- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborr93
csendes tag
Sziasztok, láttam hogy itt segítőkész emberek vannak ezért is regeltem. Szóval a következő lenne a problémám, suliba kaptunk egy feladatot. 3*3 szókeresőt kéne fabrikálni windowsra c# nyelven. Kb 1 éve tanulom ezt a nyelvet így nem is a megvalósítással van a gond hanem igazából az ötlet hiányzik hogy hogyan is lehetne feltölteni a játékteret( 2 dimenziós string tömböt használok), úgy hogy sok értelmes szót lehessen kirakni. Próbálkoztam random betűgenerálással de így jó ha egy értelmes szót össze lehetett rakni. Aztán próbáltam azt is hogy a szógyűjteményből kiválasztottam egy szót azt elhelyeztem egy fix ponton, és ehhez megfelelő további szavakat kerestem még. De ez sem az igazi. Illetve azt is szeretném tudni hogy hány szót lehet kirakni. Erre van valakinek valamilyen ötlete? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Motoros topic
- iPhone topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Csinált valamit a Nokia: megváltoznak a telefonhívások
- Windows 11
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest