / 90 Degree Rotary Adapter -ek gyonyoruek, brutalisan jo a feluletkezelesuk, van bennuk anyag, szepen forognak.
En most celba vettem ezeket is.Megvettem a Barrow csapot, meg a pass through -t, gyorsban osszehasonlitottam oket az EK variansokkal, es azert az kijelentheto, hogy nagyon nincsenek 1 ligaban.
Valaki irta anno, hogy lehetne gyartatni tomitest az EK adapterekhez. Frissitsen mar fel az illeto, hova kell irnom, telefonalnom.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #69707 üzenetére
No csak nem bírtam magammal... Berendeltem ek-ról a nagy pakkot, jövő hétvégén hegesztem össze a rendszert... Végül 2db PE + 1 db XE 360-as radiátor lesz egy d5-ös pumpával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest