Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborr93
csendes tag
válasz
sztanozs #4366 üzenetére
Keresgéltem neten, de csak olyan fákat találtam ahol pl.: 1-nek van két ága 2 és 3, de ezek nincsenek kapcsolatban mármint a 2 és a 3. Viszont az én esetemben elég sok gomb áll kapcsolatban sok gombbal( pl 1. gomb szomszédos a 2. 4.5. gombbal , 2. gomb szomszédos az 1. 3. 4. 5. 6. gombbal) . Így igen összevisszaság lenne a fám ha felrajzolnám. Erre tud valaki valamilyen megoldást?
-
Gáborr93
csendes tag
válasz
sztanozs #4364 üzenetére
A szótár az meg van illetve az is kész hogy ahogy nyomkodom a gombokat, egy textboxba összerakja a betűket. Majd ha ezen betűk halmazát megtalálja a szótáramban, akkor kiírja hogy ez egy helyes szó. Akkor azt mondod hogy a random betűgenerálás a jó választás? Viszont azt nem tudom hogy hogyan lehetne legenerálni az összes lehetséges szót.
-
Gáborr93
csendes tag
Sziasztok, láttam hogy itt segítőkész emberek vannak ezért is regeltem. Szóval a következő lenne a problémám, suliba kaptunk egy feladatot. 3*3 szókeresőt kéne fabrikálni windowsra c# nyelven. Kb 1 éve tanulom ezt a nyelvet így nem is a megvalósítással van a gond hanem igazából az ötlet hiányzik hogy hogyan is lehetne feltölteni a játékteret( 2 dimenziós string tömböt használok), úgy hogy sok értelmes szót lehessen kirakni. Próbálkoztam random betűgenerálással de így jó ha egy értelmes szót össze lehetett rakni. Aztán próbáltam azt is hogy a szógyűjteményből kiválasztottam egy szót azt elhelyeztem egy fix ponton, és ehhez megfelelő további szavakat kerestem még. De ez sem az igazi. Illetve azt is szeretném tudni hogy hány szót lehet kirakni. Erre van valakinek valamilyen ötlete? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest