Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
tomic
addikt
válasz
Kvazár
üzenetére
Haf nem jön be. Inkább egy Corsair 800...de kinek van annyi pénze.
Kicsit méregettem a házat és ha már úgy is egy picit át van alakítva ,nem tántorodok el az újabb flexeléstől.
Szerinted ha a ház belső részét felülről kivágom és beleteszek egy vékony ilyet:[link] és alulra egy olyat amit te ajánlottál vagy egy [link] ilyet. Már csak azért mert a hdd tartó alsó rácsok már ki vannak véve.Vagy 1 db vastag [link] befaragni és ez is oké? Vga nélküli hűtésre gondolok.
-
-
tomic
addikt
Vga-ra nem 100% .
Az úgy is sűrűbben cserélődik.
Drága játék ez az egyszer biztos.
Külső radi nem nagyon jó ,mert ha jövök haza akkor hozni szoktam a szekeret. Tuti sérülne.
De lehet egy nagyobb ház is jól jönne. -
sylard8
tag
-
sylard8
tag
ha 20-30 Euro nem számottevő a számodra akkor inkább azt vedd meg,amit lejjebb Kvazár linkelt, a DDC-t és az ahhoz tartozó tartályt,az ugy talán jobb is, kisebb helyen elfér,bár kevesebb lesz a vízmennyiség a rendszerben. radira annyit,hogy mivel kint élsz,tehát nem ph-ról vásárolsz,így lehet jobb lenne valami extrém kivitelt venni, és később ahhoz venni egy duplát vagy egy vékonyabb triplát.
full alaplap+cpu+erős vga sztem túltesz egy triplán. -
tomic
addikt
-
bandiras2
senior tag
tartályt össze lehet rakni házilag is, gumiám pasztával, ccsőcsonkokkal, meg egy megfelelőnek ítélt műanyagflakonból. És akkor az a két kezed munkája lesz. [Az én tartályom valami ilyesmi volt, csak sokkal ...SOKKAL ] igénytelenebb, szétvágott ásványvizes üvegből.
Vagy olyat veszel, ami egyben tartalmazza a kettőt:[link]
Rendesen megcsinált home made cuccal viszont nagyot lehet villantani modderként valami ilyesmi kialakítással:[link] -
-
sylard8
tag
radi: OK, vga nélkül.
pumpa: DDC 1T v3.3, olyan ami moddolható ha soknak találod a plus teljesítményét.
cpu blokk: subcooling.hu EK blokkot lehet kapni kb 12.000 forintérta helyedben már előre túlméretezném a rendszert, itt főleg radira gondolok, ha választasz valami hőtermelőt ahhoz ez már kevés lesz.
-
TaaT
nagyúr
Az első linken csak mintaként van proci blokk, az árban nincs benne.

A radi f@sza
Pumpa se rossz, de ha már mindent vizezel akkor DDC...
Csövekből ízlés és pénztárca függvényében 10mm-es belső átmérő és fölfele bármi...az "egy vagyon" mint mértékegység mindenkinek mást jelent, van akinek már a 10e is az, pedig vízhűtésről beszélünk...

Javítsatok ki ha vmit rosszul írtam

-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni egy tök analfabétának vízhűtés összeállításában?
Adva van egy cm690 ház és egy P8P67 es Asus lap. Vid kari is de arra talán később jöhetne majd.
Lapra és procira ezt néztem ki:[link]
Radiátorból 400milist néztem.:[link]
Pumpából nem tudom melyik lenne jó.Talán ez:[link]
Csövekből tetszenek a vastag csövek, de bajban vagyok a méretekkel.
Tartály nem tudom pluszban kell-e ,vagy van olyan ami a pumpával egyben van.
Csatlakozók gondolom értelem szerűen cső mérethez kell venni.(ha tudnám ugye)Arra szeretnélek megkérni benneteket ,hogy ha lehet javítsatok ki ha esetleg nem jó amit eddig kinéztem.
Nem kell a legprofibb ,de ne is legyen a legalja minőségben.
Nem szeretnék azért vagyonokat költeni rá.
Szóval ha valaki lenne olyan kedves és linkelne nekem azt nagyon meg köszönném. -
Kvazár
őstag
Köszönöm a válaszokat!
duffbeer: Pont az UV-ba kötsz bele!

-
duffbeer
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nézd, én elhiszem, hogy űrtechnológiát alkalmaznak, de ki nem sz*rja le, ha csak max fagyálló megy bele?

Azért képes valaki ennyi pénzt kiadni, hogy elmondhassa a LAN-partyn a haveroknak, hogy "Ez a cső ám bírja a savat is...Ja és eszfigyeldeszfigyeld! Világít az úvéra!!! De ez még hagyján, nem fog felkeményedni tőle, csak majd 25 év múlva!!!"

Lehet, hogy csak én látom ilyen ferdén ezt, mert nekem nem az volt fontos, hogy csilli-villi legyen, meg UV reagens, hanem hogy megbízhatóan végezze a dolgát, hiba és zaj nélkül.
Egy másik topicban nemrég ecseteltem, hogy egy barátom képes kiadni egy darab vezetékért bőven tízezer fölötti méterárat (vagy akár több tízezrest), meg 15 ezerért fali dugót (!!!), vezeték nélkül természetesen, mert az újabb tízezer. Mindezeket azért, mert esküszik rá, hogy így jobban szól a zene... Kérdeztem tőle, az nem baj, hogy a falban talán még alu kábelen jön a skuló, de ha ott nem, akkor kitudja a szomszéd mikor heggeszt éppen? Áá az nem számít. (persze minden egyéb cucca high-end).
Ezekkel a "játékokkal" a végtelenségig el lehet menni, de effektív értelmét nem látom.Na kicsit elragadtattam magam.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
duffbeer
üzenetére
Valszeg gondolt a jövőre is, hogy ha legközelebb szerel, ne kelljen csőért rohangálnia.
Másik: Ha a cső alatt a tygon-ra gondolsz, az azért drága, mert igen magas vegyszer és UV-állósága van. Ha jól tudom, a cég laboratóriumi és ipari célra is alkalmas termékeket gyárt.
-
duffbeer
őstag
válasz
Kvazár
üzenetére
Hol és mennyiért néztél csövet? Persze mindenki maga dönti el mennyit költ ezekre a dolgokra, de ezek a "vízhűtéses" boltok horror árakat elkérnek egy-egy csőért. Most néztem aquatuning-on, van olyan cső, amiből 15m 150euro??? Majdnem 3000 forintos méterár egy víztiszta szilikoncsőért, azért mert rá van írva, hogy PC vízhűtéshez???
Na ne nevettessenek már! Ennyiért 2 méter fél collos rézcsövet kapok!!!...
Hihetetlen, hogy embereknek be tudják adni, hogy ezt vedd paraszt, mert ettől aztán igazán hűvös lesz a procid....
Csak példaként, nemrég vettem locsolócsövet a praktikerben és mellette fel voltak tekerve ugyanilyen víztiszta csövek is. Nem akarok hazudni, de ha jól emlékszem kb 12mm-es lehetett gondolom 8-9-es belsővel és talán 200 forint volt métere. Még nézegettem is, milyen jó lenne vízhűtéshez...
Nem árt azért körülnézni az embernek, alternatív üzletekben, hátha talál olcsóbb eszközöket. Pumpa és blokk adott, de minden más beszerezhető más forrásból, pl pneumatika.
-
Kvazár
őstag
Bár már kérdeztem, de most megint megkérdezem, hátha változott a tapasztaltak véleménye.
A kérdés az, hogy megéri 10/8-ról, 16/13-ra váltani?
Úgy számoltam a csatik + a cső 20e-be kerülne.
Viszont 10/8-as rendszerhez van annyi hozzávalóm, hogy vagy 3-4 gépre is elegendő lenne.3RROR: Thx, akkor az lesz.

-
DigitXT
félisten
válasz
JoceeHunt
üzenetére
A radinak nem feltétlen kell a házon belül lennie.
Sőt, ha kívül van,
akkor jobban is tud hűteni, mert mindig szoba-hőmérsékletű levegőt
fújatsz át rajta, nem a házban a különböző hardverek által befűtöttet.Szerk: a ház szellőztetése akkor szüntethető meg, ha amúgy már
a vízhűtésed "mindent visz", mivel amint azt írták, más hardverek is
igénylik a hűtést: alaplapi alkatrészek, HDD-k, meg akár a RAM is.Szerk2: lehet a kettőt kombinálni, ha a radi a házon belül van, mivel
akkor egyrészt a vizet hűtik a ventik, másrészt a házban mozgatják
a levegőt, tehát közvetetten hűtik az összes többi levegős cuccot is. -
duffbeer
őstag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
"Egy radiátor" tág fogalom, mert több méretben és vastagságban kaphatók, szóval összességében igen, létezik olyan 1db, ami elbírja. Ház venti kellhet, mert több alkatrész melegszik a házban nem csak a proci.
RAM hűtése vízzel csak giccs, ha csak nem akarod a halálba húzni. -
válasz
jones965
üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást.
Igazából megtetszett az egész, és elkezdtem iránta érdeklődni.
Ami ötletem lett vízzel való hűtésre:
- Proci hűtése
- Videokártya hűtése (gondolom a gyári leszerelhető és rakható rá vízes blokk)
- Esetleg Ram hűtése, bár nem tudom kell-e.Ezeket elbírja 1db radiátor?
Illetve ha van vízhűtés akkor a ház ventillátorai megszűntethetők?
És igen, i5-2500k procim szeretném húzni.
-
jones965
Modder
válasz
JoceeHunt
üzenetére
A vízhűtéshez először is kell egyfajta elszántság, majd pedig pénz.
Ha ezek megvannak, akkor elgondolkodni, mit akarok ezáltal elérni. Tuningolni, vagy pedig csak egyszerűen egy jól teljesítő halk rendszert. Valamennyi többlet költséggel a 2 együtt megvalósítható.
Tehát: hőcserélő ( radiátor), szivattyú, blokkok a megfelelő hardverekhez, ezekhez csatlakozók, valamint a csatlakozó méretéhez illeszkedő cső, valamint nem árt tartályt is beszerezni, de enélkül is működik a rendszer.
A vapor-x az egy léghűtő, nem tudom hogyan gondoltad beleilleszteni ebbe a vizes rendszerbe.Nagyjából....addig is nézelődj itt.
(#36659) yakuza.tora : -jó dolog is ez. ( jó költséges
) -
sziasztok!
Szakmai segítségre lenne szükségem:
Konfigom alul látható, vízhűtésen gondolkodom, esetleg házcserén is.
Pontosan mi kell egy vízhűtéshez?
A VGA-m Vapor x-es nem tudom azt lehet-e bekötni erre a rendszerre.
Az áramlással nem szoktak bajok lenni?
Tényleg halkabb lesz a rendszer?
Pontosan miből áll fel az egész? -
jones965
Modder
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Megvannak még a mora-k?
-
csib41
aktív tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
no problem

csak fejezzem mááár be
tökölök vele már jóideje illő lenne összedobnom
-
csib41
aktív tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
figy másmilyen cső nemvolt itthon kéznél és anyagi okok miatt vékonyabbat nemtudok venni de amikor így összeraktam csak a garázsban még megilyedtem h úristen ezlesz a gépben
és már csak egy kis ragasztást kell csináljak túlfolyónak és happy minden
-
Kvazár
őstag
Szerintetek melyik a jobb blokk?
1: Alphacool HF 14 Livingstone - Y / B Sockel 775/1366/1156
2: Alphacool HF 14 Livingstone - Y / Y sockets 775/1366/1156Az, hogy Y/Y vagy Y/B az mit jelent?
(I7-950-re lenne.) -
jones965
Modder
-
csib41
aktív tag
[link] eztkerested?
-
csib41
aktív tag
16os belső 2.5 falvastagság

ink nembontomszét ha nem probléma még új nemakarom rögtön az elején elrontani
am ez 18w os és te a 10w osnak keresed a forrasztását nem?
régen láttam ilyen forrasztós képet akk a sárga mellett volt fent kb fél cm-re egy forrasztás a sárgát és azt a pontot összehúzod cinnel és kész de azért megkeresem azt a képet hátha megtalálom -
TESCO-Zsömle
titán
Figyelem!
Id: Aláírásom!
-
3RROR
aktív tag
Valakinek hasznos információ lehet:
a Zalman ZM-GWB3 és Zalman ZM-RWB1 blokkoknak a csati menetük 3/8-as! -
Kvazár
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha rendelsz, szólj kérlek pü-ben, mert lehet lehet én is becsatlakoznék.

-
yako
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
3RROR:

TESCO-Zsömle: egyenlőre csak barátkozok a cuccal, összerakom egy ócska 478hoz. Ha működik, és megbízható is, akkor kezdek el azon gondolkodni, hogy betegyem e a gépembe. Ezért nem költenék most egyből szivattyúra, meg blokkra!

-
yako
tag
Szevasztok!
Kaptam 4 - többé kevésbé épp - szettet ebből.
A kérdéseim
:
- ha 3 radit egymás után teszek a pumpa elbírná?
- nem lesz kicsi a tartály?
- lehet vastagabb csövet szereli a cucchoz? (jelenleg Tube 6, vagy mi van mellé)
- ha igen, akkor olyan csatlakozó létezik gondolom, amivel ez elérhető?
- milyen folyadék ajánlott hozzá?Előre is kösz!

-
yakuza.tora
addikt
Uraim!
Egy 6970 PWM-jére készül blokk. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire lesz alkalmas a hűtésre, ha 8mm-es lesz a blokk talpa és a víztér közötti távolság?
-
HIJ
őstag
Üdv!
Rég jártam már erre, de most a szivattyúm (DDC) érdekes hangokat adott ki és kéntelen voltam kicsit foglalkozni vele. Körbenéztem a piacon és ámulva láttam hogy a laing árak igen megzuhantak a régebbi 18-20K -hoz képes. Vettem is mindjárt egy tartalékot belőle és ezzel kapcsolatba olvastam hogy van a plusszos kicsit nagyobb teljesítményű és állítólag egy forrasztás különbözteti meg a simától. Ez igaz? Ha igen csinált már valaki plusszost egy simából? Az ellenkezőjét hallottam már, de nem tudom hogy vissza fele is működik e... Illetve a molex csatit lecserélném sima 3 pines venti csatlakozóra ezzel talán nem lesz gond ugye?
-
csib41
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
köszi az infót

ha meghagyom a napon száradni és utána használom akk gondolom nem ártalmas ( csak a száradás közben gázok felszabadulása okozhatja a veszélyt ) -
DigitXT
félisten
válasz
yakuza.tora
üzenetére
264 körül középárfolyamon. (PayPal fizetésnél kicsivel többet számolnak.)
Igazából a szállítási költség tud "húzós" lenni (relatíve), szóval ez a megéri
dolog attól függ, hogy mit / mennyit veszel. Pár ezresnél nem éri meg.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megéri? Mennyi most az Euro?

-
csib41
aktív tag
feltöltőtartályt csinálnék plexiből
kérdés tudtok vmi ragasztót ajánlani amit nem esz meg az alkohol? akváriumragasztó megfelel a célra? az pl a sónak ellenáll ami igencsak maró hatású -
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem sincs klímám, de szerencsére a lakás nem panel.

35 fokos szobahőmérséklet elég húzós, de ahhoz képest is az
55 fokos víz 20 fok dT-t jelent, nálam külső radival 10 körül van.Tervez itt valaki Aquatuning-ról rendelni
Ma rendeltem: a szállítási költség valami 18 EUR volt GLS-sel.
(Igyekeztem mindent belezsúfolni, ami eszembe jutott éppen.)jones965: természetesen ebben igazad van.
Nálam sajnos
csak durva moddal lehetne tripla radikat a házba bepakolni, de
ez eleve fel sem merült, mert külső vízhűtéssel indultam, így a
koncepción később sem változtattam (mikor más radit vettem).Viszont a házban most már majdnem minden víz alatt van, így
olyan nagy szellőztetésre nincs is szükség: a táp 14-es ventije
mozgatja főleg a levegőt...
Éppen most rendeltem RAM hűtő
blokkot, gondolván egy kis RAM-bővítésre (3x2GB Dominator),
aztán az is le van tudva. Kicsit átalakítom a csövezést, meg a
hőmérők elrendezését - illetve kap egy LCD kijelzőt is a cucc,
aztán igyekszem megint hónapokig nem piszkálni...
Szerk: esetleg egyik tripla radit be lehetne vágni a ház tetejébe:
szó szerint, ki kellene vágni ugye a szellőzés útját. De még az
sem oldaná meg a kívül elhelyezett alkatrészek problematikáját.
(Természetesen hátrány az, hogy a gép nemigen mozgatható.) -
jones965
Modder
válasz
DigitXT
üzenetére
"*: szerintem pont annak van értelme, hogy ha már ott van az
a cső, akkor hozza szépen ki a vizet a házból, majd kint "jól
elszellőzget" magában a radi, ha bent van a házban, ott vagy
ahol a part szakad, mert át kell szellőztetned a teljes házat."-attól függ, hogyan van a ház kialakítva. Mert ha a radikon lévő ventilátor biztosítja a szellőztetést is, akkor ilyen gond nem jelentkezik.
-
3RROR
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én lehet rendelek...mikor rendelnél?
-
TESCO-Zsömle
titán
Tervez itt valaki Aquatuning-ról rendelni, megünnepelendő a forint erősödését?
DigitXT: Nincs klímám, 100% nyugati fekvésű panelszobában vagyok a 9. emeleten.
Nyáron a szoba hőfoka is magasabb tud lenni 35°C-nál, ha jó idő van. -
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ne menjél a sunyiba.
Csak kicsit alábecsülöd a "víz erejét":
"mindkét kör egy 3x120-as"
Milyen sz*r tripla radi lenne az, ami egy nyamvadt VGA alatt
nem tud halk ventik mellett épkézláb hőfokot hozni? (Mert az
55 fokos vízhőmérséklet az minden, csak nem normális...
)Nálam a húzott i7 + GTX285SLI-nél sem volt soha magasabb
vízhőfok 35 foknál, de ha túlzásnak érzed, akkor 40-nél. (Két
radim van, egy kör.) Min kellene spórolnom, hogy 15-20 fokot
veszítsek? Vagy ha a házba építeném a radikat, akkor ezzel
kellene számolnom?* Mert nálam is a csend számít ugyebár:
nem állítok a ventik szabályozóján, mindig azon a (minimum)
feszen mennek, amin még épp elindulnak, s kész: ~700 rpm.*: szerintem pont annak van értelme, hogy ha már ott van az
a cső, akkor hozza szépen ki a vizet a házból, majd kint "jól
elszellőzget" magában a radi, ha bent van a házban, ott vagy
ahol a part szakad, mert át kell szellőztetned a teljes házat. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Miért? Ha nem tuningolok, akkor halkabb lesz a gyári hűtő a víznél? Vagy akkor menjek a sunyiba?
Nem értem az első mondatod lényegét... 
Engem a csend motivál. Azt meg léggel nehéz, és semmivel sem olcsóbb. (Vízzel pedig a csend és a tuning is elérhető, akár egyszerre is)
Olcsóbb egy szivattyút le(zaj)szigetelni, mint egy egész házat, és akkor még mindig ott a tény, hogy ahol a levegő ki/be áramlik, ott kijön a zaj, mert azt nem szigetelheted...
Értelem szerűen nem a felületen fogok spórolni, hanem a ventik fordulatán. Amit írtam, csak a kép teljessége miatt írtam. Mindkét kör egy 3x120-as, vagy egy 2x140-es radiátort fog kapni.
-
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egy gyárilag 85-90°C-ra belőtt alkatrésznek nem kell 40°C-os víz.
Ha már itt tartasz, akkor egyáltalán nem kell neki víz, jó a gyári lég is.
Jobb hűtéssel jobban lehet tuningolni, már ha valakit ez mozgat...Nekem
most gyári tuningos GTX580-am van, amin gyári vízhűtés van, de én nem
engednék rá ~55 fokos vizet, az biztos. Eleve több kör, több pumpa, több
zaj, tehát nálam egy kör van, amiben ~30 fokon tetőzik a víz játék során,
mindezt halk ventikkel. Nem tudom te mennyit akarsz spórolni a felületen
és a ventiken, de nekem akkor is extrémnek tűnik 55 fokos vízre tervezni. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Miért? a 85°C-os GPU-t nem lehet 55°C-os vízzel hűteni? Én úgy tudtam a hő mindig a melegebb felől áramlik a hidegebb felé. Asszem ez az egyik hőtani főtétel...
Egyébként a cél az ideális egyensúly megtalálása. Egy gyárilag 85-90°C-ra belőtt alkatrésznek nem kell 40°C-os víz. A nagyobb víz-levegő hőlépcsővel pedig spórolhatok a venti-fordulaton, vagy a hőleadó-felületen anélkül, hogy bármi ténylegesről lemondanék.
És ne mond, hogy bármi gyakorlati előnyöd származik abból, hogy a GPU 85°C helyett csak 70°C-os. Mert kb ennyi a különbség, ha csak a vízhőt vesszük alapul.
-
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
55 fokos vízzel akarod hűteni a VGA-t?

-
3RROR
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát majd meglátjuk mennyi lesz a hőfok.Most a vga 40 fok a cpu meg 30-35.
-
csib41
aktív tag
kész a prociblokkom! kemény 2000 forintért meghegesztettem

majd ha készen lesz töltök fel képeket ha érdekel majd valakit
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Hogyan tudhatom meg hogy ezek mennyibe kerülnek?
-
TESCO-Zsömle
titán
Az ökölszabály az, hogy 40°C. De ha mélyebben belemész, ez nem egy egzakt dolog. Természetesen minél hűvösebb annál jobb, de lehet számolni is.
Alapvetően az a lényeg, hogy megfelelően le tudd hűteni az alkatrészeket. Ha pl vinyót akarsz hűteni, akkor már a 40°C is meleg lehet, de egy VGA-only rendszerben az 55-60°C-os vízhő se vészes, ha a szivattyú bírja, hisz a VGA alkatrészeit a gyári hűtők zöme is 80-90°C között igyekszik tartani.
A nagy vízhő előnye, hogy a megnövekedett hőlépcső miatt a radiátor könnyebben adja le ugyanazt a hőmennyiséget. Esetünkben kisebb venti-fordulat mellet, megfelelő rendszerben a kéményhatást is megnövelheti.
-
NaNorbert
aktív tag
Én őszinte vagyok a biztosra akartam menni mikor az áramlás mérőt megrendeltem.
Mivel a szivatyum is vissza jelzi a fordulatát az alaplapra. Vagyis ha véletlen megál valamelyik, akkor kikapcsolja a gépet.Én csak ezért rendeltem.
A víz hőfokra pedig .. sajna nem tudok válaszolni, nekem stabilan 29.0 és 34.5 a max eddig 37.2 volt. A meleg víz ami vissza áramlik a tartályba. -
3RROR
aktív tag
hánf fokra szabad felmelegednie a víznek?az áramlásmérőnek van valami komolyabb szerepe vagy csak nagy rednszerekbe érdemes rakni?
-
NaNorbert
aktív tag
Hogy keressek Ehhez az alaplaphoz chipset blokkot...
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
szerk: TESCO-Zsömle: Azt 4- es ével árulják? Mivel páratlan van a raktáron, azért gondoltam hogy csak darabra megy...
Aktív témák
- Indul a ChatGPT Health
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sőt, ha kívül van,

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mekkora az a cső?!