Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roland861010

veterán

válasz joey04 #55 üzenetére

Miről beszélsz?
    Az ami mindenhol ugyan az a világon tán egyedül az iPhone ha a specifikációkat nézed. DE! Jelenleg ott is megveszed a csúcsot ami alapból fel van készítve az Apple saját AI dolgaira de nem tudod használni. Mindegy kinek a hibájából de akkor sem elérhető pedig én kifizettem az 500k-t érte vagy a feleségem 16Pro Max-ara a 600k-t. DE kevesebbet kapok tudásban mint egy amerikai vásárló aki ráadásul olcsóbban veszi meg.
    A Samsung éveken keresztül Európába a gyengébb saját fejlesztésű vackait hozta amíg ki nem jött ez a Galaxy verziós SD processzorokkal.

Jelenleg a Samsung is egy fillér b..o senkiházi cég. Kiadta az S25 ultrat úgy hogy elvette a legjobb tulajdonságát az spennek amiért mindenki szerette. Miért? Mert teljesítményt tud nyerni vele vagy is inkább üzemidőt.

Minden gyártónak vannak jó készülékei de egyik sem tökéletes vagy hibátlan.

Anno kiadta az S21FE-t amivel akkora öngólt rúgott magának,hogy öröm volt nézni.
    Az volt az utolsó minőségi cucca amit érdemes volt venni Samsung fronton.

Van egy 650k-s Samsung TV-m amiben 2023 óta másodjára kell panelt és alaplapot cserélni. Kértem hogy adjanak csere utalványt.
    Vissza írta a Samsung hogy nekik anyagilag nem éri meg így vagy javítják vagy használjam tovább hibásan és 10 napom van eldönteni hogy elfogadom-e a döntést.
    Ez egy helyes viselkedés és vevő központú hozzáállás?
    Szerintem nem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák