Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
helkis #35279 üzenetére
helkis:Gondolkodok hogy én se veszek 2k ért kész cuccot hanem inkább majd jó kis fagyi + desz víz keverék... Hosszú távon se csinál bajt ?
Majd ha kész lesz teszek fel én is képet.
De egyenlőre a VGA t várom ha megjön arra kell egy full cóver blokk (renderelésnél nem mindegy...)Duracellm...: Nekem 2 dik vizes cuccom volt már asetek extremem , de azt nem raktam fel a gépre, csak porososdott aztán eladtam.(nem volt jó a cpu a a blokk és más okok)
Most ez van . egyébként nincs kizárva hogy amit te eladtál azt köztes emberen keresztül én vettem meg. Erről le van vágva. nem is zavar mert 1 22cm es yatelong fog rajta hajtóművest játaszani észveszejtő 650-750rpm el (130cfm)
Utána meg ha lesz zsém akkor egy mora 3 9x140 es (talán a meztelen passzívitás miatt) + ez is megtámogatva a yate longal...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest