Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborr93
csendes tag
Sziasztok, láttam hogy itt segítőkész emberek vannak ezért is regeltem. Szóval a következő lenne a problémám, suliba kaptunk egy feladatot. 3*3 szókeresőt kéne fabrikálni windowsra c# nyelven. Kb 1 éve tanulom ezt a nyelvet így nem is a megvalósítással van a gond hanem igazából az ötlet hiányzik hogy hogyan is lehetne feltölteni a játékteret( 2 dimenziós string tömböt használok), úgy hogy sok értelmes szót lehessen kirakni. Próbálkoztam random betűgenerálással de így jó ha egy értelmes szót össze lehetett rakni. Aztán próbáltam azt is hogy a szógyűjteményből kiválasztottam egy szót azt elhelyeztem egy fix ponton, és ehhez megfelelő további szavakat kerestem még. De ez sem az igazi. Illetve azt is szeretném tudni hogy hány szót lehet kirakni. Erre van valakinek valamilyen ötlete? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Foxpost
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go S (Z2GO) 512GB + tok + microSD kártya
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Ti / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs